Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Čempioni ''Buccaneers'' notur Baretu, ''Patriots'' pastiprina aizsardzību un uzbrukumu

Čempioni ''Buccaneers'' notur Baretu, ''Patriots'' pastiprina aizsardzību un uzbrukumu
Šakils Barets. Foto: Reuters/Scanpix

NFL komandas turpina pastiprināt savas komandas, gatavojoties nākamā gada čempionātam. ''Superbowl'' īpašniece Tampabejas ''Buccaneers'' pēc tam, kad pagarināja līgumu ar Tomu Breidiju, šodien par ko līdzīgu paziņoja saistībā ar Šakilu Baretu - puses vienojušās par četru gadu līgumu 72 miljonu dolāru vērtībā. Savukārt Jaunanglijas ''Patriots'' pastiprinājusi centra aizsarga un balsta uzbrucēja pozīcijas.

NFL turpinās starpsezona, kurā komandas pastiprina savus sastāvus. Iepriekš Toms Breidijs paziņoja, ka turpinās savu sportista karjeru un pagarināja līgumu ar Tampabejas ''Buccaneers''. Lielmeistars tuvākajā sezonā cīnīsies par astoto titulu. Viņam blakus to darīs arī Šakils Barets, kurš ar vienību vienojies par četru gadu 72 miljonu vērtībā līgumu. Puse no līgumā esošās summas ir pilnībā garantēti. Barets ir viens no komandas atslēgas spēlētājiem, kurš spēlēja nozīmīgu lomu tās cīņā par ''Superbowl'' izcīnīšanu.

Jaunanglijas ''Patriots'' pastiprinājusi savas rindas ar centra aizsargu Metjū Judonu. Tiek lēsts, ka vienošanās panākta uz četriem gadiem par 56 miljoniem dolāru, no kuriem 32 miljoni ir garantēti. Līdz šim Judons pārstāvēja Baltimoras ''Ravens''. Pagājušajā sezonā tieši spēle aizsardzībā ''Patriots'' kliboja, esot tikai 26. labākā aizsardzības komanda visā NFL. Tāpat uz ''Patriots'' pārgājis balsta uzbrucējs Džonnu Smits, kurš līdz šim pārstāvēja ''Titans''. Puses vienojušās par četru gadu līgumu un 50 miljoniem, no kuriem 31.25 miljoni ir garantēti pilnībā. Iepriekšējā sezonā Smits kļuva par vadošo ''Titans'' balsta pussargu, gūstot astoņus piezemējumus, kas bija sportista labākais karjeras rādītājs.

Plānots, ka jaunā sezona sāksies 9. septembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...


, 2021-03-17 16:55, pirms 3 gadiem
Patriots tā labi ieskrējušies. Uz papīra jau ciešami izskatās, bet nu redzēs kā praksē saliksies tas viss kopā. Vēl, protams, drafts. Ja aizmainīs Gilmoru, pavērsies vēl drafta opcijas + joprojām prāvais capspeiss papildināsies vēl par 15m, kas nozīmē vēl kādus iespējamos lielvārdu treidus
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.