Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Timma par atvadīšanos no krievu kluba: "Pieņēmu lēmumu nepalikt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Timma par atvadīšanos no krievu kluba: "Pieņēmu lēmumu nepalikt"
Jānis Timma. Foto: unics.ru

Latvijas basketbola zvaigzne Jānis Timma sociālajā tīklā atklāj iemeslus, kāpēc nepalika Eirolīgas klubā Kazaņas UNICS, kā arī ieskicē nākotnes plānus. "Es jūs nepievilšu. Dodos uz savu sapni. Varbūt ceļš ir garš un grūts. Bet neviens nav teicis, ka tas būs viegli," informē krāslavietis.

Atgādinām, ka Jānis Timma šajā komandā iesaistījās sezonas gaitā, jo vasarā uzsvaru lika uz centieniem iekļūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā un tādējādi laicīgi neparakstīja līgumu Eiropā.

Ar krievu klubu līgums bija uz mēnesi, bet pirms pāris dienām tika panākta vienošanās neturpināt sadarbību. "Es pieņēmu lēmumu nepalikt UNICS. Dažreiz noteikti zini, ka tas nav tavs. Brīnišķīgs, labs, bet ne tavs. Dažreiz ir jāprot aiziet. Šis gads man to ir iemācījis. Un labāk laicīgi nekā vēlāk," saka Jānis Timma, kurš aizvadītajās trijās Eirolīgas spēlēs sakrāja sev neierasti pieticīgu statistiku. "Ļoti cienu komandu, spēlētājus, treneru korpusu, vadību un pilsētu. Bet viņiem noteikti vajag ne mani, savukārt man noteikti vajag ne viņus. Pirms pieņēmu šo lēmumu, es aprunājos ar visiem. Mēs atvadījāmies bez aizvainojuma un bez nožēlas."

"Cienījamie žurnālisti! Saprotu, ka jums vajadzīgs negatīvais, lai jūs lasītu. Bet tas jau ir par daudz," basketbolists vēršas pie kādiem ceturtās varas pārstāvjiem, kuri, iespējams, ir mazliet pārcentušies, atspoguļojot notikumus pārāk tumšās krāsās.

Karjeras virzības varianti ir vairāki, bet pagaidām vēl nav veikta galīgā izvēle. "Šobrīd ar manu jauno aģentu veicam pārrunas ar trijām komandām, kurās vēlos spēlēt. Kurās esmu vajadzīgs. Un kuras vajadzīgas man. Ir viena. Ir viena komanda, kurā vēlos spēlēt. Precīzi zinu, kur ir mana vieta. Kur būšu maksimāli noderīgs un kur man noteikti nebūs viegli. Bet zinu, ka tā ir Mana komanda."

"Dzīve ir viena. Pēdējā gada laikā esmu zaudējis pārāk daudz, lai to nenovērtētu," atklāj Latvijas atlēts. "Apsolu, ka jums joprojām būs ko apspriest, par ko rakstīt un noteikti ko izcelt. Es jūs nepievilšu. Dodos uz savu sapni. Varbūt ceļš ir garš un grūts. Bet neviens nav teicis, ka tas būs viegli."

Izmantotie resursi:

1 2 46 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2021-12-08 15:08, pirms 2 gadiem
... tās jūsu vīnogas ir dikti skābas ...

 +11 [+] [-]

, 2021-12-08 15:11, pirms 2 gadiem
Lai veicas Jānim!

  +9 [+] [-]

, 2021-12-08 15:15, pirms 2 gadiem
Ļoti emocionāls teksts. Gan jau palīdzēja kāda sieviete, piemēram, slavenās dziedātājas PR speciāliste.

  -4 [+] [-]

, 2021-12-08 15:22, pirms 2 gadiem
Jāni, tavs vilciens jau ir aizgājis! Sapinies ar m....un visu zaudēji!

