Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Grieķijas izlases treneris paredz grūtu cīņu par ceļazīmi uz PČ

Grieķijas izlases treneris paredz grūtu cīņu par ceļazīmi uz PČ
Konstantinos Misas
Foto: www.eurobasketwomen2009.com

Pēc Eiropas čempionāta spēles par 5. – 8. vietu starp Grieķijas un Slovākijas izlases vadītāji – Konstantīns Misas (Grieķijas izlases galvenais treneris) un Poukija Četmena (Slovākijas izlases galvenā trenere).

Grieķijas izlases galvenais treneris Konstantinos Misas: „Spēle nebija vienkārša, ļoti maz laika atpūtai, taču mēs tikām galā. Slovākijas izlase šodien ļoti labi spēlēja aizsardzībā un mums neklājās viegli. Basketbolā ir likums – aizsardzība dod iespēju uzvarēt, bet laba aizsardzība un uzbrukums nodrošina uzvaru.”

„Latvijas izlase ir ļoti laba komanda, kas spēlē savā laukumā un noteikti mums neklāsies viegli. Esmu pārliecināts, ka mūsu aizsardzība būs līmenī, vēl jāsakārto uzbrukums. Spēle noteikti nebūs vienkārša. Latvijas izlasei ir vairākas līderes, kuras jācenšas apturēt,” paredzot, ka šodienas spēlē starp Latvijas un Itālijas izlasēm uzvarēs mājinieces, teica Grieķijas izlases galvenais treneris.

Slovākijas izlases galvenā trenere Poukija Četmena: „Grieķijas izlase izpildīja ļoti daudz soda metienu. Tas viss pateicoties viņu aktivitātei un agresivitātei. Varu būt apmierināta ar savas komandas sniegumu, taču līdz uzvarai nedaudz pietrūka. Rīt jācīnās par uzvaru un septīto vietu, kas diemžēl neko daudz nedos. Tai būs tikai prestiža nozīme.”


, 2009-06-19 16:00, pirms 15 gadiem
varbūt vispirms varētu ielikt rakstu par spēli un tās rezultātu, un tad komentārus?
, 2009-06-19 16:03, pirms 15 gadiem
smailiite rakstīja: varbūt vispirms varētu ielikt rakstu par spēli un tās rezultātu, un tad komentārus?


tieši tā!
, 2009-06-19 16:24, pirms 15 gadiem
vismaz normaals treners nekaa krieviem ka blato!
, 2009-06-19 16:58, pirms 15 gadiem
Latvijas izlase ir ļoti laba komanda, kas spēlē savā laukumā un noteikti mums neklāsies viegli.

===
es neko nesaku, bet mūsu spēle vēl nav beigusies. vispār - kompliments mums
, 2009-06-19 17:53, pirms 15 gadiem
re kā pasteidzās - pret Latviju nemaz nesanāks uzspēlēt
, 2009-06-19 18:47, pirms 15 gadiem
Latvija ar savu "brīnišķīgo spēli savā laukumā"spēlēs tikai par 7. vietu
Latvijas sieviešu basketbola izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
21

eSports.lv lietotāju vidējie vērtējumi basketbolistēm

Noslēdzoties Eiropas sieviešu basketbola čempionātam, kurā Latvijas komanda izcīnīja septīto vietu, eSports.lv turpina atskatīties uz aizvadīto turnīru. Šoreiz – eSports.lv lietotāju vidējie vērtējumi mūsu basketbolistēm.
Liene Jansone un Gunta Baško
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
25

eSports.lv vērtē basketbolistes

32. Eiropas čempionāts basketbolā dāmām, kas norisinājās trīs lielvalsts Latvijas pilsētās aizvadītajās divās nedēļās, noslēdzies. Mājiniecēm pavisam nedaudz (divi metieni) pietrūka līdz lielā mērķa sasniegšanai, tomēr komandas sniegums vēlreiz apliecināja, ka ar Latvijas zeltenēm jārēķinās ikvienam.
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv
54

Jēkabsone-Žogota iekļauta EČ simboliskajā izlasē

Latvijas sieviešu basketbola izlases līdere Anete Jēkabsone-Žogota iekļauta Eiropas čempionāta simboliskajā izlasē. Balvu Jēkabsone-Žogota saņēma no Latvijas visu laiku slavenākās un titulētākās basketbolistes Uļjanas Semjonovas rokām.