Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: beidzu iekšā!

Forums: Porziņģis nākamajā sezonā varētu pārcelties uz "Nets", "Lakers" vai "Warriors"

Forums: Porziņģis nākamajā sezonā varētu pārcelties uz "Nets", "Lakers" vai "Warriors"
Bijušais "Mavericks" treneris Riks Kārlails un Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Kristapiņš Porziņģēns turpina mūs lutināt ar fantastisku sniegumu, savukārt nākamajā sezona ir japieprasa maiņa uz vienu vadošajām komandām!

Mūsu Latvijas mvp Porziņģēns varētu nakamgad pārcelties uz Warriors, Nets vai Lakers, ja pats vien palūgs kluba vadībai un gribēs pacelt stenlija trofeju!
Viss atkarīgs no Porziņģēna lai viņš kļūtu labāks, ir arī kādreiz jauzspele pleyoff mači, ko viņš varētu izdarī ar vienu no vadošajām komandām un uzreiz pacelt to turzu!
Par cik Porziņģēns ir vienīgais par ko Latvija fano, vēlētos lai mūsu milulim uzvaras parka vietā uzceļ lielu piemineklēnu!


, 2022-04-14 22:34, pirms 2 gadiem
Lai paceltu Stenlija trofeju nāktos būtiski uzlabot hokeja iemaņas! Un noteikti Warriors, Lakers vai Nets par to necīnīsies!
NBA pasniedz Lerija O'Braiena čempionu balvu.
, 2022-04-19 09:15, pirms 2 gadiem
Maiklz rakstīja: Lai paceltu Stenlija trofeju nāktos būtiski uzlabot hokeja iemaņas! Un noteikti Warriors, Lakers vai Nets par to necīnīsies!
NBA pasniedz Lerija O'Braiena čempionu balvu.
Viss jau pareizi, bet pieņemu, ka "autors" jau to zina... Sarkasms.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
1

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
3

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.