Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

LBS prezidenta vēlēšanas: stāsti, baumas, izredzes. Ko domā basketbola cilvēki?

Jānis Celmiņš

Jau 21. janvārī vienā no Rīgas lepnākajām viesnīcām kopā nāks Latvijas basketbola cilvēki, lai lemtu, kurš būs jaunais Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents. Portāls Sportacentrs.com lūkoja noskaidrot, kāda ir basketbola cilvēku attieksme pret vienu, otru vai trešo kandidātu neilgu laiku pirms lielās dienas.

Līdzšinējais LBS prezidents Valdis Voins pieņēmis lēmumu nekandidēt uz trešo termiņu un 21. janvārī noliks prezidenta pilnvaras. Viņš amatā ir kopš 2011. gada, kad stājās 14 gadus postenī bijušā Ojāra Kehra vietā.

Pirmā par kandidēšanu nozīmīgākajam basketbola amatam valstī pavēstīja bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, kura šobrīd pievērsusies ģimenes dzīvei un politikai. Viņu izvirzīja 17 organizācijas biedri, taču Anetes galvenie bīdītāji ir divi – Edgars Jaunups un Mārtiņš Lauva. Lai gan sākotnēji pastāvējis viedoklis, ka Jaunupam vajadzētu distancēties no šīs priekšvēlēšanu kampaņas, beigu beigās pieņemts lēmums par pretējo. Izskan runas, ka Jaunups labprāt turpmāk nedarbotos LBS valdē, bet Lauvam varētu tikt vieta organizācijas padomē.

Konkurenci Jēkabsones-Žogotas komandai sastādīs Latvijas valsts eksprezidents Raimonds Vējonis un bijušais basketbolists Kaspars Cipruss. Vējoņa virzītāju pamata spēks ir Ogres basketbola klubs, taču pēc sarunām ar basketbola cilvēkiem kļūst skaidrs, ka ne tikai. Publisku paziņojumu nedēļas sākumā izplatīja Valmieras un Vidzemes basketbola cilvēki, starp kuriem gad ir tikai viens biedrs. Jūtams, ka Vējoni amatā labprāt redzētu arī esošais LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps, kā arī viens vai otrs esošās valdes sastāvā esošs cilvēks. Par Vējoņa ideoloģiju roku gatavs pacelt arī Guntis Šēnhofs, kurš gan, līdzīgi kā Jaunups, neatkarīgi no ievēlētā prezidenta, turpmāk nepretendēšot uz vietu valdē.

Abi augstākminētie kandidāti tiek uzskatīti par galvenajiem favorītiem uz vakanto prezidenta krēslu. Kaspars Cipruss, kuru izvirzīja četri savienība biedri no Alūksnes, Daugavpils un Rugājiem, par nopietnu spēlētāju otrdien plānotajā biedru sapulcē netiek uzskatīts. Gan Jēkabsones – Žogotas, gan Vējoņa atbalstītāji gan neslēpj, ka saujiņas Ciprusa atbalstītāju lēmums beigās var izrādīties izšķirošs par labu vienam no diviem favorītiem.

Lai gan publiskajā telpā, salīdzinājumā ar pēdējiem Latvijas Futbola federācijas kongresiem, skaļas debates nenorisinās, basketbola sabiedrībā neslēpj, ka vēlēšanu tuvošanās ir jūtama. Jēkabsone – Žogota esot tikusies ar pilnīgi visiem 50 biedriem, kas patiesībā šķiet neticami. Ar saviem likteņa lēmējiem regulāras tikšanās bijušas arī Vējonim, kamēr Cipruss bijis visklusākais, balsis vācot ļoti kūtri, lai neteiktu, ka nav darījis gandrīz neko. Izskatās, ka Kaspars sev izvirzīto uzdevumu – pievērst sev uzmanību jau ir izpildījis, tālākajā “skrējienā” nepiedaloties.

