Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Teksta tiešraide: ''San Pablo Burgos'' - ''VEF Rīga'' (spēle galā)

Šodien FIBA Čempionu līgas J grupā ''Top16'' kārtas ietvaros ''VEF Rīga'' aizvadīs pirmo spēli izbraukumā pret esošajiem čempioniem ''San Pablo Burgos'', kuras rindās spēlē bijušais vefietis Alekss Renfro. Piedāvājam spēles teksta tiešraidi. Uzvaru ar 76:75 izcīnīja ''Burgos''.

1. pagarinājums

45' VEF lieliski nospēlē aizsardzībā un Benite neizpilda metienu 24 sekunžu laikā. Olmens kļūdās, taču Rivero nostaigā pēc tam, kad to pārķer. Pēdējais uzbrukums pieder rīdziniekiem un Jānis Gailītis pieprasa minūtes pārtraukumu. Šķēle piespēlē Madsenam zem groza, kura metienu bloķē, tādējādi ''Burgos'' izglābjas un izcīna uzvaru ar 76:75.

44' Strīdīga situācija, pēc kuras tiesneši skatās video un lemj, ka uzbrukumā dosies mājinieki. VEF pašaizliedzīgi spēlē aizsardzībā, taču nenotur bumbu. Nākamajā uzbrukumā VEF pārtver bumbu. Olmens uzņemas līdera lomu un realizē pustālo metienu - 75:76

43' Rivero dominē zem groza un ir rezultatīvs, kamēr Olmens atbild ar precīzu trejaci. Svarīgu un brīvu tālmetienu met garām Pinjero. 73:76 par labu mājiniekiem.

42' Kubietis Rivero turpina būt rezultatīvs. Olmens otrā laukuma galā pret sevi izprovocē noteikumu pārkāpumu un realizē abus soda metienus, panākot 70:72.

41' Pirmos punktus gūst mājinieki, kad Hortons pielabo Benites metienu - 65:67. Kulvietis atbild ar precīzu trejaci - 68:67. ''Burgos'' savus uzbrukumus izspēlē uz Rivero, kurš nepieviļ un gūst divus punktus ar sodu - 68:70.

4. ceturtdaļa

40' Aigars Šķēle turpina vest VEF pretī uzvarai. Caurgājienā Aigars ir precīzs, gūst savu 19. punktu un atjauno vadību rīdziniekiem - 65:64. ''Burgos'' galvenais treneris pieprasa minūtes pārtraukumu. Pēc pārtraukuma mājinieki uzbrūk ātri un Kaizers pārkāpj noteikumus pret Makfadenu, kurš realizē vienu no diviem soda metieniem - 65:65 Pēdējā uzbrukumā Šķēles metiens izgriežas no groza un uzvarētājs noskaidrosies papildlaikā.

39' Zoriks zaudē divcīņā ar Rivero, kurš izcīna bumbu zem groza, bet Zoriks savu trešo personisko piezīmi. Rivero ar diviem precīziem soda metieniem pirmo reizi spēlē izvirza vadībā mājiniekus - 60:62. Nākamajā uzbrukumā kārtējā neprecizitāte - Kaizers nostaigā. Otrā laukuma galā turpina VEF aizsardzību izpostīt Rivero, kurš gūst divus punktus ar sodu un panāk 60:64. Jānis Gailītis pieprasa minūtes pārtraukumu. Rivero soda metiens neprecīzs. Otrā laukuma galā svarīgu tālmetienu realizē Šķēle - 63:64.

38' Rivero ar tālmetienu pirmo reizi pēc ilgāka pārtraukuma panāk neizšķirtu - 60:60. Zorika metiens no distances neprecīzs, taču Kravičam sods pret Kaizeru cīņā par bumbu. Šķēlem grūts metiens neprecīzs.

37' Benite turpina uguņot, ar tālmetienu panākot 58:57. Šķēle ātri gūst divus punktus un panāk pluss trīs - 60:57.

36' Otro uzbrukumu pēc kārtas ''Burgos'' spēlētājs Kravičs saņem uzbrukuma piezīmi. Otrā laukuma galā VEF izspēlēja to pašu kombināciju, ar kuras palīdzību Zoriks nodrošināja rīdzinieku iekļūšanu ''Top16'', taču Zorika metiens neprecīzs. Spēle kļūst nervozāka.

