Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Foto: LBS biedru sapulce bildēs

Latvijas Basketbola savienības ikgadējā biedru sapulcē LBS prezidents Valdis Voins un pastāvīgo komisiju vadītāji sniedza pārskatu ar 2016. gada svarīgākajiem notikumiem, problēmām un to iespējamiem risinājumiem, kā arī tika veikti grozījumi biedrības statūtos.
Vairāk par biedru sapulci: LBS biedru sapulces uzmanības centrā jauno...
Foto: Gints Jankovskis/Organizācija "Pēda Latvijā"


Latvijas Basketbola savienībai jauna adrese

Kopš 2016.gada 1.jūlija esam sastopami Rīgā, Ieriķu ielā 3, C-2, 602 (6.stāvā). Pirms pirmā apmeklējuma vēlams piezvanīt un saņemt instrukciju par optimālo maršrutu. Tālruņa numurs nav mainījies: 67292087; e-pasts: lbs@lbs.lv
7

Basket.lv lietotājiem: ierastā adrese, jauns veidols

Rīt, 28. februārī, atverot Latvijas Basketbola savienības mājaslapu basket.lv, iespējams, nodomāsi, ka esi apmaldījies, jo ierastā skata vietā pavērsies pilnīgi jauns. Tomēr nesteidzies spiest “backspace”, jo patiesībā būsi nonācis tur, kur vēlējies nonākt – basketbola vidē. Un nešaubos, ka pirmo izbrīnu un stresu par nespēju uzreiz noorientēties vai pat sašutumu par kaut kā ierasta zaudējumu drīz nomainīs prieks par papildus iespējām un jauni rutīnas ieradumi. Viss turpinās – jaunā veidolā!
Ēnu dienas dalībnieki Latvijas Basketbola savienībā.
Foto: basket.lv

“Ēnu” diena Latvijas Basketbola savienībā

Latvijas Basketbola savienība, kā pēdējos gados ierasts, iesaistījusies Junior Achievement karjeras izglītības programmā “Enu diena”. Trešdien, 15. februārī, LBS birojā viesojās 12 skolēnus no Alūksnes vidusskolas, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas, Jelgavas Valsts ģimnāzijas, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas, Ķekavas vidusskolas, Mārupes vidusskolas, Ogres 1. vidusskolas, pamatskolas “Rīdze” un Rīgas Teikas vidusskolas.