Anetes priekšvēlēšanu rokrakstā jau no tā paša sākuma jūtams Edgaram Jaunupam raksturīgs stils un piesitiens. Ļoti līdzīgi strādāja Kaspara Gorkša un Inetas Radevičas komandas attiecīgi pirms Futbola federācijas un Vieglatlētikas Savienības prezidentu ievēlēšanām. Starp Aneti, Inetu un Kasparu var vilkt ļoti daudz paralēles. Dažbrīd šķiet, ka Jaunupa un Lauvas organizētā komanda šo priekšvēlēšanu laiku uztver kā skaistumkonkursu. Izskan runas, ka Jēkabsonei – Žogotai LBS prezidentes amats apsolīts jau pirms iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām. Sak, palīdzi mums iekļūt Rīgas domē, mēs tev vēlāk palīdzēsim tikt pie krēsla LBS. Vējoni atbalstošie neslēpj, ka Jaunups priekšvēlēšanu laikā cenšas izmantot savu politisko ietekmi un iegūt reģionu pašvaldību atbalstu. Jēkabsones – Žogotas puse šīs runas noliedz, norādot uz riskiem, kas ietekmīgajam politiķim pastāv šādā gadījumā.

Cilvēki, kuri atbalsta Vējoni, norāda uz augstākminēto skaistumkonkursa principu. “Manā skatījumā Anetei pietrūkst kompetences un pieredzes administratīvajā darbā. Es neredzu pamatojumu balsot par Aneti. Tikšanās reizē viņa centās izbraukt ar pāris standarta lietām, bet uz konkrētākiem jautājumiem par basketbola attīstību valstī nebija gatava atbildēt. Mani nepārliecina Anetes komandas līdz šim paveiktais,” pauž viens no LBS biedriem. Šādam viedoklim piekrīt arī citi šo rindu autora uzrunātie. Konkrēts stāsts par kompetenci Anetes gadījumā izskanējis Valmieras pusē. Prezentējot savas idejas, viņa paudusi, ka Valmierā nepieciešams veidot komandu, kas startētu Latvijas – Igaunijas līgā… Liels bijis viņas pārsteigums, kad prezidenta kandidāte izglītota, ka šāda komanda līgā jau startē.

Lai gan Anetes komandas pārstāvji pauž pretējo, izskan informācija, ka gandrīz puse no tiem biedriem, kuri izvirzīja viņu amatam, šobrīd jau esot mainījuši domas par labu Vējonim. Aši iemetot aci šī “17nieka” sarakstā, grūti nepamanīt, ka daļa no tām ir Jaunupam pietuvinātas organizācijas.

"Neesmu pret Aneti kā tādu, bet gan pret viņas kandidatūru gan. Viņas nosauktajā valdē ir četri "VEF cilvēki" - pati Anete ir Jaunupa partijas pārstāve, Jānis Šipkēvics ir VEF sadarbības partnera Radio SWH vadītājs, kurš izlases spēlēs sēž ložā un taisa bildes ar Mārtiņu Lauvu, Raimonds Elbakjans jau gadiem saņem VEF atbalstu, organizējot savus turnīrus un organizē VEF rīkoto Krastu maču. Plus VEF kluba pārstāvis, kam Anete ieplānojusi vietu valdē. Tas nozīmē, ka četri no septiņiem cilvēkiem valdē ir VEF cilvēki. Vai es to gribu Latvijas kopējās basketbola attīstības vārdā? Nē," šāds ir vēl viena ar basketbolu saistīta cilvēka anonīms viedoklis.

Pretinieku netrūkst arī Ogres atbalstītajam Vējonim. “Vējonis un basketbols – kas viņiem kopīgs? Tas, ka viens ir savas pilsētas komandas līdzjutējs. Tas arī viss,” izskan viedoklis, zem kura parakstīties gatavi tie, kuri gatavi balsot par Jēkabsoni – Žogotu. Daudzi neslēpj viedokli, ka Vējonim pietrūkst finansiālās vilkmes uzņēmēju vidū, bet politiskā ietekme jūtami mazinājusies. Nevar gan nepiekrist arī tiem, kuri teic, ka valsts eksprezidents kļuvis par cienījamu pretinieku Anetei. “Vējonim nav nekādu argumentu un plusu attiecībā pret Aneti, taču viņš ir ļoti cienījams pretinieks. Viņai ar Artūru Štālbergu tagad būs jāiespringst krietni vairāk, kas ir ļoti labi,” teic kāds Jēkabsonei – Žogotai pietuvināts cilvēks.

