Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Meieram 15+9 ''Kalev'' svarīgā uzvarā FIBA Eiropas kausā

Meieram 15+9 ''Kalev'' svarīgā uzvarā FIBA Eiropas kausā
Mārtiņš Meiers. Foto: Marita Brigitta Mones

Šodien FIBA Eiropas kausā zaudējumu piedzīvoja Vernera Koha un Kaspara Vecvagara pārstāvētā ''Heroes den Bosch'', kas izbraukumā ar 72:93 piekāpās ''Gaziantep''. Koham desmit punkti un deviņas bumbas zem groziem, kamēr Vecvagaram deviņi punkti. Citā spēlē nozīmīgu panākumu guva ''Kalev/Cramo'', un to ar 15 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām veicināja Mārtiņš Meiers.

• Ceturto zaudējumu piecās spēlēs FIBA Eiropas kausa otrajā grupu turnīrā šovakar piedzīvoja Vernera Koha un Kaspara Vecvagara ‘’Heroes den Bosch’’, kas ar 72:93 piekāpās ‘’Gaziantep’’.

• Verners Kohs zaudētāju rindās pavadīja ilgāko spēles laiku laukumā (32:20). To laikā viņš guva desmit punktus (2p. 2/6, 3p. 2/7), izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, atdeva divas piespēles, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu piespēli, pieļāva divas kļūdas un izpelnījās divas piezīmes.

• Vecvagars nospēlēja 24:13 minūtes, kurās iemeta deviņus punktus (1p. 1/2, 2p. 1/2, 3p. 2/3). Tāpat aizsargam viena atlēkusī bumba, viena kļūda un viena piezīme.

• Pēc nedēļas klubs noslēgs grupu turnīru FIBA Eiropas kausā ar maču pret Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo ‘’Kalev’’/’’Cramo’’, kurā starp trim komandām noskaidrosies otrās vietas ieguvēja.

• Izredzes izkļūt no grupas saglabāja vēl tieši ‘’Kalev’’, kas šodien izbraukumā ar 79:76 pārspēja ‘’Crailsheim’’ vienību. Pirms noslēdzošās kārtas abām komandām ir identiska bilance – divas uzvaras un trīs zaudējumi.

• Par ‘’Kalev’’ otro rezultatīvāko basketbolistu kļuva Meiers, kurš 30:03 minūtēs guva 15 punktus (1p. 1/4, 2p. 4/7, 3p. 2/4). Tāpat garais basketbolists izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, esot dalīti labākais komandas cīnītājs zem groza. Vēl Meiers atdeva divas piespēles, pieļāva kļūdu un saņēma trīs piezīmes.

• Tikmēr Zigmārs Raimo 10:59 minūtēs realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem. Tāpat viņam četras atlēkušās bumbas, viena pārķerta bumba, viena kļūda un četras piezīmes.

Izmantotie resursi:
https://www.fiba.basketball/europec...
https://www.fiba.basketball/europec...


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
3

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.