35' Kravičs saņem uzbrukuma piezīmi, ko izmanto Zoriks, gūstot savu 14. punktu - 58.54. Renfro individuālās darbības vairs nav veiksmīgas un pēc pārkāpuma pret Šķēli viņš tiek nomainīts.

34' Zoriks ar Olmenu neprecīzi no tālmetiena distances. Arī Renfro metiens izgriežas no groza un VEF joprojām divu punktu pārsvars. 19. kļūdu pieļauj Artis Ate, kuram bumba izšļūk no rokām pirms metiena brīža.

33' Lai arī mājinieki pietuvojas līdz minimumam, nākamajā uzbrukumā tos atvēsina Zoriks ar precīzu tālmetienu - 56:52. Ātri vien ''Burgos'' Dejans Kravičs pēc Aleksa Renfro piespēles triec grozā bumbu no augšas un panāk 56:54. Jānis Gailītis pieprasa minūtes pārtraukumu.

32' Ātri vien ''Burgos'' sadeldē pārsvaru. Salašs iespiež Kulvieti un gūst divus punktus - 53:50. VEF vēlāk pieļauj jau 18. kļūdu spēlē.

31' Šķēle ar gaisiņu gūst pirmos punktus ceturtdaļā, pirmo reizi panākot desmit punktu pārsvaru - 53:43. Otrā galā ar pieciem punktiem pēc kārtas atbild Renfro - 53:48. Šķēle saņem ceturto piezīmi, pēc kā Jānis Gailītis viņu nomaina.

Spēle ir kļūdām un neprecīzu metienu bagāta. VEF pieļāvusi jau 16 kļūdas, kamēr ''Burgos'' 11.

3. ceturtdaļa

30' Sauļus Kulvietis atdzīvina VEF uzbrukumu. Šķēles caurgājienu bloķē Salašs, taču pirmais pēc atlēkušās bumbas ir Kulvietis, kurš gūst divus punktus - 47:43. ''Burgos'' savā uzbrukumā neprecīzi, kamēr Olmens pret sevi izprovocē noteikumu pārkāpumu un realizē abus soda metienus - 49:43. Ate pārtver Renfro piespēli un pret Zoriku piezīmi izpelnās Makfadens. Kristers ar diviem sodiņiem panāk astoņu punktu pārsvaru pirms noslēdzošās ceturtdaļas - 51:43

29' VEF pieļauj 15. kļūdu spēlē. Renfro caurgājiens neprecīzs, bumbu izcīna Kulvietis, taču nākamajā uzbrukumā piespēli nenoķer Madsens. Madsens saņem piezīmi un Maksims Salašs realizē abus soda metienus - 45:43.

28' Omars Kuks veic trīs punktu gājienu un atgūst trīs punktus. Šķēle grūtā situācijā atrod Kulvieti, kurš no apakšas precīzs - 45:40. Renfro caurgājienā izprovocē piezīmi Šķēlem. Alekss realizē vienu soda metienu - 45:41.

27' Šķēle pārtver bumbu, taču uzreiz neizdodas to realizēt ātrajā pārejā. Vēlāk caurgājienā Aigars nenokontrolē bumbu, pieļaujot kārtējo kļūdu. Kaizers bloķē Kraviču. Kulvietim neprecīzs tālmetiens.

26' Vairākas nesekmīgas epizodes Olmenam, kuru nomaina Aigars Šķēle. Kuks met garām tālmetienu, VEF izcīna atlēkušo bumbu un Šķēle atjauno sešu punktu pārsvaru - 43:37.

25' Vienīgais, kurš mājiniekiem spēj gūt punktus, ir Benite. Basketbolists pārķer bumbu un realizē tālmetienu - 40:37. VEF pieļauj vēl divas kļūdas, kuras neizmanto mājinieki.

24' VEF turpina augstvērtīgi darboties aizsardzībā un ''Burgos'' ar grūtībām gūst punktus. Olmens negaida Kaizera bloku, dodas caurgājienā un izprovocē piezīmi pret sevi. ''Burgos'' četrās minūtēs sasnieguši piezīmju normu. Olmens abus soda metienus met garām. Rezultāts nemainīgs - 40:34.

23' Neprecīzi savos metienos gan VEF, gan ''Burgos''. Pagaidām strīdīgās epizodes tiesneši svilpj par labu rīdziniekiem. Kārtējais efektīvais uzbrukuma noslēgums - Olmens piespēlē Kaizeram, kurš to triec no augšas - 40:34. ''Burgos'' turpina kļūdīties, Hortonam nopelnot uzbrukuma piezīmi.

