Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Losandželosas komandas sasit Super Bowl finālistes, Bekhems atgriežas ierindā

Losandželosas komandas sasit Super Bowl finālistes, Bekhems atgriežas ierindā
Mets Stefords. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) pie sezonas trešās uzvaras trīs aizvadītās spēlēs tikusi Losandzēlosas "Rams", kas ar 34:24 sabojāja Toma Breidija pirmo viesošanos Enģeļu pilsētā. Ar četrām piezemējumu piespēlēm "Rams" rindās izcēlās kvoterbeks Mets Stefords.

# Smagu debiju sākumsastāvā piedzīvoja Čikāgas "Bears" šogad pirmajā kārtā draftētais kvoterbeks Džastins Fīldss, kura uzbrukuma līnijas spēlētāji iemeta Fīldsu gaļas mašīnā. Čikāgas jaunais saspēles vadītājs deviņas reizes nonāca Klīvlendas "Browns" spēlētāju nagos. Lielisku spēli aizsardzībā aizvadīja Mails Gerets, kurš sakrāja 4,5 sekus. Klīvlendas uzbrukumam šī spēle bija zīmīga ar Odela Bekhema atgriešanos ierindā pēc krustenisko saišu traumas, kas lika izlaist teju gadu. Bekhems notvēra piecas Beikera Meifīlda piespēles, palīdzot "Browns" izcīnīt sezonas otro uzvaru ar 26:6.

# Grūti gāja arī ar pirmo numuru draftētajam Trevoram Lorensam, kura piespēles divas reizes pārķēra Bairons Mērfijs, kurš otro no tām pārvērta piezemējumā, ļaujot Arizonas "Cardinals" pārņemt vadību pret Džeksonvilas "Jaguars". Arizonas vienība ar rezultātu 31:19 izcīnīja trešo uzvaru trīs šosezon aizvadītās spēlēs. Lai gan "Jaguars" piedzīvoja sakāvi, taču jāatzīmē mirklis pirmā puslaika izskaņā, kad Džamals Agņjū veica garāko iespējamo piezemējumu, veicot 109 jardu skrējienu pēc Arizonas nesekmīga mēģinājuma gūt vārtus ar 68 jardu tālu sitienu.

# Lieliska šī spēļu diena bija Losandželosas futbolam. Pirmo reizi savā ārkārtīgi ilgajā karjerā spēli Losandželosā aizvadīja Toms Breidijs, kurš viesojās pie Losandželosas "Rams" ar aktuālo Super Bowl īpašnieci Tampabejas "Buccaneers". Starpsezona "Rams" maiņas darījumā iegūtais kvoterbeks Mets Stefords nebija viesmīlīgs pret Breidiju, nokārtojot "Rams" četrus piezemējumus un uzvaru ar 34:24. Tādējādi "Rams" turpina savu līdz šim perfekto sezonu ar bilanci 3-0, kamēr čempionei nācās piedzīvot savu sezonas pirmo zaudējumu. Tāpat Losandželosā varēja priecāties par "Chargers" izcīnīto panākumu pret aizvadītās sezonas finālisti Kanzassitijas "Chiefs". Ar četrām piezemējumu piespēlēm "Chargers" labā izcēlās saspēles vadītājs Džastins Herberts, kurš divas reizes piezemējuma zonā atrada saikni ar Maiku Viljamsu.

# Perfektas bilances sezonas ievadā izdevies saglabāt arī Lasvegasas "Raiders" un Denveras "Broncos". Lasvegasas vienība ar Daniela Karlsona vārtu guvumu pēdējās sekundēs nodrošināja uzvaru pār Maiami "Dolphins" ar 31:28, savukārt "Broncos" sabradāja vēl vienu pirmgadnieku saspēles vadītāju. Drafta otrais numurs Zeks Vilsons palika sausā, noskatoties kā zirgi sabradā Ņujorkas "Jets" ar 26:0.

