Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gailītis: "Svarīgs brīdis bija trešajā ceturtdaļā, kad uzbrukums īsti nestrādāja"

Gailītis: "Svarīgs brīdis bija trešajā ceturtdaļā, kad uzbrukums īsti nestrādāja"
Foto: FIBA

LETA. Latvijas basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis pēc uzvaras pār Atēnu AEK secināja, ka šī bija komandas uzvara, kas ļauj apzināties, ka vienība var spēlēt un uzvarēt.

Gailītis norādīja, ka spēle bija grūta, jo abas komandas sāka Čempionu līgas sezonu ar diviem zaudējumiem. "Protams, mēs sapratām cik svarīga ir šī spēle. Esmu priecīgs par maniem spēlētājiem, kuri parādīja centību, pārliecību," piebilda galvenais treneris.

"Svarīgs brīdis bija trešajā ceturtdaļā, kad mūsu uzbrukums īsti nestrādāja, bet ar papildu pūlēm tāpat atradām veidu, kā uzvarēt spēli," teica Gailītis. "Arī lepojos ar spēlētājiem, kas turpināja spēlēt ar mazākām vai lielākām traumām, arī soliņš palīdzēja."

Džeilens Railijs, kurš trešdien spēlē guva 25 punktus, uzsvēra, ka "vefieši" spēlēja agresīvi un jau spēles sākumā viņi laukumā varēja spēlēt tā, kā gribēja. "Labs sākums turpinājās arī visu spēli, kas mums ļāva darīt to, ko vēlējāmies, jo īpaši aizsardzībā," teica Railijs.

Arī Atēnu vienības galvenais treneris Stefans Deds izcēla Rīgas komandas spēli. "Apsveicu Rīgas komandu ar uzvaru, noteikti spēlēja labāk par mums. Mēs īsti necīnījāmies un man nepatika veids kā spēlējām," secināja Deds.

"Tagad svarīgi ir uzvarēt nākamajās trīs spēlēs Čempionu līgā, lai tiktu uz nākamo kārtu, divas spēles būs mājās. Pat ja šodien spēlējām slikti, es neredzu iemeslus neuzvarēt nākamajās trīs spēlēs. Pirmkārt, mums ir jākļūst par komandu. Ir vēl daudz darāmā pirms nākamās spēles ar Rīgas komandu," par nākamajām spēlēm izteicās Atēnu vienības galvenais treneris.

Nākamo spēli Rīgas komanda aizvadīs izbraukumā 15.novembrī, atkal tiekoties ar Atēnu AEK.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2021-11-03 22:16, pirms 2 gadiem
video https://www.youtube.com/watch?v=1uW...

iesaku paklausīties, ko Gailītis sākumā saka, tā sasmējos
, 2021-11-03 23:18, pirms 2 gadiem
Prieks par Gailiti! Vienozimigi treneris - DARITAJS!
, 2021-11-04 14:08, pirms 2 gadiem
Pievienojies mums Telegram - https://t.me/likmeslv
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.