Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Autors: Romualds Vambuts

Foto: VEF LJBL jubilejas 25. sezona klāt

VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas prezidents Māris Martinsons sezonas priekšvakarā sagādājis patīkamas ziņas VEF LJBL dalībniekiem: “Ar šo gadu ieviešam tradīciju pateikties jaunatnes izlašu dalībniekus izaudzinājušajiem treneriem, sagādājot viņiem arī nelielu materiālo gandarījumu.” Ceturtdien, 8. septembrī, sporta skolu treneri pulcējās “Daugavas” sporta namā uz tradicionālo pirmssezonas semināru, kas ievadīs VEF LJBL jubilejas 25. sezonu. Pirmās spēles notiks 17. septembrī.
Foto: Romualds Vambuts


VEF LJBL Talantu nedēļa: iesaisties, izpildi, uzvari!

Basketbolu spēlē interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem. Tāpēc VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga no 27. februāra līdz 5. martam jau astoto gadu pēc kārtas rīko Talantu nedēļu. Aicinām savās sporta skolās, zālēs un komandās iesaistīties ikvienu, nedēļas laikā izpildot kādu no sešiem uzdevumiem. 
Foto: Romualds Vambuts

Sākas pieteikšanās “Kārums kausa” izcīņas 3.posmam

VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotās ”Kārums” kausa izcīņas 3. posma turnīri U10 grupas komandām risināsies 14. martā, U11 grupas komandām – 15. martā Rīgā, Salaspilī un reģionos. Pieteikšanās termiņš – 28.februāris, pieteikumus sūtīt karlis.loks@lbs.lv

VEF LJBL Talantu nedēļa: piesakies un piedalies, uzzini un iesaisti citus!

Basketbols nav tikai spēle sporta zvaigznēm – tā ir vispusīgas personības veidojoša vide, kurā darbojas interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem. Tāpēc VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga jau astoto reizi no 27. februāra līdz 5. martam rīko Talantu nedēļu un aicina iesaistīties visus dalībniekus. Parādi savas prasmes un apgūsti jaunas, kā arī ievies Talantu nedēļu savā sporta skolā un komandā!