Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Brauns varētu atgriezties "Žalgirī"

Brauns varētu atgriezties "Žalgirī"
Markuss Brauns
Foto: AFP

Lietuvas basketbola kluba Kauņas "Žalgiris" sastāvā uz nākamo sezonu varētu atgriezties amerikāņu aizsargs Markuss Brauns, kurš šo sezonu noslēdza Telavivas "Maccabi".

Amerikāņu uzbrūkošais aizsargs Markuss Brauns varētu atgriezties Kauņas "Žalgirī", šodien vēsta Lietuvas mediji. "Žalgiris" izskatot iespēju piesaistīt Braunu, kurš komandu pārstāvēja jau 2007./2008. gada sezonā. Aizvadīto sezonu 35 gadus vecais Brauns arī iesāka "Žalgirī", bet sezonas sākumu finansiālu problēmu dēļ to pameta un pārcēlās uz Telavivas "Maccabi".

Līdz ar jaunu īpašnieku stāšanos pie komandas vadības, "Žalgiris" ir nostabilizējis savu finansiālo situāciju un nākamsezon cer savākt aptuveni piecu miljonu eiro lielu budžetu. "Markuss Brauns ir ļoti augsta līmeņa spēlētājs, bet viņa iespējamā atgriešanās ir neskaidra. Jāatceras arī mūsu kluba vīzija, kurā pārsvarā būtu pašmāju spēlētāji," izteicās "Žalgira" ģenerālmenedžeris Pauļus Motejūns. Viņš arī atklājis, ka kopumā amerikāņu spēlētāju cenas krītas, un tās ir zemākas nekā pirms diviem gadiem, kad Brauns pirmo reizi pievienojās "Žalgirim".

Izmantotie resursi:
krepsinis.net


, 2009-06-01 13:06, pirms 15 gadiem
tad tik nemiet ciet!!!!!
, 2009-06-01 13:11, pirms 15 gadiem
vai tikai tas nebij Brauns kurš tur vēl aizejot no žalgira sabrūķēja muti, ka te tāds sētas līmenis vien esot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-01 15:33, pirms 15 gadiem
tad nak šurp jo žalgiri viņs ir ļoti vajadzigs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".