Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Elīna Kolna

"Ventspils Ghetto" dodas uz Minsku pierādīt favorīta statusu

Revanšēties par pagājušā gada neveiksmi uz Baltkrieviju dosies “Ghetto Basket” komanda “Ventspils Ghetto”, kas 18. janvārī uzsāks dalību Minskā organizētajā FIBA 3x3 basketbola Challenger turnīrā “Palova Snowball ‘20”. Pirmā spēle pulkst. 11.00 pret vietējo “RCOP” komandu, bet otrā “A” grupas cīņa 12.00 pret “Dynamo-Rosenergoatom”.

“Sniega bumbas” turnīrs norisināsies jau trešo gadu pēc kārtas, tajā piedalīsies 12 vīriešu un četras sieviešu komandas no Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas, Ukrainas un Latvijas.

Ventspilnieki – Mārtiņš Šteinbergs, Armands Ginters, Armands Seņkāns, Roberts Pāže – plašajā ielu basketbola kultūrā sevi pierādījuši kā sīkstus konkurentus, tāpēc Latvijas līmenī tiek uzskatīta par “B” izlasi un ne velti turnīrā izsēti ar pirmo numuru.

No pēdējiem sasniegumiem latviešu kontā vērts pieminēt sudrabu Grodņas tūrē un ielūgumu uz Eiropas Apvienotās līgas otro sezonu.


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
2

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
28

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.