# Dramatiska cīņa izvērtās starp pirmajās divās spēlēs uzvarējušo Sanfrancisko "49ers" un starpsezonā daudz aprunāto Grīnbejas "Packers". Lai gan lielāko spēles daļu "Packers" vienību vadībā turēja līgas vērtīgākais spēlētājs Ārons Rodžerss, tomēr 37 sekundes pirms mača beigām Džimijs Garapalo nogādāja piespēli piezemējuma zonā, dodot Sanfrancisko minimālu vadību. Rodžersam 37 sekundes gan bija pietiekami daudz laika, lai aizvestu "Packers" līdz vārtu gūšanas zonai. Pēdējā sekundē Meisons Krosbijs realizēja 51 jarda sitienu, gūstot vārtus un dododt "Packers" uzvaru ar 30:28.

NFL trešās nedēļas rezultāti

SpēleRez.SpēleRez
Texans - Panthers9:24
Bills - Washington43:21Browns - Bears26:6
Lions - Ravens17:19Titans - Colts25:16
Chiefs - Chargers24:30Patriots - Saints13:28
Giants - Falcons14:17Steelers - Bengals10:24
Jaguars - Cardinals19:31Broncos - Jets26:0
Raiders - Dolphins31:28Rams - Buccaneers34:24
Vikings - Seahawks30:1749ers - Packers28:30
Cowboys - Eagles

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/


, 2021-09-27 10:04, pirms 3 gadiem
Pirmās 3 nedēļās vnk neizprotamas pāris komandu sakarā.
Seahawks izskatijās ļoti labi pirmajā spēlē.Otrajā atdod uzvaru Tenesī un šonakt vēl zaudē Minesotai.
Stīlers tik labi sāka pret Bills un nākošās divas spēles čiks viens sanācis.
Cardinals ar sāka pārliecinoši un tad izmocīja vēl divas uzvaras pēc kārtas.
Žēl Detroitu un Kempbela.Šitā zaudēt no līgas rekorda sitiena ar tādu atsitienu.Iespējamība uz tādu trāpījumu ar atsitienu vnk kosmoss
, 2021-09-27 13:28, pirms 3 gadiem
Kaut kam piekrītu bet nu nevisam... KC 1:2 ir viņu vājā uzbrukuma līnija kam jāsargā MVP Mahomes - viņiem būs grūti arī tālāk.
Seahawks ir labi, bet neko vieglu viņi nevarēja gaidīt pret Vikingiem (kam pirmās 2 spēles bija katastrofiski zaudējumi pašās spēles beigās).
Stīleriem lielais Bens pašlaik ļoti klibo (slikti spēlē). Cardināls arī nevar teikt ka pārsteigums ar tādu daudzpusīgu un spēcīgu uzbrukumu. Detroitai paveicās ka Baltimoras WR nenoķēra 2x pēc kārtas touchdown, bet nu jā piekrītu tās beigas bija vnk kosmoss.
, 2021-09-27 14:06, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Cardinals ar sāka pārliecinoši un tad izmocīja vēl divas uzvaras pēc kārtas.
Nu, tas Cards pārliecinošais sākums... drīzāk Titans šokējošā nespēja.

Taču kopumā - tai komandai ir ļoti daudz talanta, tāpēc kaut kas sanāk, taču, lai tiktu līdz titulam, ar pliku talantu nepietiek, tāpēc redzēs kā būs tālāk. Kamēr Mareja WR ķer viņa trakās piespēles, tikmēr ok, taču ne vienmēr pretiniekos būs tādi vājinieki kā sezonas ievadā.
, 2021-09-27 17:23, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Žēl Detroitu un Kempbela.Šitā zaudēt no līgas rekorda sitiena ar tādu atsitienu.Iespējamība uz tādu trāpījumu ar atsitienu vnk kosmoss
Takers droši vien speciāli spēles sākumā aizsita garām šķiet no kādiem 30-40 jardiem, lai beigās tiktu pie NFL rekorda 😆
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.