Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1063, Did:0, useCase: 3

VEF LJBL finālturnīri: spēlēs tikai sekmīgie

Tuvojas VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas 2015./2016. gada sezonas finālturnīri, tāpēc atgādinām, ka nekas nav mainījies un arī šosezonas finālspēlēsvarēs piedalīties tikai uz finālturnīra brīdi mācībās sekmīgie basketbolisti (nesekmīgas atzīmes pirmajā semestrī netiks ņemtas vērā).

Atgādinām kārtību, kā pārbaudīsim sekmību:

1)      sekmju izrakstā  vidējā atzīme nevienā priekšmetā nedrīkst būt zemāka par 3,5;

2)      uz finālturnīru katram spēlētājam jābūt līdzi ne vairāk kā 10 dienas vecam sekmju izrakstam ar klases audzinātājas parakstu un skolas zīmogu (obligāta prasība; sekmju izraksti bez zīmogiem nebūs derīgi).Pirmā semestra liecības nebūs derīgas.

Iepriekšējos gados bija gadījumi, kad dažu skolu direktori iebilda pret zīmoga likšanu uz sekmju izrakstiem. Tādā gadījumā laikus – vismaz dienu pirms finālturnīra – brīdiniet VEF LJBL vadību. Sazināsimies ar skolu un nepieciešamības gadījumā uzrakstīsim oficiālu pieprasījumu vai uz vietas pirms spēles dalībniekam būs iespēja e-klasē vai citā sistēmā uzrādīt informāciju par sekmēm.

Par finālturnīra daļu tiek uzskatītas arī U19 grupas izslēgšanas turnīra spēles, līdz ar to uz pirmo šādu spēli jābūt līdzi sekmju izrakstiem.

Sekmju izraksti būs jāuzrāda arī U13 puišu grupas dalībniekiem, kuri piedalīsies cīņās par 9.-14. vietu.

Gadījumi, ja būs aizdomas par sekmju izrakstu viltošanu vai kāda cita veida maldināšanu, tiks rūpīgi izskatīti un sankcijas vērsīsies gan pret pašu spēlētāju, gan komandu.

Ceram un ticam, ka šogad ar šādām problēmām nebūs jāsaskaras!

VEF Latvijas jaunatnes basketbola līgas izšķirošās cīņas par valsts čempionāta medaļām 14 grupās aprīļa beigās un maijā notiks Daugavpilī, Jēkabpilī, Liepājā, Ogrē, Rīgā, Saldū, Valmierā un Ventspilī. VEF LJBL čempionātā šosezon piedalās 354 komandas, finālturnīrā katrā grupā piedalīsies pa astoņām labākajām (U19 grupās – pa četrām).