  +5 [+] [-]

, 2021-12-08 15:33, pirms 2 gadiem
Instra bilde forša. vot,šitā arī puiki no Dināmo pa ledu Kamaz riepas pārtraukumā vilks. gatavojas !

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 15:33, pirms 2 gadiem
Lai jau viss izdodas par ko viņš raksta , Jāni atvaino bet neticu ka vairs tu atgriezīsies tādā līmenī kā 3-4 gadus atpakaļ .
Basketbola vilciens aizgājis , bet tu stāvi stacijā ar nosaukumu Anna !!!

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 15:36, pirms 2 gadiem
Nu var jau tik cerēt, ka Tev kas jēdzīgs karjerā vēl sanāks. Bet liekas, ka Tev loģiskus un sev noderīgus lēmumus traucē pieņemt kas(kāda) cits..
Pacenties kādu lēmumu pieņemt pats un ar galvu nevis galu. Ceru ka Tev izdosies
Slēpts komentārs: Real Rebel

 +10 [+] [-]

, 2021-12-08 15:48, pirms 2 gadiem
Jānis šobrīd ir savā ideālajā basketbola briedumā, kad ir uzaudzēta liela pieredze, kā arī, ķermenis vēl ir labā stāvoklī. Maunuprāt, 26,27 - 30,31 ir basketbolista labākie gadi, kad reāli jārāda savs labākais basketbols un ir JĀSPĒLĒ - jāspēlē lielas minūtes! Ja skatās caur šādu prizmu, tad lēmums pareizs - UNICS nepiedāvāja spēlēšanu. Šādu lomu var uzņemties, kad ir 35+ un galvenā spēlēšana ir uz soliņa un ģērbtuvēs, nevis laukumā!
Var jau teikt visu ko par ārpusbasketbola peripētijām, taču tehniski, taktiski un fiziski Jānis vēl arvien ir stabils Eirolīgas līmeņa špīlers - jāatrod tikai komanda, kurā uzticas un ļauj spēlēt.
Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2021-12-08 16:07, pirms 2 gadiem
Gandrīz vai asaras sariesās acīs. Varbūt Jānim jaizvēlās cita profesija, un jaķerās pie raksrīšanas.

     [+] [-]

, 2021-12-08 16:14, pirms 2 gadiem
Ko viņs tur ir zaudējis, ka raksta, ka pārāk daudz visa kā ir zaudējis? Atslēgas no savām mašīnām pazaudēja?

 +12 [+] [-]

, 2021-12-08 16:27, pirms 2 gadiem
Latvietim nav nekaa gardaaka par citu latvieti! Visi tik mazinji, kaa tik iespeeja iemest komentaaros kaut kaadu meeslinju par cilveeku, kursh censhas savus sapnjus sasniegt. Ne juusu, bet savus! Lielaakaa dalja no jums pat nav centushies, bet samierinaajushies ar "viss slikti" dziives modeli, kas juus dzilji sirdii grauzh un tas nevareetu buut veel uzskataamaak. Dziivojat savu dziivi, engjelji, neuztraucieties par to, kaa citi dziivo savas.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-08 16:35, pirms 2 gadiem
hantele rakstīja: Latvietim nav nekaa gardaaka par citu latvieti! Visi tik mazinji, kaa tik iespeeja iemest komentaaros kaut kaadu meeslinju par cilveeku, kursh censhas savus sapnjus sasniegt. Ne juusu, bet savus! Lielaakaa dalja no jums pat nav centushies, bet samierinaajushies ar "viss slikti" dziives modeli, kas juus dzilji sirdii grauzh un tas nevareetu buut veel uzskataamaak. Dziivojat savu dziivi, engjelji, neuztraucieties par to, kaa citi dziivo savas.
beidz pārspīlēt. Konstruktīva kritika ir vajadzīga, savādāk tu paliec par mīkstu un tas ir tas pats viss slikti

     [+] [-]

