Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Autors: Guntis Keisels

Treneru mācības: pieteikšanās līdz 10.janvārim

Vadošā treneru tālākizglītības iestāde - Latvijas Treneru tālākizglītības centrs - aicina pievienoties C kategorijas treneru mācībām, lai kļūtu par treneri jebkurā sporta veidā!

Mācību sākums - 2016.gada 15.janvārī.

Mācību ilgums - 6 mēneši.

Mācību norises vieta - Brīvības iela 333, Rīga (Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija).

Mācību laiks - piektdienas un sestdienas, no plkst. 10.00 - 15.30.

Mācību maksa - 650 euro.

Nepieciešamā izglītība - vidējā izglītība.

Mācību priekšmeti - anatomija, sporta fiziloģija, sporta psiholoģija, sporta pedagoģija, treniņi teorija, sporta medicīna, sportistu uzturs, izvēlētais sporta veids.

Latvijas Treneru tālākizglītības centrā:

zināšanas sniedz labākie sporta nozares teorētiķi un praktiķi;tiek izsniegtas katras lekcijas prezentācijas un mācību materiāli gan drukātā veidā, gan elektroniski;izglītības procesa nodrošināšanās tiek izmantota individualizēta e-vide; brīvi var piekļūt un izmantot plašu sporta zinātnes bibliotēku;var iegūt prasmi plānot un izstrādāt treniņu gada plānus, novērtēt audzēkņu sagatavotību, izstrādāt sagatavotībai atbilstošus vingrinājumus, kas nodrošina efektīvu iedarbību, attīstīt sporta veidam nepieciešamās īpašības, u.c.;ir iespējams iegūt jaunus kontaktus;var ērti nokļūt gan ar privāto, gan ar sabiedrisko transportu.

Pieteikšanās mācībām: līdz 2016.gada 10.janvārim. Pieteikties mācībām var elektroniski, nosūtot e-pastu uz adresi: birojs@treneruizglitiba.lvvai telefoniski (67556734, 26196486), vai arī aizpildot elektronisko pieteikumu anketu mājas lapā: Uzņemšana

Papildus informāciju par C kategorijas sporta speciālistu programmas realizāciju variet iegūt Latvijas Treneru tālākizglītbas centra interneta mājas lapā: Latvijas Treneru tālākizglītības centrs.

Ar cieņu,

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs

Brīvības 333 - 136, Rīga, LV 1006

Tālr. 67556734, 26102413

E-pasts: birojs@treneruizglitiba.lv

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs


Latvijas Basketbola savienībai jauna adrese

Kopš 2016.gada 1.jūlija esam sastopami Rīgā, Ieriķu ielā 3, C-2, 602 (6.stāvā). Pirms pirmā apmeklējuma vēlams piezvanīt un saņemt instrukciju par optimālo maršrutu. Tālruņa numurs nav mainījies: 67292087; e-pasts: lbs@lbs.lv
7

Basket.lv lietotājiem: ierastā adrese, jauns veidols

Rīt, 28. februārī, atverot Latvijas Basketbola savienības mājaslapu basket.lv, iespējams, nodomāsi, ka esi apmaldījies, jo ierastā skata vietā pavērsies pilnīgi jauns. Tomēr nesteidzies spiest “backspace”, jo patiesībā būsi nonācis tur, kur vēlējies nonākt – basketbola vidē. Un nešaubos, ka pirmo izbrīnu un stresu par nespēju uzreiz noorientēties vai pat sašutumu par kaut kā ierasta zaudējumu drīz nomainīs prieks par papildus iespējām un jauni rutīnas ieradumi. Viss turpinās – jaunā veidolā!
Ēnu dienas dalībnieki Latvijas Basketbola savienībā.
Foto: basket.lv

“Ēnu” diena Latvijas Basketbola savienībā

Latvijas Basketbola savienība, kā pēdējos gados ierasts, iesaistījusies Junior Achievement karjeras izglītības programmā “Enu diena”. Trešdien, 15. februārī, LBS birojā viesojās 12 skolēnus no Alūksnes vidusskolas, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas, Jelgavas Valsts ģimnāzijas, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas, Ķekavas vidusskolas, Mārupes vidusskolas, Ogres 1. vidusskolas, pamatskolas “Rīdze” un Rīgas Teikas vidusskolas.