Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Sprite Slam Dunk". Skaties jau šodien Sportacentrs.com TV

"Sprite Slam Dunk". Skaties jau šodien Sportacentrs.com TV
"Sprite Slam Dunk" konkursa tiešraidi skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē Sportacentrs.com

Šodien, 22. jūlijā pl. 19.00 Rīgā, Grīziņkalnā vērienīgajā bumbas triekšanas grozā no augšas konkursā „Sprite Slam Dunk” ar aizraujošiem trikiem startēs pasaulē un Eiropā atzītākie „dankeri” no ASV, Kanādas, Polijas, Ukrainas, kā arī dalībnieku vidū redzēsim pašmāju labāko „dankotāju” – Kristapu Dārgo un Latvijas “slam dunk” atlases finālistus Renāru Bulduri un Kārli Apsīti.

Otro gadu pēc kārtas “Ghetto Games” ietvaros Grīziņkalnā (adrese: J. Asara ielā 24) norisināsies starptautiskais „Sprite Slam Dunk” konkurss, kur šogad dalībnieki cīnīsies par EUR 2500,- lielu balvu fondu.

“Jau iepriekšējā gadā dalībnieku vidū redzējām labākos „dankerus”, tad šogad cīņa par uzvaru būs vēl spēcīgāka, jo Rīgā viesosies šī brīža dankotājs nr.1 pasaulē – Rafals Lipeks no Polijas,” atzīst iepriekšējā gada vicečempions Kristaps Dārgais.

Dalībnieku vidū redzēsim iepriekšējā gada uzvarētāju kanādieti Džastinu Dārlingtonu (Justin Darlington), šī gada prestižā Francijas ielu basketbola turnīra „Quai 54” „slam dunk” konkursa uzvarētāju Rafalu Lipeku (Rafal Lipek) no Polijas, 1,65 m garo profesionālo „dankeri” Portetu Meiberiju (Portet Maberry) no ASV, Emīlu Olševski jeb „Slash” no Polijas, Eiropas labāko “dankotāju” Dmitriju Krivenko jeb „Smoove” no Ukrainas un, protams, Latvijas labāko „dankeri”, iepriekšēja gada vicečempionu Kristapu Dārgo. Starp dalībniekiem redzēsim arī pašmāju basketbolistus Renāru Bulduri no Rezēknes un Kārli Apsīti no Saldus.

Konkurss tiks aizvadīts trīs posmos, kur kārtu pa kārtai tiks noteikti tikai paši labākie. Pusfinālā cīnīsies vairs tikai pieci dalībnieki, bet līdz finālam tiks trīs spēcīgākie „dankeri”.

„Konkursam esmu gatavojies ļoti nopietni!” par savu gatavību konkursam stāsta Dārgais. “Sākušies arī citi „slam dunk” konkursi daudzviet Eiropā, līdz ar to parādās arvien lielāka pārliecība par saviem spēkiem. Esmu sagatavojis arī jaunu danku, kuru līdz šim nav nācies parādīt Latvijā!”

Skatītāji Grīziņkalnā gaidīti jau no pl. 18.00, norisināsies “Ghetto slepenais randiņš”, pl. 19.00 – “Sprite Slam Dunk”, pl. 22.00 – apbalvošana.

Informāciju sagatavoja: Austra Jātniece, „Ghetto Games” preses sekretāre

„Sprite Slam Dunk” konkursa tiešraidi skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē Sportacentrs.com šeit

Vai Kristaps Dārgais spēs triumfēt šogad?

  • 56

  • 69



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-21 18:21, pirms 10 gadiem
cerams būs objektīva vērtēšana - bija dezgan nepatīkami, kā LV atlasē visa žūrija un vadītāji vilka savu draugu K.Apsīti (visu cieņu, meistarīgs dankers), bet kad tam neizdevās ne reiai iedankot, tad ievilka kopā ar uzvarētāju Rēzeknes džeku ..
, 2014-07-21 19:49, pirms 10 gadiem
buus saveejie zhuurijaa gan jau dargais tad pannems!!
, 2014-07-22 09:03, pirms 10 gadiem
0oo, šī translācija būš ļoti jauka, paldies! Kas komentēs? Tak ne jau kokainie Siliņš ar Celmiņu? Moš Nauris var nokomentēt?
, 2014-07-22 09:25, pirms 10 gadiem
Malači Sportacentrs,būs interesanti!
Žūrijā-Edgars Buļs, Kaspars Kambala, Valdis Valters, Vladislavs Lakše.
Nu baigā kompānija.
, 2014-07-22 10:24, pirms 10 gadiem
Ceru, ka šogad viss godīgi. Nebrauks vairs Darlings utt, ja tāpat kā pagaišgad diezgan nepelniiti uzvar mājinieks! Protams, būtu labi, ja paņemtu, bet šoreiz par mazo. (:
, 2014-07-22 10:53, pirms 10 gadiem
Pagājšajā gadā uzvarēja Dārlingtons

Bayern/Heat fans rakstīja: Ceru, ka šogad viss godīgi. Nebrauks vairs Darlings utt, ja tāpat kā pagaišgad diezgan nepelniiti uzvar mājinieks! Protams, būtu labi, ja paņemtu, bet šoreiz par mazo. (:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
5

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.