Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Sun" zaudē pagarinājumā, Jēkabsone tukšā

"Sun" zaudē pagarinājumā, Jēkabsone tukšā
Anete Jēkabsone-Žogota cīnās aizsardzībā
Foto: AP

Latvijas labākā basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota aizvadītajā naktī p[ie punkytu guvuma netika, un Konektikutas "Sun" savā laukumā ar rezultātu 77:79 pagarinājumā atzina Detroitas "Shock" pārākumu.

Vairāk nekā 6000 sanākušo līdzjutēju visa mača garumā vēroja līdzīgu cīņu, nevienai komandai neiegūstot nozīmīgu pārsvaru. Pēc 40 spēlētām minūtēm rezultata tablo vēstīja neizšķirtu 67:67. Arī pagarinājums sākās punkts punktā un minūti līdz beigām 76:76. Piecas sekundes vēlāk Džonsa izvirzīja vadībā mājinieces, taču tie diemžēl izrādījās pēdējie "Sun" punkti spēlē. Sešas sekundes līdz beigām Smita panāca 79:77 Detroitas komandas labā. Pēc īsas apspriedes "Sun" vēl paspēja izdarīt divus metienus, taču tie nekrita grozā un jāsamierinās ar zaudējumu.

Jēkabsone-Žogota laukumā devās uz maiņu, nospēlēja 13 minūtes un astoņas sekundes, palika bez punktu guvuma, jo aizmeta garām visus trīs divpunktu metienus, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu pretinieču bumbu.

Nākamo maču "Sun" aizvadīs naktī uz 15. jūliju, kad atkal savā laukumā uzņems Losandželosas "Sparks" vienību.

Izmantotie resursi:
wnba.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-12 08:06, pirms 15 gadiem
Jo tālāk,jo trakāk.Tā var zaudēt pārliecību par saviem spēkiem.
, 2009-07-12 08:14, pirms 15 gadiem
WNBA nav komandas spēle, bet gan induvidualistes! Anete tā spēlet nav pieradusi, tāpēc arī tādi rezultāti...
, 2009-07-12 08:24, pirms 15 gadiem
rīgasdinamietis rakstīja: WNBA nav komandas spēle, bet gan induvidualistes! Anete tā spēlet nav pieradusi, tāpēc arī tādi rezultāti...
Vai Tu gribi teikt, ka Anete ir individuāliste, uz kuru ir jāspēlē visai komandai ?

Bye wNBA
, 2009-07-12 08:25, pirms 15 gadiem
PēterisP rakstīja: Vai Tu gribi teikt, ka Anete ir individuāliste, uz kuru ir jāspēlē visai komandai ?

Bye wNBA
Induviduālisti neizceļās ar rezultatīvām piespēlēm...
, 2009-07-12 08:40, pirms 15 gadiem
Kā teica komentētājs spēles laikā, tad Anetei ir ļoti laba starptautiskā pieredze, bet iekš wnba viņa ir rūkijs un tas ir normāli.

Grudai nebija labāka spēle. Tā ka nav ko nokārt degunus

p.s. Sakramento vs Fīniksas pēdējas minūtes saspringtas. Finiksa izvilka uzvaru līdz ar finālsvilpi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-12 08:49, pirms 15 gadiem
Grudai salīdzinot ar spēli Detroitā galīgi negāja, citādi viss varēja beigties ar mājnieču uzvaru....

