Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Video: Atklāta leģendārās basketbolistes Uļjanas Semjonovas izstāde

Šodien svinīgi tika atklāta leģendārās basketbolistes Uļjanas Semjonovas izstāde, kur starp citu pirmo reizi tika izstādītas vēl nekur neredzētas relikvijas. Turpina Mārtiņš Mālmeisters. ltvpanorama
- YouTube

Foto: LBS
1

LBS uzsāk sadarbību ar 3x3 basketbola laukumu ražotājiem

Latvijas Basketbola savienība (LBS) noslēgusi līgumu ar 3x3 basketbola laukumu ražotājiem ''Bergo Flooring AB'' par piecu 3x3 basketbola laukumu būvi Latvijā.
Dāvis Bertāns pirmsspēles reklāmas filmēšanā 2022. gada jūnijā. Foto: LBS
2

Dāvis Bertāns: ''Lietuviešus vienmēr vēlos uzvarēt tikpat ļoti, cik brāli''

22. jūnijā Latvijas vīriešu basketbola izlase aizvadīs pārbaudes maču pret Lietuvu, kas būs 25. kaimiņu duelis pēc neatkarības atjaunošanas. Latvijas televīzija uz līdzšinējiem mačiem atskatās ar īpašiem sižetiem. Vienā no tiem pašreizējais izlases basketbolists Dāvis Bertāns izteicās, ka spēles pret Lietuvu ir kā cīņas pret brāli – viņš vienmēr grib uzvarēt.
Rolands Šmits
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
3

Pasaules kausa kvalifikācija: līdz ceturtdienai biļetes uz spēli Latvija – Zviedrija par īpašu cenu

Portālā basket.lv sākusies biļešu tirdzniecība uz FIBA Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēli stqarp Latvijas un Zviedrijas vīriešu basketbnola valstsvienībām, kas svētdien, 26. novembrī, plkst.17 notiks “Arēnā Rīga”. Pirmās trīs dienas – līdz ceturtdienas, 9. novembra, vakaram – biļetes pieejamas par īpašu cenu (3-10 EUR). No piektdienas, 10. novembra, cena 5-20 EUR.