Arī Vējonis priekšvēlēšanu laikā ticies ar daudziem biedriem, mēģinot sarunāt balsis par labu sev. Piemēram, Liepājā viņš esot iestartējis ar piedāvājumu dzēst visus Liepājas kluba iepriekšējās juridiskās organizācijas parādus, izlases ģenerālmenedžera amatā atstāt Artūru Štālbergu, bet par savienības padomes priekšsēdētāju iecelt Liepājas mēru Jāni Vilnīti. Tieši personāliju nepubliskošanu valdes un padomes amatos Vējonim no basketbola cilvēku puses tiek pārmesta visvairāk. “Kāpēc slēpties un nepateikt skaidri un gaiši? Man tas nav saprotams. Ir zināms, ka Vējoņa uzvaras gadījumā ģenerālsekretāra amatā paliks Šneps, un arī sekretariātā tiks veikts tikai “kosmētiskais remonts”, tas tā kā būtu skaidrs. Uzskatu, ka atklāta saruna Vējoņa izredzes uzvarēt vēlēšanās tikai palielinātu,” teic Latvijas basketbolā jau ilgu laiku esošs cilvēks, paužot, ka gribētu zināt cilvēkus, kuri gatavi būt LBS valdē un padomē, ja ievēlēs Vējoni.

Šobrīd izskatās, ka LBS prezidenta vēlēšanās 50 organizācijas biedri balsos aizklāti (to paredz LBS valdes iepriekš apstiprinātais LBS prezidenta un padomes vēlēšanu reglaments), ja vien paši kongresā nelems par pretējo. Izskatās, ka Vējonim pateicīgāks varētu būt atklāts balsojums, kamēr viņa konkurentei - aizklāts. Par pēdējo gan vienprātības nav pat Jēkabsones – Žogotas komandas iekšienē.

Pēc sarunām ar basketbola cilvēkiem izgaismojas sajūta, ka abu galveno favorītu atbalstītāju balsis šobrīd sadalās līdzīgi. Secinu, ka ap 35 biedriem lēmumu jau izdarījuši, taču pārējie izvēli izdarīs pavisam īsi pirms biedru sapulces vai tās dienā.

Gribētos, lai atlikušajā priekšvēlēšanu laikā šajās cīņās par balsīm netiktu iesaistīti aktīvie izlašu spēlētāji un ciestu nacionālo izlašu rezultāti un sportiskie sasniegumi nākotnē. Vai tas notiks, redzēsim jau tuvākajās dienās. 2020. gada 21. janvāris Latvijas basketbola dzīvē būs zīmīgs datums.

1 2 3 72 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2020-01-17 12:41, pirms 4 gadiem
būs intresanti redzēt kāda pašlaik ir basketbola sabiedrība vadība irbūs precīzs spogulis.

tāpat interesanti, kur pašlaik ir ideologa iepr projekti Kaspars, Ineta .. vai tikai sakritība.

cerams, ka AJŽ uzvaras gadījumā pietiks dūša pārgriezt tiešo atkarības saiti no Jaunupa, Lauvas

  +5 [+] [-]

, 2020-01-17 12:46, pirms 4 gadiem
Ne visi basketbola treneri atbalsta Aneti... Pieredzes nekādas vadošajos amatos ,un ne jau visi labi spēlētāji kļūst par labiem treneriem, funkcionāriem!Iesaku Anetei patrenēt bērnus un darīt to, ko viņa prot vislabāk! Lai AP sakasa naudiņu VEF-am, kur viņiem līdz LBS!!!