...ja runā par to induviduālismu, tad jā piekritīšu dinamietim, jo tā tiešām tur ir....varbūt ne tik ļoti pamatpiecinieks, kā rezervistes, kuras jau ar savu spēli mani ir jau izbesījušas(man par prieku tā viena šodien nespēlēja) traks var palikt un par nelaimi Anete nāk uz maiņu agrāk vai vēlāk kopā ar vēlvienu mazo spēlētāju, kas laikam ir rezerves saspēles vadītāja (ja nemaldos Brauna), kas ir totāla individuāliste, kas Aneti vienkārši neredz ....pieļauju, ka šinī spēlē par to vienu epizodi, kur viņa neatdeva piespēli brīvai Anetei uz truļa, bet pati nopisās savā meistarībā arī vairāk netika laukumā
.....pārtraukumā bija intervija ar treneri par dažām komandas spēlētājām un viņš teica, ka Anete treniņos rāda ļoti labu sniegumu, bet spēlēs ir nedaudz nedroša par to vai izdarīt metienu, vai atdot piespēli/ viņai ir jāpierod pie WNBA, ko arī treneris uzsvēra...(nu cik es no anglenes sapratu)
.....tākā domāju, ka Anete nekur netaisās doties prom, kā te vienā otrā diskusijā lasu....kad Eiropā sāksies sezonā, tad noteikti, ka arī dosies šajā virzienā( ja nu tomēr neizdosies piešauties)
, 2009-07-12 08:51, pirms 15 gadiem
Speciaalists rakstīja: Kā teica komentētājs spēles laikā, tad Anetei ir ļoti laba starptautiskā pieredze, bet iekš wnba viņa ir rūkijs un tas ir normāli.

Grudai nebija labāka spēle. Tā ka nav ko nokārt degunus

p.s. Sakramento vs Fīniksas pēdējas minūtes saspringtas. Finiksa izvilka uzvaru līdz ar finālsvilpi.
aha šonakt 3 spēles no 4 ar saspringtu galotni, tā 4ā ar tā varēja beigties, cik redzēju tur ar rezultāts tuvu spēles beigām bija 63:63, bet pēdējos 10+/- punktus guva tikai Vašingtona
, 2009-07-12 08:53, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Jo tālāk,jo trakāk.Tā var zaudēt pārliecību par saviem spēkiem.
c`mon tā ir Anete!? nekad!
, 2009-07-12 09:50, pirms 15 gadiem
Baidos, ka šajā komandā Anetei būs grūti kļūt rezultatīvai, vairākas komandas biedrenes ir izteiktas individuālistes, kas dažbrīd robežojas ar stulbumu. Zaudēta principā uzvarēta spēle, tikai totāla stulbuma dēļ. Spēlētājas, kas pamatlaika beigās izmeta autu un uztaisīja piezīmi, Zvirgzdiņš nelaistu pat treniņzālē...

Sun treneris ar baigais spečuks, uzlaiž Aneti uz nedaudz vairāk kā desmit minūtēm un cer uz nenormālo rezultātu. Atļauj Anetei vienreiz uzspēlēt 30+ minūtes, nevis rausti vislaik un redzēsi rezultātu..
, 2009-07-12 09:56, pirms 15 gadiem
Negribu neko sliktu teikt, bet vai nu Anete nespēj tik ātri adaptēties šā stila basketbolam vai arī tas nav viņas stils! Var kāds WNBA spečuks atbildēt, WNBA arī truļa līnija ir tālāk nekā Eiropā???
, 2009-07-12 09:59, pirms 15 gadiem
Speles laiks laukuma kritas ar katru speli!!!!
Zēl!!!!
, 2009-07-12 10:11, pirms 15 gadiem
Kā tas ir iespējams?
, 2009-07-12 10:29, pirms 15 gadiem
tie, kas meklē visādus attaisnojumus paši noniecina Anetes spējas. nav viņai nekāda unikāla situācija (daudzas wnba ieradušās pēc sezonas Eiropā, arī izlasēs spēlēja). sanāk ka viņa var izcelties tikai tad ja pārējās 4 spēlētājas strādā uz viņu un od viņai spēlēt 38 minūtes??! un tas ka viņa tur tikai aizbrauca vasarā piepelnīties vispār stulbums - naudas viņai šajā reizē bija mazsvarīgs faktors.

