Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Vīnbergs: ''Šoreiz kaut kāds brīnums notika''

Latvijas Sieviešu basketbola līgas bronzu ieguva Rīgas Stradiņa Universitātes komanda, kas sērijas izšķirošajā trešajā mačā ar 67:59 pieveica "TTT Juniores".
Sportacentrs.com piedāvā pēcspēles interviju ar RSU galveno treneri Aivaru Vīnbergu.

Kinga Piedela un Vanesa Jasa 2023. gada 8. oktobrī. Foto: Margarita Vigule

Piedelas un Baranovskas tālmetieni nodrošina Daugavpilij otro Latvijas pusfinālu

Daugavpils Universitātes basketbolistes trešdien, 27. martā, lieliskā atmosfērā uzvarēja basketbola skolas "Rīga" juniores ar 74:58. Gunta Endzela trenētā komanda divcīņas summā bija pārāka ar 148:136 un otro reizi vēsturē iekļuva Latvijas čempionāta pusfinālā. Kinga Piedela un Valerija Baranovska divatā iemeta deviņus tālmetienus.
Kitija Laksa 2024. gada 21. februārī. Foto: Fenerbahce

Kitija Laksa sekmīgi debitē Turcijas čempionāta izslēgšanas spēlēs

Kitija Laksa un "Fenerbahce" basketbolistes pirmdien, 25. martā, kvalificējās Turcijas čempionāta pusfinālam, kur spēlēs pret "Izmit" un "Galatasaray" pāra uzvarētājām. Kristīne Vītola guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.
Ventspils basketbolistes 2024. gada 23. martā. Foto: Ritvars Stankevičs
8

Valmiera atspēlējas no -23, Ventspils triumfē emocionālā finālā Jelgavā

Ventspils sporta skolas "Spars" basketbolistes svētdien, 24. martā, Jelgavā iztērēja 23 punktu pārsvaru, taču pēdējās trīs minūtēs saņēmās 11:0 izrāvienam, uzvarēja Valmieru ar 68:57 un pirmo reizi vēsturē kļuva par Latvijas Sieviešu basketbola līgas otrās divīzijas čempionēm.