  +5 [+] [-]

, 2020-01-17 12:51, pirms 4 gadiem
Žogota skaisti izskatās un skaisti runā,bet nedrikst pieļaut ka visu Latvijas basketbola nākotni kontrolēs personas kam rūp tik savtīgas ambīcijas un bizness.Ļoti ļoti ceru uz Vējoni.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-17 12:56, pirms 4 gadiem
Ja jau Vējonis neatklāj savu komandu, tātad ir ko slēpt. Un atklājot, tas pārvilktu krustu viņa izredzēm uzvarēt vēlēšanās. Jo zem kā tur rakt, ir vesela kaudze.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-17 13:07, pirms 4 gadiem
Ādolfs Bezbašnovs rakstīja: Ja jau Vējonis neatklāj savu komandu, tātad ir ko slēpt. Un atklājot, tas pārvilktu krustu viņa izredzēm uzvarēt vēlēšanās. Jo zem kā tur rakt, ir vesela kaudze.
Es arī domāju, ka šādās reizēs labāk ir būt atklātam. Anete savu komandu ir atklājusi, tāpēc arī daudzi pēksņi pārmetušies Vējoņa pusē. Bet, vai jūs zināt, kas būs Vējoņa komandā?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 13:14, pirms 4 gadiem
Bļāviens, arī Vējonis grib Šnepeli atstāt amatā...
Mēs varam beidzot par visām reizēm no Šnepa tikt vaļā?!?
Par Aneti!!

  +2 [+] [-]

, 2020-01-17 13:18, pirms 4 gadiem
"Prezentējot savas idejas, viņa paudusi, ka Valmierā nepieciešams veidot komandu, kas startētu Latvijas – Igaunijas līgā… Liels bijis viņas pārsteigums, kad prezidenta kandidāte izglītota, ka šāda komanda līgā jau startē."

Jūs nopietni...? Anete saņemies un lūdzu nenodari pāri Latvijas basketbola saimniecībai.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-17 13:19, pirms 4 gadiem
Anete ir ielikta marionete lai Jaunups un Lauva var bīdīt biznesu, tas nu ir 100% skaidrs... diemžēl

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 13:20, pirms 4 gadiem
Tie, kas saka, ka Anetei par maz pieredzes vadošos amatos, atgādināšu, ka arī Radēvičai nekāda iepriekšēja pieredze nebija (sporta žurnālists gluži nav tāds amats, kam būtu baigie vadības groži). Tomēr savienības prezidente bija diezgan laba (neatceros, ka kādreiz kāds būtu īpaši sūdzējies par viņas darbu). Tāpēc norakstīt Aneti tikai šī iemesla dēļ būtu muļķīgi - ja nedos pamēģināt, tad arī nezināsim, cik laba/slikta viņa ir... Bieži vien šādi darba devēji palaiž garām potenciāli ļoti labus darbiniekus, jo vnk nezina, cik tad īsti labi/slikti viņi konkrētā darbā būtu... Protams, ir tādi amati, kur iepriekšēja pieredze ir ļoti svarīga, bet to tomēr nevar dabūt, ja konkrēto amatu nekad nebūsi pamēģinājis...

     [+] [-]

, 2020-01-17 13:22, pirms 4 gadiem
Bļõõõš, visur tas Šnepipels. ZB.
Otrā pusē Jaunups...

Labi, ka ir NBA spēlējoši džeki, kuri spēs saglabāt kaut kādus panākumus bbolā.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 13:23, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Žogota skaisti izskatās un skaisti runā,bet nedrikst pieļaut ka visu Latvijas basketbola nākotni kontrolēs personas kam rūp tik savtīgas ambīcijas un bizness.Ļoti ļoti ceru uz Vējoni.
Parādi man kādu interviju, kur viņa skaisti runā (protams, ja domāji runu kā runas mākslu, nevis faktu saukšanu).

