Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Pie Argentīnas izlases stūres Kambalas bijušais treneris

Pie Argentīnas izlases stūres Kambalas bijušais treneris
Hulio Lamass

Par Argentīnas vīriešu basketbola izlases galveno treneri iecelts Hulio Lamass, kuram tā būs atgriešanās šajā amatā. Lamass aizvietos Serhio Ernandezu, kurš bija Argentīnas treneris iepriekšējos gadus.

Ceturtdien Argentīnas basketbola federācija (CABB) savas vīriešu izlases galvenā trenera amatā apstiprināja Hulio Lamasu, ar kuru noslēgts līgums uz četriem gadiem. Lamass nomainījis Sergio Ernandezu, kurš bija pie Argentīnas izlases stūres kopš 2005. gada līdz šīgada pasaules čempionātam Turcijā. Argentīnas izlase Lamasam nav sveša, jo vēl pavisam nesen 2008. gada Olimpiskajās spēlēs viņš bija trenera asistents, palīdzot tikt pie bronzas medaļām. Tāpat 1998. gadā Lamass kā galvenais treneris aizveda argentīniešus līdz zelta medaļām pasaules čempionātā.

Savas trenera karjeras laikā Lamass lielākoties trenējis klubus Argentīnā, arī pašreiz viņš strādā "Obras Sanitarias", bet no 1999. līdz 2004. gadam trenēja tādus Spānijas klubus kā Vitorijas "TAU Ceramica" (tagad zināms kā "Caja Laboral"), Alikantes "Lucentum Alicante" un Madrides "Real". Tieši savā pēdējā sezonā Spānijā, kad Lamass trenēja "Real" klubu, tā sastāvā bija Latvijas basketbolists Kaspars Kambala.

Izmantotie resursi:
We Are Basketball | FIBA.COM


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-18 09:27, pirms 13 gadiem
varbuut panjems Kambi uz Argentiinas izlasi
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
10

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.