Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Strautmanei produktīvs sniegums, ''marta trakums'' NCAA noslēdzas jau pirmajā kārtā

Strautmanei produktīvs sniegums, ''marta trakums'' NCAA noslēdzas jau pirmajā kārtā
Digna Strautmane. Foto: Georgia Tech

No NCAA ''marta trakuma'' izstājusies Dignas Strautmanes un Elizabetes Bulānes Džordžijas Tehnoloģijas institūta komanda, kas ar 58:77 zaudēja Kanzasas Universitātes vienībai. Produktīvu spēli aizvadīja Strautmane, kas kļuva par savas komandas rezultatīvāko basketbolisti.

''Marta trakums'' jau pirmajā kārtā NCAA noslēdzies Dignas Strautmanes un Elizabetes Bulānes pārstāvētajai Džordžijas Tehnoloģijas institūta komandai, kura pirmās divīzijas pirmajā kārtā ar 58:77 atzina Kanzasas Universitātes pārākumu.

Lai arī pirmajā ceturtdaļā Džordžija ieguva deviņu punktu pārsvaru, sākot ar otro, laukumā dominēja pretinieces. Digna Strautmane laukumā pavadīja gandrīz visu maču, kopumā nospēlējot 38 minūtes. To laikā basketboliste kļuva par komandas rezultatīvāko basketbolisti ar 18 punktiem (2p. 6/7, 3p. 2/4). Bez tam Strautmane izcīnīja sešas bumbas zem groziem, pārtvēra četras pretinieču piespēles, divas reizes bloķēja metienus un atdeva vienu rezultatīvo piespēli. Elizabete Bulāne laukumā pavadīja divas minūtes, kurās ar ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās.

Šodien gaidāma arī Aleksas Gulbes pārstāvētās Indiānas Blumingtonas universitātes iesaistīšanās ''marta trakumā'', kurš ar finālu noslēgsies 3. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.ncaa.com/game/5981666


, 2022-03-19 17:39, pirms 2 gadiem
Sanāk sezonā laukumā 57 minūtes...
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.