, 2021-12-08 16:35, pirms 2 gadiem
Nez kurā krievu eirokausa klubā tagad spēlēs

  -3 [+] [-]

, 2021-12-08 16:38, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Jānis šobrīd ir savā ideālajā basketbola briedumā, kad ir uzaudzēta liela pieredze, kā arī, ķermenis vēl ir labā stāvoklī. Maunuprāt, 26,27 - 30,31 ir basketbolista labākie gadi, kad reāli jārāda savs labākais basketbols un ir JĀSPĒLĒ - jāspēlē lielas minūtes! Ja skatās caur šādu prizmu, tad lēmums pareizs - UNICS nepiedāvāja spēlēšanu. Šādu lomu var uzņemties, kad ir 35+ un galvenā spēlēšana ir uz soliņa un ģērbtuvēs, nevis laukumā!
Var jau teikt visu ko par ārpusbasketbola peripētijām, taču tehniski, taktiski un fiziski Jānis vēl arvien ir stabils Eirolīgas līmeņa špīlers - jāatrod tikai komanda, kurā uzticas un ļauj spēlēt.
Lai veicas!
Viņam dribls īsti neatbilst tam līmenim. tur viņa lielākais klupšanas akmens un kā snaiperis viņš neder, jo precizitāte nav tā labākā. Kas saistās ar tām lielajām minūtēm, tad to jau treneris nosaka. Kādu lomu Jānim redz, tāda ir jāspēlē, īpaši viņam, kuram pašlaik nav tas labākais laiks. Protams, ja nokāpj līmeni zemāk un restartē karjeru, tad protams ir jāspēlē lielākas minūtes, kā piemēram Uniks

  +8 [+] [-]

, 2021-12-08 16:48, pirms 2 gadiem
Kārtējā ārišķība. Neesmu no šovzvaigžņu un influenceru piekritēju vidus, lai to saprastu. Bet nu lai Jānim izdodas atrast savu vietu un paldies par palīdzību izlasei, kad bija virsotnē.

  -2 [+] [-]

, 2021-12-08 16:49, pirms 2 gadiem
CSKA?

  +4 [+] [-]

, 2021-12-08 16:52, pirms 2 gadiem
Trijās spēlēs kopā trīs punkti ... futbolisti un hokejisti ir daudz rezultatīvāki ... un es nolēmu (zoles nospiedums uz pakaļas par to neliecina) nepalikt ...
Lai veicas atgūt sportisko formu un no tiktokera atkal kļūt par basketbolistu!

  +3 [+] [-]

, 2021-12-08 16:55, pirms 2 gadiem
Varbūt štelmahers apžēlosies un paņems uz kalev
vai gailītis uz vefu

  +6 [+] [-]

, 2021-12-08 16:59, pirms 2 gadiem
Real Rebel rakstīja: beidz pārspīlēt. Konstruktīva kritika ir vajadzīga, savādāk tu paliec par mīkstu un tas ir tas pats viss slikti
Kur tu redzi konstruktīvu kritiku komentāros pie šī raksta? Kaut vienā komentārā...

     [+] [-]

, 2021-12-08 16:59, pirms 2 gadiem
Vai bilde uzņemta nesen? Vai tā varētu būt Florida?

  +8 [+] [-]

, 2021-12-08 17:19, pirms 2 gadiem
Real Rebel rakstīja: Viņam dribls īsti neatbilst tam līmenim. tur viņa lielākais klupšanas akmens un kā snaiperis viņš neder, jo precizitāte nav tā labākā. Kas saistās ar tām lielajām minūtēm, tad to jau treneris nosaka. Kādu lomu Jānim redz, tāda ir jāspēlē, īpaši viņam, kuram pašlaik nav tas labākais laiks. Protams, ja nokāpj līmeni zemāk un restartē karjeru, tad protams ir jāspēlē lielākas minūtes, kā piemēram Uniks
Kā var kaut ko tik stulbu uzrakstīt ? Dribls neatbilst līmenim ? Tieši tāpēc viņš spēlēja Baskonia, Olympiacos un Khimkos ? Jo driblēt nemāk ?
Nestabils metiens ? Eirolīgas karjerā vidēji 41%. Pirms raksti šādus apgalvojumus, vismaz pamēģini uzzināt, kas basketbolā skaitās labs metējs. Zemāk ielikšu linku, lai ''ekspertam'' vieglāk atrast :
https://www.hoops.com.au/forum/3823...

