Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1396, Did:0, useCase: 3

Seminārs sporta speciālistiem un fizioterapeitiem

2016.gada 19.maijā (ceturtdien) pēdējo reizi šajā sezonā - „Kustību attīstīšana: ātrums, koordinācija, lēcieni. Pēctraumu potītes rehabilitācija”

Punkti

Semināra dalībnieki saņems LTTC izdotu apliecību 8 stundu apmērā par A un B kategorijas sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi, derīgu A, B un C kategorijas sporta speciālistu resertifikācijai.Savukārt LĀPPOS piešķir 6 tālākizglītibas punktus ārstniecības personām. LTTC atgādina, ka par atkārtotu tās pašas programmas apmeklējumu punkti netiek piešķirti.

Semināra lektori 

ir spilgtas Latvijas sporta personības Uģis Viļums, Dmitrijs Bražņikovs un fizioterapeite Liene Leske.

Norise

nacionālajā sporta bāzē "Arkādija" (Rīga, Uzvaras bulvāris 10),  10:00-16:00

Semināra mērķauditorija:

sporta skolu treneri, fitnesa instruktori, sporta skolotāji, fizioterapeiti.

Maksa:

Piesakoties līdz 13.maijam, EUR 45.00 no dalībnieka (grupām no 3 cilvēkiem atlaide 10%). Atlaides tiek piešķirtas, ja visi grupas dalībnieki tiek pieteikti vienlaicīgi, samaksa par grupu veikta vienā pārskaitījumā.

Pieteikšanos un samaksu aicinām veikt savlaicīgi, jo vietu skaits grupā ir ierobežots! Vieta grupā tiek nodrošināta pēc samaksas saņemšanas.

 

Pieteikšanās: nosūtot informāciju uz kursi@medsport.lv, norādot

1) kursu nosaukumu un

2) dalībnieka: vārdu, uzvārdu,

3) personas kodu

4) nodarbošanos

5) telefona numuru

6) e-pastu.

Lai noskaidrotu sīkāku informāciju, lūdzu, zvaniet 29184161 vai rakstiet kursi@medsport.lv.

Uz tikšanos,

Medsport