22' Efektīva izspēle VEF - Olmens piespēlē Kaizeram, kurš tālāk Madsenam, pēc kā seko kārtīgs trieciens grozā no augšas - 38:32. Olmens pēc ''Burgos'' pārtvertas bumbas asi pārkāpj noteikumus. Tiesneši ilgi caurlūko epizodi, bet nepiešķir basketbolistam nesportisko piezīmi. Ar veiksmes palīdzību Rivero atgūst divus punktus - 38:34.

21' Otro puslaiku ar uzbrukumu iesāka VEF. Pēc vairākiem nesekmīgiem metieniem Kaizers guva pirmos divus punktus. Atbildes uzbrukumā ar precīzu tālmetienu izcēlās Benite - 36:32.

Jānis Gailītis trešo ceturtdaļu iesāka ar Olmenu, Kaizeru, Zoriku, Pinjero un Madsenu.

Pēc pirmā puslaika rezultatīvākie rīdziniekiem Kristers Zoriks un Aigars Šķēle ar septiņiem punktiem, kamēr Aizejam Pinjero seši. Mājiniekiem pa septiņiem punktiem Hasjelam Rivero un Vitoram Benitem, kamēr Alekss Renfro sešās minūtēs pametis garām abus metienus.

2. ceturtdaļa

20' Makfadens met garām pustālo metienu, bet Šķēles metienu bloķē mājinieku spēlētājs. VEF lieliski nospēlē aizsardzībā, neļaujot mājiniekiem izpildīt pienācīgu metienu 24 sekunžu laikā. Olmens neprecīzs pēdējā puslaika metienā. VEF pārtraukumā dodas ar piecu punktu pārsvaru - 34:29.

19' Basketbolisti izspēlē Jāņa Gailīša uzzīmēto sadarbību un Pinjero triec bumbu grozā no augšas - 34:29 .''Burgos'' pieļauj kļūdu uzbrukumā, taču VEF neizdodas palielināt pārsvaru. Met garām gan Pinjero, gan Šķēle no tālmetiena līnijas, ko neizdevās pielabot ar slam dunk Kaizeram. Rezultāts nemainīgs.

18' Migels Salvo gūst divus punktus ar sodu, taču sodiņu pamet garām. Pinjero, dodoties caurgājienā, paslīd, taču tiesneši pamanījuši pārkāpumu Salvo, par ko basketbolists izrāda neapmierinātību. Pinjero precīzs abos soda metienos - 32:26. Makfadens nākamajā uzbrukumā realizē grūtu tālmetienu, pēc kā Jānis Gailītis pieprasa minūtes pārtraukumu - 32:29.

17' Olmens pieļauj ceturto kļūdu spēlē. Otrā laukuma galā Pinjero izprovocē pret sevi uzbrukuma piezīmi. VEF neizmanto iespēju palielināt pārsvaru. Neprecīzi gan Olmens, gan Pinjero.

16' ''Burgos'' aizsardzībā cieši spēlē pret Olmenu, kas liek citiem izpausties uzbrukumā. Mājinieki, pateicoties Benites tālmetienam, atgūst trīs punktus - 30:24. Olmens met garām vienu no saviem retajiem metieniem.

15' Jānis Gailītis pirmo reizi spēlē laukumā laiž Verneru Kohu, kurš nepieviļ, izprovocējot pret sevi piezīmi trīs punktu metiena izpildes brīdī. Precīzi divi no trim sodiņiem, kas dod +9 - 30:21, kas ir rīdzinieku lielākais pārsvars.

14' Aigars Šķēle uzķēris ritmu uzbrukumā, realizējot tālmetienu un panākot pluss septiņi - 28:21. Vēlāk vairāki uzbrukumi neprecīzi tā vienai, tā otrai komandai. Kulvietis otro reizi spēlē izkāpj ārpus laukuma.

13' ''Burgos'' nedaudz pamaina akcentus uzbrukumā un izspēlē veiksmīgi ''pick&roll'' sadarbību, pēc kā Kens Hortons triec bumbu grozā no augšas. Jānis Gailītis pieprasa minūtes pārtraukumu, aicinot savus padotos nepieļaut šādas pretinieku izspēles. Pēc pārtraukuma Šķēle ieraujas zem groza, viņam piespēlē Madsens un Aigars gūst vieglus divus punktus. Hortons ātri atgūst divus punktus.