protams, ka spēlēt tur neierasti, bet labs basketbolists sevi pierādīs jebkurā vietā vienalga kādā stilā spēlē (nav jau centrs ka pilnīgi atkarīgs no piespēlēm). noskatoties epizodes, kur Anetei bija metieni - normālas izspēles uz viņu un tie bija "Anetes" metieni kuri jāiemet. situācijā, kad met brīvu pustālo vairs nav svarīgi apkārt ir individuālisti vai krokodili - ir tikai metiens kuru iemet vai neiemet. tā ka agrāk vai vēlāk Anetei būtu jāpierāda, ka viņa tiešām ir viena no Eiropas labākajām basketbolistēm un arī tur var spēlēt labāk par daudzām amerikānietēm, tāpat kā to dara šajā krastā.

ps - tēma par iebalsošanu All Stars vairs nav aktuāla?
, 2009-07-12 10:37, pirms 15 gadiem
GALVENAIS IR NEPADOTIES...!!! Visi tak zin,pulveris tur iekšā ir...!
Slēpts komentārs: bubba
Slēpts komentārs: Ziile
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-12 10:59, pirms 15 gadiem
bubba rakstīja: Zināju, ka aizbrauks uz WNBA un aplauzīsies. Nav viņa tāda kalibra spēlētāja. Atvainojos, bet tā ir.
vinjai nav speeles laika.. nu neredzu neko sliktaaku par erin phillips.
tgd vispaar anetei triic rokas, jo zin - ja veel kaadu aizmetiis garaam - seedees uz solinja veel vairaak..
, 2009-07-12 11:01, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Jo tālāk,jo trakāk.Tā var zaudēt pārliecību par saviem spēkiem.
zaudeet paarlieciibu
anete ir profesionaale.. nba vnk nav prieksh vinjas.. es nesaprotu kapeec vinja izveeleejaas spoeeleet sun, ja sanaak, ka vinja nav saakumsastaavaa.. vareeja iet uz mystics.. tur vareeja speeleet cik uziet..
, 2009-07-12 11:11, pirms 15 gadiem
Es vnk* neticu, ka Anete nevar pierast pie amerikas basketbola.. man vnk* riebjas, ka amerikānietes ir tādas individuālistes... Nu, pareizi ja anete pa visus speli izmetis tikai dažus metienus + ja uznāks uz maiņu... tad jau nekā arī nebūs, varbūt arī jābrauc atpakaļ uz Eiropu, tomēr eiropas basketbols Anetei ir tuvāks... nez, jāskatās, ja nekas tomēr ar wNBA nesanāks vismaz varēs eiropā atgriezties! Lai vai kā, - VĒLU VEIKSMI!!!!
, 2009-07-12 11:22, pirms 15 gadiem
lovelyyy rakstīja: Es vnk* neticu, ka Anete nevar pierast pie amerikas basketbola.. man vnk* riebjas, ka amerikānietes ir tādas individuālistes... Nu, pareizi ja anete pa visus speli izmetis tikai dažus metienus + ja uznāks uz maiņu... tad jau nekā arī nebūs, varbūt arī jābrauc atpakaļ uz Eiropu, tomēr eiropas basketbols Anetei ir tuvāks... nez, jāskatās, ja nekas tomēr ar wNBA nesanāks vismaz varēs eiropā atgriezties! Lai vai kā, - VĒLU VEIKSMI!!!!
Eiropā viņa jebkurā gadījumā atgriezīsies WNBA notiek, kad Eiropā ir sezonas pārtraukums. Viņai ir līgums Krievijā
, 2009-07-12 11:26, pirms 15 gadiem
te daži 'speciālisti' nav pietiekami informēti,ka wnba sezona nepārklājas ar eiropas basketbola sezonu.
, 2009-07-12 11:36, pirms 15 gadiem
rīgasdinamietis rakstīja: WNBA nav komandas spēle, bet gan induvidualistes! Anete tā spēlet nav pieradusi, tāpēc arī tādi rezultāti...
Galīgi nepiekrītu-anete ir spēcīga ar to ka pati sev var izkārtot metienu, viņai ir labs metiens viņa ir pieradusi ka pastāvīgi tiek ļoti rūpīgi segta, spēlē spēcīgākajā līgā Eiropā un ja pareizi atceros 4 spēlēs Anetei 2p metieni ir 1/10-tur nu kaut kas nav galīgi kārtībā.
