Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Krūklis

Porzingis- labākais pasaulē. Top-10 vēl 3 latvieši!

Lai noskaidrotu Liepājas sporta skolas basketbola sekcijas audzēkńu viedokli par pasaules labākajiem basketbola lielmeistariem "AK APTAUJAS" veica savdabīgu eksperimentu. Katram respondentam bija jāsarindo no 1-10 vińaprāt labākos pasaules groza bumbas meistarus.

Pārliecinoši pirmajā vietā ierindojās Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porzingis!
Līdzās tādām slavenībām kā Luka Dončičs, Janis Adetokumbo, Lebrons Džeims, Kevins Durants, Bredlijs Bīls un Džeims Hārdens, labāko top-10 vēl iekłuvuši arī Dāvis Bertāns, Jānis Timma un Rinalds Sirsnińš.


, 2021-11-14 18:35, pirms 2 gadiem
Kaut kāds pāķu humors
, 2021-11-14 20:43, pirms 2 gadiem
Nu šis nebija smieklīgi, Toļik!
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
32

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
7

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 izmestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.