12' Iesprūdušo VEF uzbrukumu ar individuālām prasmēm cenšas iekustināt Kristers Zoriks, kurš ar caurgājienu izprovocē piezīmi pret sevi. Abi soda metieni ir precīzi, atjaunojot trīs punktu pārsvaru - 20:17. ''Burgos'' turpina mest neprecīzi no trīs punktu līnijas, bet VEF atbild ar skaistu izspēli - Šķēle atrod Kulvieti, kurš no gaisa gūst divus punktus. Mājinieku galvenais treneris saņem tehnisko piezīmi.

11' Otrās ceturtdaļas sākumā spēles raksturs nemainās - nepiekāpīga cīņa abos laukuma galos, kas rezultējas daudzos noteikumu pārkāpumos. Benite ar diviem precīziem soda metieniem samazina VEF pārsvaru līdz minimumam - 17:18.

Pirmā ceturtdaļa bijusi kļūdām bagāta - katra no komandām pieļāvušas pa piecām kļūdām. Pagaidām VEF labāk realizē metienus no distances - iemesti divi no četriem tālmetieniem, kamēr mājinieki realizējuši tikai vienu no septiņiem.

1. ceturtdaļa:

10' Pēdējā ceturtdaļas minūtē mājinieki pietuvojās rezultātā, pateicoties VEF daudzajiem noteikumu pārkāpumiem. Kļūdu pieļauj Kulvietis, izkāpjot ārpus laukuma. Pēdējais uzbrukums pieder ''Burgos''. Renfro metienu bloķē Kaizers un pēc pirmās ceturtdaļas trīs punktu pārsvars rīdziniekiem - 18:15.

9' Laukumā dodas VEF jaunpienācējs Sauļus Kulvietis, kurš uzreiz savā pirmajā uzbrukumā pēc Aigara Šķēles piespēles realizē tālmetienu -18:10. ''San Pablos Burgos'' galvenais treneris spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu. Pēc pārtraukuma ar grūtu metienu pēc caurgājiena gūst Vitors Benite.

8' Pēc ilgāka pārtraukuma rezultātu izkustina VEF. Šķēle precīzs no tuvas distances - 15:9. Otrā laukuma galā savu otro personisko piezīmi izpelnās Aleksandrs Madsens. Rivero realizē vienu no diviem. VEF pieļauj kārtējo kļūdu uzbrukumā.

7' Aizsardzība turpina dominēt pār uzbrukumu. Trīs uzbrukumus pēc kārtas komandas pārtvērušas piespēles, taču noslēgumi bijuši neprecīzi. Olmens ar Kaizeru nesaprotas uzbrukumā, taču mājinieki nesoda, metot garām tālmetienu.

6' VEF turpina spēlēt nepiekāpīgi aizsardzībā, kas piespiež mājiniekus kļūdīties. Tās gan rīdzinieki nerealizē gūtos punktos otrā laukuma galā.

5' Olmens pieļauj brāķi bumbas kontrolē, to pazaudējot. ''Burgos'' spēlētājs Rivero realizē tālmetienu, bumbai negribīgi ieveļoties grozā. VEF atbild ar efektīvu epizodi - Olmens piespēlē, bet Kaizers triec bumbu grozā no augšas!

4' Zoriks gūst piecus punktus pēc kārtas - vispirms realizē divus soda metienus, bet vēlāk pēc VEF labas darbības aizsardzībā iemet arī tālmetienu. Vefiņam pirmo reizi spēlē +5 - 11:6.

3' Caurgājienā neprecīzs Zoriks un otrā galā ''Burgos'' atbild ar diviem punktiem, tādējādi izlīdzinot rezultātu: 4:4. VEF pirmajās minūtēs punktus gūst leģionāri, izceļoties Pinjero. Otrā laukuma galā Pinjero asi pārkāpj noteikumus, par ko saņem brīdinājumu no tiesneša, ka atkārtota šāda soda gadījumā saņems tehnisko piezīmi.

2' Pirmajos uzbrukumos abas komandas spēlē neprecīzi uzbrukumā. VEF spēlē uz apakšu, iespēlējot Kaizeram, kurš trešajā uzbrukumā ar otro piegājienu gūst pirmos punktus - 2:0. Veiksmes aizsardzībā dod vēl divus punktus, kurus gūst Olmens.

