Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Hedo Turkoglu: "Es ceru, ka FIBA logi netiks turpināti"

Turcijas Basketbola federācijas prezidents Hedo Turkoglu runāja ar Spānijas laikrakstu AS par FIBA PK kvalifikāciju.

Lūk, ko viņš teica:

Par to, vai FIBA logi turpināsies: "Es ceru, ka nē. Es ceru, ka šovasar tiks rasts risinājums starp FIBA un EuroLeague. "

Par to, ka nav zvaigžņu spēlētāju valsts izlasēm: "Pastāv konflikts starp FIBA un EuroLeague, un šāda veida cīņas nav labas. Es saprotu, ka dažām valstīm ir labi, ka šajā laikā nacionālās izlases spēles ietekmē lielās federācijas: Spāniju, Turciju, Franciju, Lietuvu, Serbiju.

Mūsu labākie spēlētāji ir EuroLeague vai NBA. Viņi nevar spēlēt pārtraukumos. Tas mūs ietekmē biļešu pārdošanā, tas ietekmē mūs ar mūsu sponsoriem. Viņiem FIBA un EuroLeague ir jāmeklē Eiropas basketbola spēks. Tagad es izlasīju, ka EuroLeague būs 18 komandas.

Mēs negribam cīnīties pret mūsu klubiem! Viņi arī pārstāv mūs Eiropas līmenī. Es nezinu ... tas nav viegli. Es novēlu, ka agrāk vai vēlāk ir risinājums, un mēs darīsim to, ko mēs to darījām: spēlē vasarā un lieliem turnīriem. "