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 13:30, pirms 4 gadiem
janis_ozols_120558042256166 rakstīja: Anete ir ielikta marionete lai Jaunups un Lauva var bīdīt biznesu, tas nu ir 100% skaidrs... diemžēl
Tici man, tāda ideālā prezidenta kandidāta nav un nebūs... Gorkšs par tādu gribēja kļūt, bet tiem, kas bīda lietas, par kurām tu runā, nepatika viņa tiešums un apdraudējums viņu darbībām, tāpēc vajadzēja likvidēt... tāda diemžēl ir Latvijas realitāte... nevaram mēs no tās korupcijas tikt vaļā... Tavuprāt, Vējonis un Cipruss arī nav marionetes? Neticu, ka nav...

Tāpēc atliek izvēlēties potenciāli mazāko ļaunumu, ko gan grūti izdarīt, nezinot, kādas būtu Vējoņa un Ciprusa komandas vinu ievēlēšanas gadījumā...

     [+] [-]

, 2020-01-17 13:34, pirms 4 gadiem
Un kāpēc ,tad Žogotai tik ļoti grūti atklāt VISU savu komandu,?kur problēma?

  -1 [+] [-]

, 2020-01-17 13:47, pirms 4 gadiem
kur Tu esi manu pirdoni !!!! jebak , jebak !!!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 13:48, pirms 4 gadiem
Naivais cilvēciņ,ja iedomājies ka uzrakstītā komanda ir galvenais,nu neesi tik naivs,-tās ir skaistas izkārtnes,lai mēģinātu savākt Anetei balsis,tas arī viss.Kā Lauva un Jaunups pateiks,tā arī visi darīs.Vari papētīt izlases jauno sastāvu un sapratīsi,ka jau šobrīd viss notiek pēc viena kunga vēlmēm.Par kuriem katru dienu raksta SC.
petravis rakstīja: Es arī domāju, ka šādās reizēs labāk ir būt atklātam. Anete savu komandu ir atklājusi, tāpēc arī daudzi pēksņi pārmetušies Vējoņa pusē. Bet, vai jūs zināt, kas būs Vējoņa komandā?

  +5 [+] [-]

, 2020-01-17 13:51, pirms 4 gadiem
Attiecībā par /pret Vējoni iesaku padomāt par sekojošo-vai Jūs gribat LBS par prezidentu tādu pašu kā Latvijas prezidentu-tādu pašu nekompetentu,valodas nepietiekoši zinošu,no sētas bīdītu pret LEVITA kandiatūru,kurš iemācīts spēlēt net';iras spēlītes,par ko liecina tikšanās Liepājā.Gribat tādu,nav problēmas. Attiecībā par Žogotas-J
ekabsones kandidatūru-nu un kas ir slikti,ja šo kandidātu atbalsta pie varas esošs politiķis,kurš'neslēpj,ka ir par pārmaiņām.Domājiet,argumentējiet,nevis stāstiet,ka bijušais prezidenta amats ir priekšrocība-tieši pretēji,LBS nav organizācija,kur atpūsties izbijušiem politķiem,kurš Latvijas prestiža celšanā jāatzīst gan nav neko paliekošu paviecis pretēji Vairas paveiktajam.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:01, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Žogota skaisti izskatās un skaisti runā,bet nedrikst pieļaut ka visu Latvijas basketbola nākotni kontrolēs personas kam rūp tik savtīgas ambīcijas un bizness.Ļoti ļoti ceru uz Vējoni.
Uz vējoni? CIlveks nulle, kuru bīda Vidzemes mafija, lai gan šeit viņam nav viennozīmīga atbalsta, nemaz nerunājot, ka daži viņu šeit nemaz redzēt nevēlas. Es neaizstāvu tagad Žogotu vai ko tādu, šis ir tikai Vējoņa sakarā, lai jums nav tā uzburta aina, ka viņam būs viss reģionu atbalsts utt. Tā ir tukša tiršana. Viņam būs vecā Šenhofa, vecā Bertāna utt. atbalsts. Mani negatīvi pārsteidz, ka Vējonis, kurš kā prezidents bija nulle, kuram trūkst reprezentācijas spēju, valodas un atpazīstamības, kā tādas, būs labs priekš LBS....Viņš būs tāds kā Voins

  +2 [+] [-]

, 2020-01-17 14:10, pirms 4 gadiem
Ko diez K.Lipmans dara? Varēja kandidēt, pieredze ir sportā😃

  -1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:13, pirms 4 gadiem
Vai tas ir tas pats Šēnhofs,kurš tagad atbalsta Vējoni ir arī atbalstījis Rīgas domē Saskaņu?

