Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1042, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Video: VEF LJBL U19 grupas video tiešraides no spēlēm par 3.vietu (test)

Rīga, Daugavas sporta nams, svētdiena, 8.maijs
U19 meiteņu grupa:
* spēle par 3. vietu plkst.11:00 BJBS “Rīga/Rīdzene” - Rīgas 3.BJSS;
* spēle par 1. vietu plkst.13:00 “Valmiera/ORDO” – BJBS “Rīga/TTP-1” (Video tiešraide te)

U19 puišu grupa:
* spēle par 3. vietu plkst.15:00 BJBS “Rīga” – BJBS “Rīga/Rīdzene”;
* spēle par 1. vietu plkst.17:00 BJBS “Rīga/DSN” – “Valmiera/ORDO” (Video tiešraide te

Par konkursa "Pasmaidīsim kopā" 2016.gada sezonas galveno varoni tika atzīta BJBS "Rīga/Jugla" trenere Daiga Jansone
Gata Šļūkas zīmējums

VEF LJBL Talantu nedēļa: pasmaidīsim kopā!

Mūsu cienījamie un jaukie treneri ne tikai prot iemācīt pareizi driblēt, trāpīgi mest un vērpt kombinācijas basketbola laukumā, bet arī dara to interesanti un atraktīvi, savas domas ietērpjot oriģinālos izteicienos. Iesūti sava trenera spožāko izteicienu un karikatūrists Gatis Šļūka uzzīmēs efektīgākās frāzes autoru!
VEF LJBL ikdiena: sportiska spriedze un emocijas.
Foto: Roualds Vambuts

Jaunatnes Basketbola līgai sākas septītais olimpiskais cikls

1992.gada 12.decembrī pēc pasaules čempiona Valda Valtera iniciatīvas nodibināta SIA „Latvijas Jaunatnes basketbola līga”, kas 1992./1993. gada sezonā izspēlēja pirmo čempionātu. Šogad - 25. sezonā - VEF LJBL turnīrā piedalās septiņas reizes lielāks jauno basketbolistu un iesaistīto komandu skaits nekā startēja debijas gadā. Sveiciens jubilejā visiem esošajiem un bijušajiem Jaunatnes līgas dalībniekiem un darbiniekiem!
Foto: Romualds Vambuts

VEF LJBL: sākas 25.sezona un cīņa par 14 valsts čempionu tituliem

Sestdien, 17. septembrī, vairāk nekā desmit Latvijas pilsētās notiks VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas 25. sezonas čempionāta pirmās spēles. U19 grupas puišiem turpinās sadarbība ar LBL2, meitenēm apvienotas U19 un U17 grupas, sekojam basketbolistu sekmēm mācībās, gatavojam jaunos tiesnešus, skatāmies VEF LJBL spēles internetā - par sezonā sagaidāmo stāsta VEF LJBL direktors Edijs Eglītis.