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 17:19, pirms 2 gadiem
Nu viss. Timma out. Tiem, kam ar basi kaut attālināta saistība, sapratīs, ka motivācijas spēlēt nav ir tikai vēlme saņemt peso. p.s. un kāpēc tā ir jātetovējas?

  +8 [+] [-]

, 2021-12-08 17:24, pirms 2 gadiem
Atceros to jaunatnes izlasi, kurā kopā spēlēja Bertāns, Timma, Vecvagars, Siliņš. Bija vēl daži cerīgi jaunieši - Dukulis, Rostovs u.c. Toreiz likās, ka lielajam izlases sastāvam ar laiku varētu pievienoties Dāvis un varbūt Vecvagars. Lai gan Timma bija viens no rezultatīvākajiem, man personiski likās, ka diez vai pieaugušo spēlē varēs uzspīdēt, mani argumenti bija - mazs augums un paknapa fizuha (izgrūdīs ārā no ķoča apakšas kā špičku). Ah vai, kā kļūdījos! Savā karjeras uzrāvienā no visas šīs komandas visvairāk pielika tieši Jānis. Un kļuva par stabilu Eirolīgas špīleri un pat zvaigznīti. Aizsardzībā - reizēm vienkārši monstrs. Tāpēc es šoreiz nesteigšos, jo zinu, ka gribasspēka un enerģijas viņam netrūkst. Veiksmi tev, Jāni! Neņem pierē ļautiņus, kam vibrējošs žultspūslis!

  +6 [+] [-]

, 2021-12-08 17:31, pirms 2 gadiem
Veiksmi turpmākajā karjerā. Cerams atradīs savu komandu!!!

  -1 [+] [-]

, 2021-12-08 17:43, pirms 2 gadiem
Zigmu rakstīja: Ļoti emocionāls teksts. Gan jau palīdzēja kāda sieviete, piemēram, slavenās dziedātājas PR speciāliste.
Urālu popkultūrā slavena, tas ir tur čuhņā vēl aiz Zilupes, normālā rietumu infotelpā viņa naxuj nevienam neinteresē.

  -4 [+] [-]

, 2021-12-08 18:00, pirms 2 gadiem
"Latvijas basketbola zvaigzne"... es nevaru

  -4 [+] [-]

, 2021-12-08 18:03, pirms 2 gadiem
Labākais jau tas, tā krievu bāba (es krievus kā sugu neciešu, neslēpšu) tak no viņa atšūsies līdz ko varēs. Viņš naivi domā, ka tur ir lielā love un viņa viņu mīlēs līdz kapa malai kaut šis būtu palicis ar pliku tirsu, bet skuju.