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:13, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Uz vējoni? CIlveks nulle, kuru bīda Vidzemes mafija, lai gan šeit viņam nav viennozīmīga atbalsta, nemaz nerunājot, ka daži viņu šeit nemaz redzēt nevēlas. Es neaizstāvu tagad Žogotu vai ko tādu, šis ir tikai Vējoņa sakarā, lai jums nav tā uzburta aina, ka viņam būs viss reģionu atbalsts utt. Tā ir tukša tiršana. Viņam būs vecā Šenhofa, vecā Bertāna utt. atbalsts. Mani negatīvi pārsteidz, ka Vējonis, kurš kā prezidents bija nulle, kuram trūkst reprezentācijas spēju, valodas un atpazīstamības, kā tādas, būs labs priekš LBS....Viņš būs tāds kā Voins
Jā ,Vējonis kā līderis ir nekāds ,tas tiesa,puspasaule jau paspējusi ierēkt par viņu.Bet šoreiz viņs ir labākā izvēle ,jo nesaprotu kā var LBS pārņemt cilvēki,kas personisku iemeslu dēļ škiro izlases spēlētājus....

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:15, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Jā ,Vējonis kā līderis ir nekāds ,tas tiesa,puspasaule jau paspējusi ierēkt par viņu.Bet šoreiz viņs ir labākā izvēle ,jo nesaprotu kā var LBS pārņemt cilvēki,kas personisku iemeslu dēļ škiro izlases spēlētājus....
Tieši kuri?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:16, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Jā ,Vējonis kā līderis ir nekāds ,tas tiesa,puspasaule jau paspējusi ierēkt par viņu.Bet šoreiz viņs ir labākā izvēle ,jo nesaprotu kā var LBS pārņemt cilvēki,kas personisku iemeslu dēļ škiro izlases spēlētājus....
Lūdzu argumentē,kāpēc viņš ir labāks,ja pasaule par viņu jau ierēkusi.Un lūdzu norādi ,kurus spēlētājus ir šķirojusi Anete

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:24, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tieši kuri?
Rekur rakstā minēts ,ka Anetes galvenie bīdītaji ir Jaunups un Lauva.piemeram,ja LBS jau būtu šādā satāvā gadu vai divus atpakal,tad tadi kā Lomažs, Kurucs vai AP nebūtu bijusi piederig i izlasei,jo ik viens, kas seko lidzi zin par ko runa iet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:28, pirms 4 gadiem
Visi kandidāti slikti. Tā nu tas ir.

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:28, pirms 4 gadiem
Gunča rakstīja: Lūdzu argumentē,kāpēc viņš ir labāks,ja pasaule par viņu jau ierēkusi.Un lūdzu norādi ,kurus spēlētājus ir šķirojusi Anete
Labāks ar to ,ka tad pie varas netiktu tie kam tur tiešām nedrikst būt.Anete neko nav škirojusi,pret viņu man nav pretenziju.