Pagaidām ļoti grūti izskaidrot ļoti vājo sniegumu- aklimatizācija ir garām, tur viņa nav komandas līdere un netiek tik īpaši uzmanīta-jā tā ir galvas tiesu augstāka līga par Eiropas līgām bet tik un tā tik zemu rezultativitāti negaidīju-ļoti gribētos uzzināt pašas sportistes skaidrojumu kas tur īsti notiek.
, 2009-07-12 12:05, pirms 15 gadiem
Noskatijos 2. ceturtdalju..Jekabsone pieskaraas bumbai vienu reizi, kad parkjera piespeli, aizgaja atraja un iedeva piespeli..ar to ari viss izteikts
, 2009-07-12 12:14, pirms 15 gadiem
Veči ko jūs te cepieties. Lieta aju nav tikai taja, ka komandas biedrenes in individualistes. Pie Anetes bumba nonak, bet brizos kad vinai ta ir vina vienkarsi nerealize savu iespeju. Redz visi metieni garam. Jau ari ieprieksejas divas speles ta bija, ka metienu realizacijas procents bija slikts. Es uzskatu ka augstas klases basketbolistam/basketbolistei ir jamet ieksa metieni jebkura zale kaut nakts laika. Nu kas vina pie groziem nav piesavusies? Kadas mulkibas? Nakosa lieta - vina vienkarsi neapspele savu pretinieci. Vina to nedara, jo vai nu baidas vai ari vienkarsi to nemak izdarit jo preti ir parak augstas klases speletajas, ka jau teicu tur preti nenak polu vai ungaru speletajas kuram var tikt viegli garam. Anete tikai atdod bumbu talak un viss...logiski ka treneris speles laiku samazina. Nedomaju ka vinai netika dota iespeja, jo pirmas divas speles vina speleja ap 20 minutem, kas nav maz, bet 3. spele bija mazak un 4. vel mazak spels laika. Tie kas Aneti aizstav tikai tapec ka vina ir latviete...come on....skatieties objektivi. Es protams ari gribetu lai vina tur met 25 punkti katra spele, bet skatoties objektivi vina nav tada limena speletaja, vina nemak atrast savas iespejas un realizet tas. Vina var paspelet tikai tad kad visi spele uz vinju un kad vinja izmet n-tos metienus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-12 12:55, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: Veči ko jūs te cepieties. Lieta aju nav tikai taja, ka komandas biedrenes in individualistes. Pie Anetes bumba nonak, bet brizos kad vinai ta ir vina vienkarsi nerealize savu iespeju. Redz visi metieni garam. Jau ari ieprieksejas divas speles ta bija, ka metienu realizacijas procents bija slikts. Es uzskatu ka augstas klases basketbolistam/basketbolistei ir jamet ieksa metieni jebkura zale kaut nakts laika. Nu kas vina pie groziem nav piesavusies? Kadas mulkibas? Nakosa lieta - vina vienkarsi neapspele savu pretinieci. Vina to nedara, jo vai nu baidas vai ari vienkarsi to nemak izdarit jo preti ir parak augstas klases speletajas, ka jau teicu tur preti nenak polu vai ungaru speletajas kuram var tikt viegli garam. Anete tikai atdod bumbu talak un viss...logiski ka treneris speles laiku samazina. Nedomaju ka vinai netika dota iespeja, jo pirmas divas speles vina speleja ap 20 minutem, kas nav maz, bet 3. spele bija mazak un 4. vel mazak spels laika. Tie kas Aneti aizstav tikai tapec ka vina ir latviete...come on....skatieties objektivi. Es protams ari gribetu lai vina tur met 25 punkti katra spele, bet skatoties objektivi vina nav tada limena speletaja, vina nemak atrast savas iespejas un realizet tas. Vina var paspelet tikai tad kad visi spele uz vinju un kad vinja izmet n-tos metienus.
Pilniba nepiekritu...Anetei šobrīd nedaudz pietrūkst pārliecības. Tikko ar to viss būs kārtībā, azies nedaudz metieni, varēsi ņemt savus vārdus atpakaļ...
