Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bīls un Bukers pievienojas Lilardam un Grīnam ASV izlases sastāvā uz Tokiju

Bīls un Bukers pievienojas Lilardam un Grīnam ASV izlases sastāvā uz Tokiju
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Dāvja Bertāna komandas biedrs Vašingtonas ''Wizards'' Bredlijs Bīls un Fīniksas ''Suns'' līderis Devins Bukers tiks iekļauti ASV basketbola izlases sastāvā uz Tokijas olimpisko spēļu basketbola turnīru. Basketbolisti pievienosies Deimienam Lilardam un Dreimondam Grīnam, par kuru dalību tika ziņots pāris dienas iepriekš.

Basketbola turnīrs Tokijas olimpiskajās spēlēs sāksies 25. jūlijā. Kamēr no 29. jūnija vairākas izlases spēkosies kvalifikācijas turnīros par pēdējām vietām, ASV valstsvienība sākusi sastāva komplektēšanu.

Šonedēļ kļuva zināms, ka ASV sastāvā uz Tokiju dosies Portlendas ''Trail Blazers'' līderis Deimiens Lilards un Goldensteitas ''Warriors'' spēlētājs Dreimonds Grīns. Bez viņiem piektdien piekrišanu devuši vēl divi NBA spīdekļi - Dāvja Bertāna komandas biedrs Vašingtonas ''Wizards'' rindās Bredlijs Bīls un Fīniksas ''Suns'' līderis Devins Bukers. Visticamāk, arī Džeisons Teitums tiks izraudzīts sastāvā.

Bīls bija starp kandidātiem uz iekļūšanu sastāvā 2016. gada olimpiādē un 2019. gada Pasaules kausā, taču abās reizes basketbolists svītroja savu vārdu no kandidātu loka. 2016. gadā Bīlam bija jāizšķiras par šādu soli savainojuma dēļ, kamēr 2019. gadā ģimenes apstākļu dēļ. Bīls regulārajā sezonā vidēji spēlē izcēlās ar 31.3. punktiem un 4.7 atlēkušajām bumbām.

Mazs atelpas brīdis būs Bukeram, kura pārstāvētā Fīniksas ''Suns'' šobrīd iekļuvusi Rietumu konferences finālā. Bukers ir vienības līderis, regulārās sezonas laikā vidēji spēlē gūstot 25.6 punktus, kamēr izslēgšanas mačos viņa sniegums bijis vēl spīdošāks - 27.9 punkti vidēji spēlē. Savukārt Teitums kopā ar Bostonas ''Celtics'' izstājās no cīņas par NBA titulu jau pēc pirmās izslēgšanas spēļu kārtas.

Sagaidāms, ka ASV nosauks sastāvu Tokijas olimpiskajām spēlēm līdz jūnija beigām. 6. jūlijā Lasvegasā sāksies izlases treniņnometne. ASV olimpiskajā turnīrā spēlēs vienā grupā ar Franciju, Irānu un kvalifikācijas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...


, 2021-06-19 13:46, pirms 3 gadiem
Super. Būs interesanti,kādu taktiku USA izvēlēsies,kad spēlēs Bīls
, 2021-06-19 16:38, pirms 3 gadiem
striker rakstīja: Super. Būs interesanti,kādu taktiku USA izvēlēsies,kad spēlēs Bīls
Skatīšanās
Bems Adebajo un Demārs Derouzens. Foto: AFP/Scanpix

"Heat" bez Batlera uzvar "Bulls" un pirmajā kārtā spēkosies ar Porziņģi un "Celtics"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota tā komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics". Par šo komandu kļuvusi Maiami "Heat", kas, neskatoties uz Džimija Batlera savainojumu, play-in noslēdzošajā spēlē uzvarēja "Bulls" ar 112:91.
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
11

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
33

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.