Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Džeksonam septiņi tačdauni, Viskonsina izcīna svarīgu panākumu

Džeksonam septiņi tačdauni, Viskonsina izcīna svarīgu panākumu
Lamars Džeksons
Foto: SIPA USA/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas nu jau kārtējās ASV koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) amerikāņu futbola turnīra spēles un tajās, kā vienmēr, neiztika bez interesantiem notikumiem.

Pirmkārt, ir jāmin tas, ka Luivilas fenomens Lamars Džekosns turpina bruģēt savu ceļu pēc šīs sezonas Heismana balvas, jo mačā pret Maršalas koledžu viņš atdeva piecas rezultatīvas piespēles un vēl divreiz ienesa bumbu ieskaites zonā pats, tādējādi četros mačos viņš ir noorganizējis nu jau 25 piezemējumus.

Protams, ka pateicoties sava saspēles vadītāja sniegumam Luivila arī svinēja pārliecinošu uzvaru ar 59:28.

Viskonsinas komanda šajā spēļu kārtā pārsteidza Mičiganas štata vienību, jo uzvarēja ar 30:6, kas ir visnotaļ negaidīti, ja mēs ņemam vērā faktu, ka Alekss Hornibruks, “Badgers” saspēles vadītājs, aizvadīja savu pirmo spēli, turklāt tas notika izbraukumā un pret “Spartans” aizsardzību. Tiesa, šoreiz viss notika otrādāk un necaursitama aizsardzība bija viesiem.

Pievēršoties citiem mačiem jāatzīmē Stenfordas uzvara pār UCLA ar 22:13, Tenesī atspēlēšanās no puslaika 3:21 līdz 38:28, kā arī Oburnas uzvara ar 18:13 pret LSU, kas noslēdzās ar drāmu, proti, neieskaitītu pēdējo sekunžu piezemējumu LSU komandai.

Ranga līderi Alabama viegli, ar 48:0, tika galā ar Kentas štata universitātes komandu, bet Klemsona ar 26:7 pieveica Džordžijas tehnisko universitāti.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


, 2016-09-25 11:31, pirms 8 gadiem
7 piezemēšanās ..7 tačdauņi ar neder.. nuka latviešu gramarnazzies..
, 2016-09-25 13:45, pirms 8 gadiem
nākotnes browns pirmais piks,nabadziņš!
, 2016-09-25 13:57, pirms 8 gadiem
Nevis piezemēšanās ,bet piezemējumi
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.