Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Santa Dreimane: "Spēle nebija viegla"

Santa Dreimane: "Spēle nebija viegla"
Santa Dreimane (Nr. 5) uzbrukumā
Foto: www.skcesis.lv

"Emocijas ir spilgtas un spēle nebija viegla", pēc uzvaras Latvijas sieviešu basketbola līgas līdervienību "TTT Rīga" - SK "Cēsis" spēlē Daugavas sporta namā eSports.lv atzina Vidzemes kluba aizsardze Santa Dreimane, kura šovakar izcēlās ar četriem precīziem tālmetieniem.

Santa Dreimane, SK „Cēsis” aizsardze, guva 14 punktus, realizējot 4 no 8 tālmetieniem: „Kā vienmēr šajās spēlēs, emocijas ir spilgtas. Tā ir Latvijas stiprāko komandu tikšanās, vienmēr noskaņojamies kārtīgai cīņai. Spēle nebija nekāda viegla, pat ja rezultāts beigās bija diezgan liels. Aizsardzībā daudz pielietojām zonas presingu un tas nesa augļus. Tā kā „TTT Rīga” šobrīd nav tik garš līdzvērtīgu spēlētāju soliņš, treneris lika ātri spēlēt un bija rezultāts."

"Starpību īpaši varēja just, kad nogāja Zane Eglīte, TTT spēle pajuka un tas viņām bija liels mīnuss. Zane organizēja spēli gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, saspēles vadītājs ir (komandas) smadzenes laukumā. Tamara (Janga) ir tipiska amerikāņu basketbola skolas pārstāvē, viņai nav nekādas pieredzes Eiropas basketbolā, šobrīd viņai ir ļoti grūti. Nāksies iekļauties komandas spēlē, nekas cits neatliks, būs labi!”

Ainars Zvirgzdiņš, SK „Cēsis” galvenais treneris: „Jāuzslavē „TTT Rīga” spēlētājas, kuras labi cīnījās un radīja dažas problēmas. Kāpēc vairāk laukumā netika jaunās? Šobrīd rezerves nemaz tik jaunas nav, Kvasņika un Mikāle īsti jauno statusam neatbilst. Jangai ir aklimatizācijas grūtības un aizsardzībā spēle nevedas.”


, 2009-02-06 23:45, pirms 15 gadiem
Rezultāts gan liecinātu kaut ko citu , bet nebiju klāt tad nevaru neko citu teikt....
, 2009-02-07 10:52, pirms 15 gadiem
Cēsu sastāvs pret jebkuru citu latvijas klubu ar galvastiesu pārāki, ceru ka finanses spēt noturēt tādā līmenī, jo iespējas atpalnīt mazpilsetā naudu praktiski nav- labdarība sportam, sauktu tā

Protams, katra spēle ir spēle un pretinieks jānovērtē, jo ar 50% atdevi var arī pakāst
Kinga Piedela un Vanesa Jasa 2023. gada 8. oktobrī. Foto: Margarita Vigule

Piedelas un Baranovskas tālmetieni nodrošina Daugavpilij otro Latvijas pusfinālu

Daugavpils Universitātes basketbolistes trešdien, 27. martā, lieliskā atmosfērā uzvarēja basketbola skolas "Rīga" juniores ar 74:58. Gunta Endzela trenētā komanda divcīņas summā bija pārāka ar 148:136 un otro reizi vēsturē iekļuva Latvijas čempionāta pusfinālā. Kinga Piedela un Valerija Baranovska divatā iemeta deviņus tālmetienus.
Kitija Laksa 2024. gada 21. februārī. Foto: Fenerbahce

Kitija Laksa sekmīgi debitē Turcijas čempionāta izslēgšanas spēlēs

Kitija Laksa un "Fenerbahce" basketbolistes pirmdien, 25. martā, kvalificējās Turcijas čempionāta pusfinālam, kur spēlēs pret "Izmit" un "Galatasaray" pāra uzvarētājām. Kristīne Vītola guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.
Ventspils basketbolistes 2024. gada 23. martā. Foto: Ritvars Stankevičs
8

Valmiera atspēlējas no -23, Ventspils triumfē emocionālā finālā Jelgavā

Ventspils sporta skolas "Spars" basketbolistes svētdien, 24. martā, Jelgavā iztērēja 23 punktu pārsvaru, taču pēdējās trīs minūtēs saņēmās 11:0 izrāvienam, uzvarēja Valmieru ar 68:57 un pirmo reizi vēsturē kļuva par Latvijas Sieviešu basketbola līgas otrās divīzijas čempionēm.