Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rīgas 3x3 basketbolisti zaudē lietuviešiem un pārtrauc 27 uzvaru sēriju

Rīgas 3x3 basketbolisti zaudē lietuviešiem un pārtrauc 27 uzvaru sēriju
Kārlis Lasmanis. Foto: FIBA

LETA. Latvijas 3x3 basketbola komanda "Riga", kuras sastāvā spēlē Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis un Nauris Miezis, svētdien piedzīvoja zaudējumu Pasaules tūres Honkongas "Masters" turnīra ceturtdaļfinālā, neturpinot sēriju, kurā tā izcīnīja 27 uzvaras pēc kārtas.

Rīdzinieki, kuri bija izsēti ar ceturto numuru, ceturtdaļfinālā ar rezultātu 13:22 zaudēja Honkongā septīto numuru saņēmušajai Lietuvas vienībai "Šakiai". Lasmanis guva piecus punktus, Čavars četrus un pievienoja četras atlēkušās bumbas, bet Miezim un Krūmiņam bija pa diviem punktiem. Lietuviešiem astoņus punktus guva Aurēlijs Puķelis.

Jau ziņots, ka sestdien apakšgrupā latvieši ar 21:18 pieveica "Hong Kong" vienību (16.) un ar 21:11 sagrāva "Amsterdam", kas turnīrā izsēta ar piekto numuru. "Šakia" pusfinālā tiksies ar Beļģijas "Antwerp".

"Rīga", spēlējot ar visiem četriem olimpiskajiem čempioniem sastāvā, rudenī uzvarējusi "Masters" turnīros Monreālā, Sebu un Rijādā, kā ari "Challenger" sacensībās Dienvidāfrikas Republikā, uzvarot Saūda Arābijā "Super Quest" turnīrā, nodrošināja vietu Honkongas "Masters" sacensībās. Vasarā, kad Lasmanis spēlēja ASV profesionālajā strītbola līgā "Big3" un Krūmiņš ārstēja traumu, komanda spēlēja dažādos sastāvos.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-11-27 10:24, pirms gada
Zaudē tas vēl maigi teikts, drīzāk piedzīvo sakāvi..
, 2022-11-27 12:08, pirms gada
Visas sērijas reiz beidzas. Lai sākas jauna!
Agnis Čavars. Foto: FIBA
116

Latvijas 3x3 basketbola izlase iekļūst Parīzes olimpiskajās spēlēs

Honkongā noslēdzies Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs 3x3 basketbolā. Latvijas izlase ļoti nervozā pusfinālā sacentās ar Nīderlandes izlasi, Naurim Miezim pagarinājumā izraujot uzvaru ar 15:14. Turnīra finālā, kurā uz spēles bija olimpiskā ceļazīme, latvieši sakāva Austrijas izlasi ar 19:14.
Nauris Miezis. Foto: FIBA 3x3
17

Miezis uguņo no tālienes, Latvija droši uzveic Ēģipti un triumfē OS kvalifikācijas grupā

Honkongā notiekošajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā 3x3 basketbolā trešo uzvaru tikpat apakšgrupas spēlēs izcīnīja Latvijas 3x3 basketbolisti (Nauris Miezis, Agnis Čavars, Francis Lācis, Zigmārs Raimo), kas ar 21:12 apspēlēja Ēģipti un triumfēja B apakšgrupā.
Zigmārs Raimo. Foto: FIBA
22

Latvieši 3x3 olimpisko kvalifikāciju sāk ar divām uzvarām

Honkongā turpinās Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs 3x3 basketbolā. Latvijas vīriešu izlase B grupas otrajā spēlē apspēlēja Jaunzēlandes basketbolistus ar rezultātu 21:10, izvirzoties pirmajā vietā grupā.