VEF sākumsastāvs: Kristers Zoriks, Kails Olmens, Aleksandrs Madsens, Maikls Kaizers, Aizeja Pinjero

Pirms šī mača abas aizvadīja cīņas vietējās līgās ar mainīgām sekmēm. VEF Latvijas līgā ar 82:75 pārspēja ''Ventspili'', kamēr ''Burgos'' ACB līgā ar 81:96 piekāpās slavenajam Madrides ''Real''.

Šosezon ''Burgos'' pārliecinoši sākusi Čempionu līgas turnīru, divreiz apspēlējot Itālijas "Brindisi" (93:71, 90:86) un Turcijas "Darussafaka" (100:70, 74:71) un vienīgo zaudējumu piedzīvojot pret Beļģijas "Oostende" (88:73, 98:99). VEF tikmēr revanšējās par izgāšanos iepriekšējā sezonā, kad ar bilanci 1-13 palika pēdējā vietā, un līdz ar Kristera Zorika traku tālmetienu galotnē nodrošināja otro vietu apakšgrupā – rīdzinieki abos mačos piekāpās Francijas "Strasbourg" (75:77, 94:101), taču abās spēlēs uzveica gan Atēnu "Peristeri" (60:57, 84:81), gan arī Viļņas "Rytas" (85:81).

Pretinieku rindās spēlē viesspēlētājs Alekss Renfro, kurš savu profesionāļa karjeru sāka Latvijā un tieši VEF. Pirms spēles intervijā portālam ''Sportacentrs.com'' saspēles vadītājs pauda, ka VEF vienmēr paliks viņa pirmā komanda: ''Man zināmā mērā paveicās, ka pirmajā profesionāļa gadā spēlēju pie tāda trenera kā Valdis Valters. Viņš bija spēlētāju treneris. Kā bijušais basketbolists Valters labi saprata spēli un to, kā sportisti dzīvo ārpus spēlēm un treniņiem. Kad atbraucu uz Latviju, biju ļoti jauns un dedzīgs džeks, kura emocijas brīžiem lija pāri malām, bet Valdis Valters to saprata un prata ar mani tikt galā."

Apakšgrupas divas stiprākās komandas iekļūs Čempionu līgas "Final 8".

"Burgos" sastāvs

PozSpēlētājsVecValstsAugumsSMinPtiAbRpIepriekšējais klubs
AVitors Benite31Brazīlija190 cm519.912.82.62.0Cedevita (Horvātija)
Teds Makfadens33ASV188 cm621.112.51.71.8Joventut
Alekss Renfro34ASV195 cm519.312.21.85.2Zenit (Krievija)
Omars Kuks39ASV186 cm622.64.71.57.8Gran Canaria
UKens Hortons31ASV199 cm520.811.24.11.0Brescia (Itālija)
Maksims Salašs24Baltkrievija206 cm317.08.33.01.0Tsmoki (Baltkrievija)
Migels Salvo26Spānija205 cm616.04.71.70.7Gipuzkoa
Šavi Ravaseda32Spānija196 cm517.94.63.01.0Gran Canaria
Alekss Barrera28Spānija196 cm611.84.01.80.8Manresa
CHasjels Rivero27Kuba204 cm520.511.85.61.2Estudiantes (Argentīna)
Dejans Kravičs30Serbija213 cm622.411.04.32.7Obradoiro
Džordans Sako23Kongo DR207 cm613.04.84.00.8Manresa

A - aizsargs, U - uzbrucējs, C - centrs, Vec - vecums, S - spēles, Min - minūtes, Pti - punkti, Ab - atlēkušās bumbas, Rp - rezultatīvas piespēles.

J apakšgrupas kalendārs

DatumsSpēleLaiks
02.03.Burgos - VEF Rīga19:30
03.03.Igokea – Tenerife19:30
09.03.VEF Rīga - Igokea19:00
Burgos – Tenerife19:30
16.03.Igokea – Burgos19:30
17.03.Tenerife - VEF Rīga21:00
23.03.Tenerife – Igokea21:00
24.03.VEF Rīga - Burgos19:00
31.03.VEF Rīga - Tenerife19:00
Burgos – Igokea19:30
06.04.Tenerife – Burgos21:30
Igokea - VEF Rīga21:30

