Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots " pēc viena aizvadīta mača atlaiž malējo uzbrucēju Braunu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots " pēc viena aizvadīta mača atlaiž malējo uzbrucēju Braunu
Antonio Brauns
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Jaunanglijas "Patriots" ir veikusi pārsteidzošu soli, atlaižot no komandas īsi pirms sezonas sākuma nolīgto malējo uzbrucēju Antonio Braunu.

Šodien Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka Jaunanglijas "Patriots", reaģējot uz jaunākajiem paziņojumiem par malējā uzbrucēja Antonio Brauna ārpus laukuma problēmām, ir nolēmusi pārtraukt sadarbību ar futbolistu. Atgādināsim, ka Brauns komandai pievienojās pāris dienas pirms regulārās sezonas sākuma, pirms tam saņemot brīvlaišanu no Oklendas "Raiders".

Interesanti, ka Oklendas komandā Brauns tā arī neaizvadīja nevienu spēli, bet Jaunanglijas vienībā, izlaidis pirmo nedēļu, viņš piedalījās tikai otrās nedēļas spēlē pret Maiami "Dolphins", kurā gan izcēlās ar piezemējumu.

Iepriekš ziņojām par to, ka bez konfliktiem ar savām iepriekšējām komandām, Oklendu un Pitsburgas "Steelers", Antonio Brauns tika turēts aizdomās par savas bijušās treneres izvarošanu. Tiesa, pēdējās dienās ir atklājies, ka vēl viena sieviete, kas savulaik strādāja spēlētāja mājās kā māksliniece, pret Braunu ir cēlusi tāda paša rakstura apsūdzības.

Interesanti, ka otrā vardarbības epizode ir nākusi gaismā vien pēc tam kā Brauns sāka māksliniecei sūtīt draudu īsziņas, kuras advokāte arī nosūtīja vēstuli līgas vadībai.

Jāpiebilst, ka viens no Ziemeļamerikas ietekmīgākajiem sporta medijiem "Sports Illustrated" nesen publicēja materiālu, kurā tika stāstīts par vēl vairākiem citiem Antonio Brauna ārpus-futbola dzīves notikumiem, kas varētu ieinteresēt kā NFL, tā arī likuma sargus, kas sevī ietver kā vardarbības un zādzības, tā rēķinu nemaksāšanu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/

     [+] [-]

, 2019-09-21 08:48, pirms 5 gadiem
Vai tas maina,ka NE ir favorīti uz SB? Laikam nē, bet tagad KC un LAR ir iespējas vismaz

     [+] [-]

, 2019-09-21 09:53, pirms 5 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Vai tas maina,ka NE ir favorīti uz SB? Laikam nē, bet tagad KC un LAR ir iespējas vismaz
Dalasa šogad jau ar izskatās ļoti labi ar Preskotu priekšgalā,un GB aizsardzība izskatās labi.

     [+] [-]

, 2019-09-21 09:58, pirms 5 gadiem
Šī džeka karjera iekš NFL ir beigusies!!

     [+] [-]

, 2019-09-21 10:01, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Dalasa šogad jau ar izskatās ļoti labi ar Preskotu priekšgalā,un GB aizsardzība izskatās labi.
Cerams GB spēs noturēt šādu aizsardzību visas sezonas laikā!! Nebūs džekiem baigo traumu, tad GB šogad var paņemt divīziju un kas zina kas tālāk....