Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Žalgiris'' sodīs spēlētājus, kuri pēc neiekļūšanas Lietuvas finālā manīti naktsklubā

''Žalgiris'' sodīs spēlētājus, kuri pēc neiekļūšanas Lietuvas finālā manīti naktsklubā
Kauņas ''Žalgiris'' basketbolisti. Foto: Kauņas ''Žalgiris''

Lietuvas basketbola flagmanis Kauņas ''Žalgiris'' šodien sociālajā tīklā ''Facebook'' pavēstījis, ka sodīs spēlētājus, kuri sestdienas vakarā manīti naktsklubā pēc kluba vēsturiskās neiekļūšanas Lietuvas Basketbola līgas finālā.

Sestdien pirmo reizi 29 gadu laikā Lietuvas Basketbola līgas finālā neiekļuva Jāņa Strēlnieka Kauņas ''Žalgiris''', kas pusfināla sērijas ceturtajā spēlē ar 75:86 piekāpās Kaspara Bērziņa Paņevežas ''Lietkabelis'', sērijā zaudējot ar 1-3.

Par bronzu ''Žalgiris'' spēlēs pret ''Siauliai'', sēriju komandām sākot trešdien. Jau tā neveiksmīgajā sezonā vēl viena nepatīkama epizode tika novērota sestdienas vakarā, kluba aktīvajam fanu klubam ''Green White Boys'' sociālajā tīklā ''Facebook'' publicējot video, kurā kādā naktsklubā pamanīts leģionārs Tajs Vebsters.

Zināms, ka naktsklubu apmeklējis ne tikai Vebsters, bet aptuveni puse no komandas spēlētājiem. Tas licis Kauņas ''Žalgiris'' sociālajos tīklos izplatīt paziņojumu, kurā teikts, ka konkrētie basketbolisti tiks sodīti. ''Ar nožēlu jākonstatē, ka, kamēr klubs un tā fani piedzīvo sarežģītāko sezonu kopš Lietuvas neatkarības atgūšanas, daži no kluba pārstāvjiem neciena komandas vērtības. Mēs necienām šāda veida uzvedību. Lai arī lielākā daļa pēc zaudējuma Paņevežā atgriezās mājās, bija daži spēlētāji, kuri neievēroja kluba vērtības. Ievērojot iekšējās kārtības noteikumus, viņi visi tiks sodīti.''

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bczalgiris
https://www.facebook.com/greenwhite...


, 2022-05-22 17:32, pirms 2 gadiem
diezgan jocigi jo sezona ar šo zāģi ir galā
, 2022-05-22 17:47, pirms 2 gadiem
ziemelcuuka rakstīja: diezgan jocigi jo sezona ar šo zāģi ir galā
Vispār jau nē, palasi rakstu
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Kitija Laksa 2024. gada 14. aprīlī ar Eirolīgas čempiones medaļu. Foto: EuroLeague Women

Četri tituli vienā sezonā: Kitija Laksa kļūst par Turcijas čempioni

Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes (35-0, izslēgšanas spēlēs 7-0) trešdien, 17. aprīlī, izbraukumā Vidusjūras piekrastē uzvarēja "Mersin" ar 80:56. Kitijas Laksas pārstāvētā komanda Turcijas finālsērijā līdz trīs uzvarām svinēja panākumu ar 3-0.
"Liepāja/LSSS" galvenais treneris Rūdolfs Rozītis. Foto: Ģirts Gertsons
3

Deviņas liepājnieces iemet un sagādā trenerim dāvanu vārda dienā

Liepājas basketbolistes trešdien, 17. aprīlī, savā laukumā uzvarēja Daugavpils Universitāti ar 82:60, nacionālā čempionāta bronzas sērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Enija Ķīvīte uzvarētāju labā guva 18 punktus. Daugavpilietei Annai Liepiņai 23 punkti un 18 atlēkušās bumbas.