, 2021-03-02 19:44, pirms 3 gadiem
Vefs diezgan labi turās pret Burgos pagaidām
, 2021-03-02 19:55, pirms 3 gadiem
eu veči kāds var linku iemest uz spēli?
, 2021-03-02 20:13, pirms 3 gadiem
KB24thebest rakstīja: eu veči kāds var linku iemest uz spēli?
Watch TV 6 Latvija live - Teleon Player
, 2021-03-02 20:13, pirms 3 gadiem
Jawell rakstīja: http://player.teleon.tv/en/channel/tv6-latvija
tencinu!
, 2021-03-02 20:19, pirms 3 gadiem
Diezgan labi turās! Būtu labi arī otru šādu puslaiku
, 2021-03-02 20:45, pirms 3 gadiem
Beidzot Šķēle sācis mest tālmetienus!
, 2021-03-02 20:48, pirms 3 gadiem
Basketbola kvalitāte ir vienkārši drausmīga abām komandām
, 2021-03-02 20:59, pirms 3 gadiem
Šķēle bija lai noraktu komandu vai būs tā pati bēda kas izlasē ka 4/4 norok visu
, 2021-03-02 21:15, pirms 3 gadiem
Vefs ar saviem daudzajiem brāķiem paši pakāsa spēli
, 2021-03-02 21:17, pirms 3 gadiem
Izlasi neizvilka, bet VEF pavelk Šķele.
, 2021-03-02 21:18, pirms 3 gadiem
Šķēle intrigu radija😀
, 2021-03-02 21:20, pirms 3 gadiem
Vismaz pagarinājums😅
, 2021-03-02 21:21, pirms 3 gadiem
Njā ar pēdējo metienu Šķēlem neveicas..
, 2021-03-02 21:21, pirms 3 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Izlasi neizvilka, bet VEF pavelk Šķele.
Tas reāli ir trenera jautājums. Elementāras izspēles un mierīga paskaidrošana. CIk mums minūtes pārtraukumi rādīti? Man šķiet, ka nevienā Gailītis nekliedza.

Pag, gadījumā Spāņu galvenais nav viens no kandidātiem uz trenera posteni izlasei?
, 2021-03-02 21:33, pirms 3 gadiem
Xaxaxaaaaaaaaa
, 2021-03-02 21:34, pirms 3 gadiem
Stulbi. Mazliet aukstasinības pietrūka
, 2021-03-02 21:34, pirms 3 gadiem
njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
, 2021-03-02 21:34, pirms 3 gadiem
Zaudējuma gēns... diemžēl
, 2021-03-02 21:35, pirms 3 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tas reāli ir trenera jautājums. Elementāras izspēles un mierīga paskaidrošana. CIk mums minūtes pārtraukumi rādīti? Man šķiet, ka nevienā Gailītis nekliedza.

Pag, gadījumā Spāņu galvenais nav viens no kandidātiem uz trenera posteni izlasei?
Nē, neko nepārmetu spēlētājam, jo kādam bija jāuzņemas un malacis, ka centās. 100% izlasē bija trenera vaina.
, 2021-03-02 21:35, pirms 3 gadiem
Bāc ,kurš tur nemeta pa grozu pēdēja uzbrukumā ? Neviens sedzējs nebija priekšā
, 2021-03-02 21:35, pirms 3 gadiem
Skeele speelee paaraak paredzami. Kaapeec nevareeja savu floateri mest, kad koridors galiigi briivs!?
, 2021-03-02 21:35, pirms 3 gadiem
Vairāk kā 20 kļūdas ,bet kopumā malači mūsējie.
, 2021-03-02 21:36, pirms 3 gadiem
Viens spānis prasa otram, Kā sauc vefa treneri?? - Nezinu, kaud kads Gailitis
Kukarekuuuuuu )))))
, 2021-03-02 21:36, pirms 3 gadiem
Nav komandas līdera, kļūdu jūrā...
, 2021-03-02 21:36, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Skeele speelee paaraak paredzami. Kaapeec nevareeja savu floateri mest, kad koridors galiigi briivs!?
Tad tas bija Šķēlē ,kurš nemeta,.bet gāja riskanti uz grozu🤬
, 2021-03-02 21:36, pirms 3 gadiem
Murgs....atkal galotne...atkal zaudejums peedejaa uzbrukumaa
, 2021-03-02 21:38, pirms 3 gadiem
Nav kas uzņemas izškirošo metienu
, 2021-03-02 21:38, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: Murgs....atkal galotne...atkal zaudejums peedejaa uzbrukumaa
Nekas Rīgā šie ir jāuzvar.
, 2021-03-02 21:40, pirms 3 gadiem
Nekas Rīgā šie ir jāuzvar
* * * * * * * * * * * * * * *
Aaxxaaxxaaaxxaaaaaa
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.