Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Odoms varētu atgriezties piektdien

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Losandželosas ''Lakers'' uzbrucējs Lamārs Odoms ir pilnībā atlabis no savainojuma, ko guva maijā. Ļoti iespējams, Odoms piektdien piedalīsies savā pirmajā mačā šosezon.

Šonakt ''Lakers'' aizvadīs spēli pret Ņūorleānas ''Hornets'', taču Odoms šajā mačā nepiedalīsies, pats spēlētājs tam vēl nejūtoties gatavs.

''Treniņš bija labs. Ir jauki atkal piedalīties treniņos, tikt nobloķētam, atdot pāris piespēles, kā arī pašam uzbrukt. Pagaidām vēl nejūtos savā ādā, jo spēlēts ir maz, taču ar laiku viss būs kārtībā,'' saka Odoms.

Tāpat basketbolists novērtēja savas komandas sekmes jaunajā sezonā, norādot, ka panākumu atslēga ir bumbas virzīšanās caur katru spēlētāju: ''Mūsu džeki tik tiešām ļoti labi saspēlējas laukumā, kas dod rezultātu. Pēc iespējas ātrāk vēlos atgriezties laukumā un palīdzēt, kā vien spēju!''

Komandas galvenais treneris Fils Džeksons apsver iespēju iespēlēt Odomu par trešo numuru jeb mazo uzbrucēju, lai viņam nebūtu tik bieži jāiesaistās cīņās zem groza.

Izmantotie resursi:
LA Times

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-06 19:08, pirms 16 gadiem
Odoms labs spēlētājs.