Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Francijas basketbolistes tiek galā ar sīksto Itālijas izlasi

Jānis Celmiņš

Francijas basketbolistes tiek galā ar sīksto Itālijas izlasi
Foto: www.eurobasketwomen2009.com

Ar uzvaru Eiropas sieviešu basketbola čempionātu šodien iesākušas Francijas basketbolistes, kuras Vidzemes Olimpiskajā centrā D apakšgrupas otrajā spēlē ar 76:61 apspēlēja Itālijas valstsvienību.

Spēle iesākās līdzīgā cīņā, vienas no turnīra galvenajām favorītēm Francijas valstsvienība turnīru sāka visai nepārliecinoši. Visu pirmo puslaiku rezultāts auga līdzīgi. Ne vienai, ne otrai komandai neizdevās iegūt vairāk kā četru punktu pārsvaru un pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu Francijas izlases pārsvaru – 34:33. Lielisku pirmo puslaiku aizvadīja Itālijas izlases potenciālā uzbrukuma līdere Laura Mačī, kura pirmajās 20 spēles minūtēs bija pamanījusies gūt 13 punktus.

Otro spēles puslaiku nedaudz labāk iesāka Itālijas izlase un pēc jau pieminētās Mačī precīza trīspunktnieka atguva vadību – 38:34. Ar aktīvu aizsardzību Francijas izlase spēja atkal izlīdzināt un trešās ceturtdaļas trešajā minūtē atkal neizšķirts – 38:38. Neliels izrāviens francūzietēm izdevās trešās ceturtdaļas beigu daļā, kad no neizšķirta (42:42) viņas spēja panākt septiņu punktu pārsvaru – 49:42. Līdz ceturtdaļas beigām Francijas izlase panāca jau 13 punktu pārsvaru un trešo spēles daļu noslēdza ar 57:44.

Kā vēlāk izrādījās trešās ceturtdaļas beigās iegūtais pārsvars bija izšķirošs – ceturtajā ceturtdaļā pārsvars tika noturēts un spēli Francijas izlase noslēdza ar pietiekami pārliecinošu uzvaru - 76:61.

Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm, D grupa

Francija – Itālija 76:61 (15:14, 19:19, 23:11, 19:17)

Izmantotie resursi:
eurobasketwomen2009.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-08 11:25, pirms 15 gadiem
Pārsteidza līdzjutēju "aktivitāte".Ne pa velti citas valsts TV komentētājs bija izbrīnīts par gandrīz tukšo zāli.Un daudzi baketbola fani grib iestāstīt,ka basketbols ir sporta veids Nr 1 Latvijā.Savu valsts izlasi atbalstīs arī tie ,kas ikdienā maz interesējās par basketbolu.Bet īsti sava sporta veida līdzjutēji labprāt skatītos arī citu TOP valsts komandu spēlī,tikai izrādās ne Valmierā.Redzēs kā ar apmeklētību būs tālāk.
Latvijas izlases spēles nav ko ņemt vērā.

     [+] [-]

, 2009-06-08 13:44, pirms 15 gadiem
nu ja visi nopeerk biljetes uz lv speleem, tad uz citaam jau netiec, jo biljete ir uz dienas 4speeleem un atsevishjhi uz riita speeleem netiksi, jo viasas ir izpirktas. paradosks sanaak, zaale tuksha, bet biljetes izpirktas