Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:986, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Video: Iepazīsimies - Zane Jākobsone

Iepazīsim Latvijas Nacionālās sieviešu basketbola izlases jaunās spēlētājas. Šoreiz tikšanās ar Zani Jākobsoni. Seko un uzzini pirmais:

, 2011-06-02 18:33, pirms 13 gadiem
Simpātiska un interesanta
, 2011-06-02 21:22, pirms 13 gadiem
ha, Harijs Poters ielika Bīberam
, 2011-06-02 21:23, pirms 13 gadiem
kameru varēja zemāk palaist
, 2011-06-03 10:46, pirms 13 gadiem
Tā ir Zane
Go Zīī, Go.!! 8)
, 2011-06-03 14:21, pirms 13 gadiem
nav brīnums ka iekļuva izlasē, tiešām jauka sieviete, daudz labāka kā tās divas riebekles
Aija Putniņa: 12 punkti un 8 atlēkušās bumbas uzvarētā spēlē Turcijā.
Foto: Ģirts Gertsons

Latvijas basketbolistes ārzemju klubos nacionālajos čempionātos

Latvijas sieviešu valstsvienības un jaunatnes izlašu spēlētāju bilance ārzemju klubos nacionālajos čempionātos 2016./2017. gada sezonā. Katras spēlētājas vārdam un uzvārdam seko aizvadīto spēļu skaits, vidēji mačā gūtie punkti, izdarītās rezultatīvās piespēles un izcīnītās atlēkušās bumbas. Otrajā rindā aktuālā statistika pēdējā spēlē: nospēlētās minūtes, gūtie punkti, izdarītās rezultatīvās piespēlas un izcīnītās atlēkušās bumbas.
Sieviešu valstsvienība Eiropas čempionāta finālturnīrā piedalīsies septīto reizi pēc kārtas.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64
3

Sieviešu valstsvienībai deviņas pārbaudes spēles pirms Eiropas čempionāta

Latvijas sieviešu valstsvienība, gatavojoties jūnija otrajā pusē Čehijā paredzētajam Eiropas čempionāta finālturnīram, aizvadīs deviņas pārbaudes spēles. Četras notiks Rīgā – pie mums viesosies Ukrainas izlases, kas kvalifikācijas turnīrā divreiz pieveica Eiropas čempioni Serbijas izlasi, kā arī Pekinas un Riodežaneiro olimpisko turnīru dalībniece Baltkrievijas komanda.
Latvijas sieviešu valstsvienība: septītais Eiropas čempionāta finālturnīrs pēc kārtas.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Mārtiņš Zībarts: “Meklēsim iespējas pārsteigt pretinieces”

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība Eiropas čempionāta finālturnīru sāks Prāgā, kur no 16. līdz 19.jūnijam D grupas turnīrā spēļu secībā sacentīsies ar Krievijas, Melnkalnes un Beļģijas komandām. Grupas turnīra uzvarētājas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet otrās un trešās vietas ieguvējas izspēlēs astotdaļfināla spēles ar C grupas (Francija Serbija Grieķija, Slovēnija) otro un trešo komandu.