Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Maskavas CSKA galvenais treneris Itudis saslimis ar Covid-19

Maskavas CSKA galvenais treneris Itudis saslimis ar Covid-19
Dimitris Itudis. EPA/Scanpix

Par saslimšanu ar jauno koronavīrusu Covid-19 pavēstījis Krievijas basketbola granda Maskavas CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis, kuram saslimšana norit vieglā formā.

Par trenera saslimšanu Jāņa Strēlnieka pārstāvētā CSKA vienība pavēstīja piektdien - viņš ārstējas Atēnās. Trenera sievai un meitai tests uzrādījis negatīvu rezultātu.

"Paldies visiem par uzmundrinošajām ziņām. Man ir vīrusa viegla versija. Ar ģimenes un ārstu palīdzību tikšu tam cauri un atgriezīšos vēl spēcīgāks. Palieciet veseli un neaizmirstiet sekot drošības noteikumiem," sociālajos tīklos paziņoja 49 gadus vecais treneris.

CSKA 2019. gadā iepriekšējo reizi kļuva par ULEB Eirolīgas čempioni, bet pagājušā sezona vīrusa dēļ netika pabeigta. Itudis Maskavas vienību trenē kopš 2014. gada.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200808/1575...


Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.