Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA čempions Bjelica atgriezīsies "Fenerbahce"

NBA čempions Bjelica atgriezīsies "Fenerbahce"
Nemaņja Bjelica. Foto: Zumapress.com

Serbijas basketbolists Nemaņja Bjelica izvēlējies atteikties no NBA klubu piedāvājumiem un atgriezīsies Turcijas "Fenerbahce" rindās, vēsta Eiropas basketbola mediji.

34 gadus gadus vecais Nemaņja Bjelica kopš 2015. gada spēlēja NBA un aizvadītajā sezonā bija Goldensteitas "Warriors" rindās. Viņš spēlēja visnotaļ nozīmīgu rotācijas spēlētāja lomu, regulārajā sezonā 71 spēlē iemetot vidēji 6.1 punktu un pēc tam 15 izslēgšanas spēlēs gūstot vidēji 2.9 punktus. Ar viņa palīdzību "Warriors" kļuva par NBA čempioni.

Bjelica pēc tam kļuva par neierobežoti brīvo aģentu, un tiek vēstīts, ka par viņu bijusi interese no citām NBA komandām. Taču Bjelica izvēlējies atgriezties Eiropā.

Viņš pievienosies Turcijas spēcīgajam klubam "Fenerbahce". Tiek ziņots, ka Bjelica noslēgs divu gadu līgumu, kura kopējā summa būs četri miljoni dolāru. Arī "Warriors" sastāvā iepriekšējā sezonā Bjelica saņēma divus miljonuis dolāru.

Bjelicam šī būs atgriešanās komandā, kurā viņš aizvadīja divas sezonas 2013. un 2014. gadā un kuras rindās tika atzīts par Eirolīgas sezonas MVP.

Bjelica pirms dažām dienām kopā ar Serbijas izlasi bija Rīgā, PK atlases mačā zaudējot Latvijai.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...


, 2022-07-02 12:11, pirms 2 gadiem
Veselijs no Fenerbahces uz Barsu.
, 2022-07-02 14:20, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Veselijs no Fenerbahces uz Barsu.
Vispār ļiti daudzas interesantas pārejas notikušas eirolīgas klubos, bet par tām šeit klusē. Nba katra pāreja tiek aprakstīta, gribētos arī lai par eirolīgas klubiem tā būtu.
, 2022-07-02 19:37, pirms 2 gadiem
34 gados protams vairs nav ko darīt viņam NBA. Īstais laiks aiziet pēc titula izcīnīšanas. Var pāris garus sapelnīt labu naudiņu Turcijā un likt punktu karjerai.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.