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:29, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Rekur rakstā minēts ,ka Anetes galvenie bīdītaji ir Jaunups un Lauva.piemeram,ja LBS jau būtu šādā satāvā gadu vai divus atpakal,tad tadi kā Lomažs, Kurucs vai AP nebūtu bijusi piederig i izlasei,jo ik viens, kas seko lidzi zin par ko runa iet.
Em, es atvainojos, bet acīmredzot tagad mazliet sasapņojies. Esošā brīdī, gan Kurucs, gan AP, arī Lomažs tieši tiek uzcelti no viņu puses. It īpaši, ņemot vērā, ka divi no trim taviem nosauktajiem ir gājuši caur viņiem un viņiem nav domstarpību savā starpā

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:29, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Labāks ar to ,ka tad pie varas netiktu tie kam tur tiešām nedrikst būt.Anete neko nav škirojusi,pret viņu man nav pretenziju.
Tas ir tik bērnišķīgs arguments. Es atvainojos, bet tā ir, jo jūs uzreiz jau pasakāt, ka Anete tur nekā nedarīs.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:30, pirms 4 gadiem
janis_ozols_120558042256166 rakstīja: "Prezentējot savas idejas, viņa paudusi, ka Valmierā nepieciešams veidot komandu, kas startētu Latvijas – Igaunijas līgā… Liels bijis viņas pārsteigums, kad prezidenta kandidāte izglītota, ka šāda komanda līgā jau startē."

Jūs nopietni...? Anete saņemies un lūdzu nenodari pāri Latvijas basketbola saimniecībai.
Šito es gribētu redzēt kā tas viss notika. Anete domāja, ka aizbraukusi pie Via/glass komandas, kura spēlē LBL2. Tas vien liecina, cik daudz zin par pašmāju čempi.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:31, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: Rekur rakstā minēts ,ka Anetes galvenie bīdītaji ir Jaunups un Lauva.piemeram,ja LBS jau būtu šādā satāvā gadu vai divus atpakal,tad tadi kā Lomažs, Kurucs vai AP nebūtu bijusi piederig i izlasei,jo ik viens, kas seko lidzi zin par ko runa iet.
Naivais.Vai neredzi pretrunu.Jaunups tevis minētajā laikā bija ,bet spēlētājus izvēlējās Vecavagars,kuru bīdiīja Šenhofs un taga pie varas esošie.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:32, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Em, es atvainojos, bet acīmredzot tagad mazliet sasapņojies. Esošā brīdī, gan Kurucs, gan AP, arī Lomažs tieši tiek uzcelti no viņu puses.
LBS ir jāstrāda cilvēkiem ,kas pārstāv kopējās intereses ,nevis atseviškus spēlētajus un aģentus.

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:37, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: LBS ir jāstrāda cilvēkiem ,kas pārstāv kopējās intereses ,nevis atseviškus spēlētajus un aģentus.
Un kur viņi nepārstāv kopējās intereses? Tieši kur? Vai tev bija pieņemami, ka Vecvagara un Vējoņa aizmugures ielika Vecvagaru kā treneri? Esošajā brīdī, ne Malmanis, ne Rozītis nav uzaicināti uz izlasi utt.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-17 14:38, pirms 4 gadiem
mtz08 rakstīja: LBS ir jāstrāda cilvēkiem ,kas pārstāv kopējās intereses ,nevis atseviškus spēlētajus un aģentus.
Lūdzu konkrēti,kurš no kandidātiem Anetes komandā pārstāv konkrētu spēlētāju vai aģentu intereses un kā tas ir izpaudies.

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:42, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Un kur viņi nepārstāv kopējās intereses? Tieši kur? Vai tev bija pieņemami, ka Vecvagara un Vējoņa aizmugures ielika Vecvagaru kā treneri? Esošajā brīdī, ne Malmanis, ne Rozītis nav uzaicināti uz izlasi utt.
Ja Tev švaka atmiņa ,tad palasi ,piemeram, Lauvas tvītus gadu -pusotru atpakaļ,kur pieminēti Lomažs ,Kurucs un Pasecniks,nu varbūt laikam ejot cilvēki izmainās ,bet neticu ,ka šajā gadījumā.

     [+] [-]

, 2020-01-17 14:43, pirms 4 gadiem
Gunča rakstīja: Lūdzu konkrēti,kurš no kandidātiem Anetes komandā pārstāv konkrētu spēlētāju vai aģentu intereses un kā tas ir izpaudies.
Tev ar atmìņa švaka vai arī vienkārši neseko līdzi aktualitātēm.
1 2 3 72 komentāri