Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Rūsiņa "Flames" pagarinājumā pārspēj "Runnin' Bulldogs"

Rūsiņa "Flames" pagarinājumā pārspēj "Runnin' Bulldogs"
Ralfs Rūsiņš (Nr.99)
Foto: liberty.edu/flames

Latvijas amerikāņu futbolista Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" komanda aizraujošā NCAAfutbola turnīra cīņā ar 23:20 pārspēja "Runnin' Bulldogs" vienību.

Ralfs Rūsiņš Libertī universitātes komandai pievienojās vien šajā mācību gadā, bet iepriekš sporta veidu sāka apgūt Latvijā, Rīgas "Lions" komandā. 195 cm garais un 130 kg smagais sportists komandā tiek iespēlēts balsta uzbrucēja (TE) pozīcijā.

Savukārt viņa pārstāvētā koledža spēlē NCAA pirmajā divīzijā, tiesa, FCS apakšdivīzijā, kas faktiski mazliet atpaliek no FBS apakšdivīzijas. Tomēr, neskatoties uz to, Rūsiņš ir pirmais Latvijā dzimušais sportists, kurš ir spēlējis NCAA amerikāņu futbola turnīra spēcīgākajā divīzijā. Iepriekš mūsu atlēti ir mēģinājuši spēkus NCAA otrajā un trešajā divīzijā, kā arī vidusskolu čempionātos.

Vakardienas mačā Libertī komanda tikās ar Gārdnera-Veba koledžas komandu "Runnin' Bulldogs" un pārspēja to ar 23:20, tiesa, uzvara tika izcīnīta tikai pateicoties precīzam brīvsitienam mača pagarinājumā. Ralfs Rūsiņš spēlē piedalījās nākot laukumā uz maiņu, taču pie gūtajiem jardiem netika.

Pēc šī mača "Flames" saglabā savu pirmo vietu "Big South" konferencē un uz šo brīdi komanda atrodas uz uzvaru takas, jo ir izcīnījusi četrus panākumus pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Liberty Flames


, 2016-10-30 12:26, pirms 7 gadiem
Juri, pirmais Latvijā dzimušais viņš visticamāk nav, jo 60. gados NCAA ir spēlējuši Latvijā dzimuši čaļi.
, 2016-10-30 12:53, pirms 7 gadiem
Edgars rakstīja: Juri, pirmais Latvijā dzimušais viņš visticamāk nav, jo 60. gados NCAA ir spēlējuši Latvijā dzimuši čaļi.
Viss ko biju atradis par tiem senajiem laikiem, kad NCAA spēlēja uz ASV emigrējušie, saistās ar otro vai trešo divīziju. Ja ir kāda papildinfo, būšu priecīgs uzzināt.
, 2016-10-30 15:52, pirms 7 gadiem
Kurā pozīcijā viņš spēlē?
, 2016-10-30 16:17, pirms 7 gadiem
Marg rakstīja: Kurā pozīcijā viņš spēlē?
Raksta otrās rindkopas pēdējais teikums.
, 2016-10-30 19:42, pirms 7 gadiem
Ak jā ... Hm, neslikta - atbildīga un interesanta pozīcija. Sākumā likās, ka OL, OG pēc parametriem. Vakar biju iegājis strīma lapā paskatījos. Šī ir viena no universitātēm, no kuras nosaukuma nevar saprast kur atrodas. Izrādās Virdžīnijā. Agrāk ESPN-America kanālā rādīja arī NCAA.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.