Bez šaubām tā skraidule ir ietekmējusi viņa karjeru, bet ja pats primāri domā ar galu, tad neko labāku novēlēt pat nav vērts.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 18:03, pirms 2 gadiem
AP89 rakstīja: Kā var kaut ko tik stulbu uzrakstīt ? Dribls neatbilst līmenim ? Tieši tāpēc viņš spēlēja Baskonia, Olympiacos un Khimkos ? Jo driblēt nemāk ?
Nestabils metiens ? Eirolīgas karjerā vidēji 41%. Pirms raksti šādus apgalvojumus, vismaz pamēģini uzzināt, kas basketbolā skaitās labs metējs. Zemāk ielikšu linku, lai ''ekspertam'' vieglāk atrast :
https://www.hoops.com.au/forum/38237-what-is-a-decent-3-point-shooting-percentage/
Ekspert, viņam Eirolīgā sezonas vidējais rādītājs41% ir bijis tikai vienu reizi, pašā labākajā sezonā, pēc tam tas stabili ir krities. Pēdējā sezonā 28/80....Kā domā, tas ir labs rādītājs, lai spēlētu lielas minūtes? Pēdējās pāris sezonas arī viņš sāka mocīties ar defu, lai gan tur labs bija. Es eirolīgu skatos diendienā un es zinu par ko runāju. Priekš viņa pozīcijas ir vajadzīgs arī dribls, viņš nav nekāds Kurics no Barsas vai Berons no Zenit. Kaut viņam Tas trīnis ir, bet viņš pēdējās sezonās ir mocījies, lai tas metiens būtu stabils. Ja uzlabo savu defu uz to līmeni, kur jau viņš bija un sāk kaut cik stabili mest ap trīni 40%, tad Eirolīga viņam vēl spīd. Realitāte ir tā, ka pašlaik Eirolīgā ir daudz vidējās līnijas spēlētāju, kuri ir tajā līmenī, ko viņš ir demonstrējis pēdējās divas sezonas Eirolīgā. Lai viņš atkal tktu tur, ir jārukā smagi un jārestartē karjera, tas nozīmē ir jākonkurē. Nevaru iedomāties Eirolīgas komandu, kas viņu liktu pašlaik pamatpieciniekā un ar lielām minūtēm uzreiz. Varbūt es kļūdos, redzēsim, ar ko līgums tiks noslēgts.
Slēpts komentārs: Real Rebel

  -2 [+] [-]

, 2021-12-08 18:15, pirms 2 gadiem
Man arī bezmaz raudiens uznāca, nabaga puisis, cik dzīve nežēlīgi maļ, maļ un maļ viņu....
knaible rakstīja: Gandrīz vai asaras sariesās acīs. Varbūt Jānim jaizvēlās cita profesija, un jaķerās pie raksrīšanas.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-08 18:34, pirms 2 gadiem
Andzzeys rakstīja: Labākais jau tas, tā krievu bāba (es krievus kā sugu neciešu, neslēpšu) tak no viņa atšūsies līdz ko varēs. Viņš naivi domā, ka tur ir lielā love un viņa viņu mīlēs līdz kapa malai kaut šis būtu palicis ar pliku tirsu, bet skuju.
Ukrainiete

  +2 [+] [-]

, 2021-12-08 18:42, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Gandrīz vai asaras sariesās acīs. Varbūt Jānim jaizvēlās cita profesija, un jaķerās pie raksrīšanas.
Tev arī nevajag vairs raksrīt

     [+] [-]

, 2021-12-08 18:46, pirms 2 gadiem
Talantīgs basketbolists, izcils spēlētājs līdz brīdim, kad parādījās Sedokova...un finito karjerai....cik nožēlojami!! kārtējais talants izmests misenē!

  -2 [+] [-]

, 2021-12-08 18:56, pirms 2 gadiem
AP89 rakstīja: Kā var kaut ko tik stulbu uzrakstīt ? Dribls neatbilst līmenim ? Tieši tāpēc viņš spēlēja Baskonia, Olympiacos un Khimkos ? Jo driblēt nemāk ?
Nestabils metiens ? Eirolīgas karjerā vidēji 41%. Pirms raksti šādus apgalvojumus, vismaz pamēģini uzzināt, kas basketbolā skaitās labs metējs. Zemāk ielikšu linku, lai ''ekspertam'' vieglāk atrast :
https://www.hoops.com.au/forum/38237-what-is-a-decent-3-point-shooting-percentage/
Rēcīgi, ka kā argumentu tu iemet kkādu random foruma postu, kur noteikti stāsta patiesību
1 2 46 komentāri