, 2009-07-12 12:57, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: Veči ko jūs te cepieties. Lieta aju nav tikai taja, ka komandas biedrenes in individualistes. Pie Anetes bumba nonak, bet brizos kad vinai ta ir vina vienkarsi nerealize savu iespeju. Redz visi metieni garam. Jau ari ieprieksejas divas speles ta bija, ka metienu realizacijas procents bija slikts. Es uzskatu ka augstas klases basketbolistam/basketbolistei ir jamet ieksa metieni jebkura zale kaut nakts laika. Nu kas vina pie groziem nav piesavusies? Kadas mulkibas? Nakosa lieta - vina vienkarsi neapspele savu pretinieci. Vina to nedara, jo vai nu baidas vai ari vienkarsi to nemak izdarit jo preti ir parak augstas klases speletajas, ka jau teicu tur preti nenak polu vai ungaru speletajas kuram var tikt viegli garam. Anete tikai atdod bumbu talak un viss...logiski ka treneris speles laiku samazina. Nedomaju ka vinai netika dota iespeja, jo pirmas divas speles vina speleja ap 20 minutem, kas nav maz, bet 3. spele bija mazak un 4. vel mazak spels laika. Tie kas Aneti aizstav tikai tapec ka vina ir latviete...come on....skatieties objektivi. Es protams ari gribetu lai vina tur met 25 punkti katra spele, bet skatoties objektivi vina nav tada limena speletaja, vina nemak atrast savas iespejas un realizet tas. Vina var paspelet tikai tad kad visi spele uz vinju un kad vinja izmet n-tos metienus.
Vai to tu zini ka Tavi komentāri attiecas uz vienu no Eiropas labāko basketbolisti viņa Eiropā ir pēdējos gados starp 3-5 labākajām. Vai tu gribi teikt ka Eiropas labākās basketbolistes nespēj spēlēt ASV-es tam neticu. Domāju ka pašreiz Anete nav formā un viņai ir iespējas spēlēt daudz daudz daudz labāk nekā tagad-ir kaut kādi iemesli ko mēs nezinām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-12 13:44, pirms 15 gadiem
Neesmu redzējis nevienu Anetes spēli SUN sastāvā, tāpēc par to tur komentēt nevaru, bet vienu gan varu pateikt - sākt rakstīt, ka vairākus gadus pēc kārtas uz Eiropas labākās spēlētājas titulu nominēta spēlētāja (vienreiz pat atzīta par Eiropas labāko spēlētāju) ir NEKAS un ka viņai līmenis ir pa ZEMS utt... ir vienkārši DEBĪlI!
, 2009-07-12 13:57, pirms 15 gadiem
basketbolists(Riga) rakstīja: pilnigi pievienojos, nezinu ka eiropa pec tam ies peec tadas meeroga izgasanas, lai veicas
izgazies ir vienigi tavs tevs ar mati kad piedzemdeja tadu dunduku ka tu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Grieta Taranda 2024. gada 18. aprīlī. Foto: Ritvars Stankevičs

RSU pirmajā finālspēlē 30 minūtes cienījami noturas pret TTT

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. aprīlī, viesos uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitāti ar 73:46, Latvijas finālsērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Ieva Pulvere uzvarētāju labā guva 20 punktus. Nākamā spēle 20. aprīlī Daugavas sporta namā.
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā. Foto: Matas Baranauskas
1

Augstāk izsētās TTT basketbolistes Latvijas finālu sāks RSU laukumā

Ceturtdien, 18. aprīlī, sāksies Latvijas Sieviešu basketbola līgas 33. sezonas fināls sērijā līdz divām uzvarām. Rīgas Stradiņa Universitāte plkst. 20:00 "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā uzņems TTT basketbolistes. Tiešraidi skaties rakstā.