Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Oklahoma izkrīt no Top25, Klemsona – piektā

Oklahoma izkrīt no Top25, Klemsona – piektā
Oklahomas štata universitātes spēlētājs Džordans Stērnss pēc mača ar Centrālmičiganas koledžu.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc NCAA futbola turnīra otrās spēļu kārtas aizvadīšanas ir publicēts jaunais Top25 rangs, jeb valsts 25 labāko koledžu futbola komandu saraksts. No tā ir svītrota Oklahomas štata universitāte, kura tiesnešu kļūdas dēļ zaudēja Centrālmičiganas koledžai.

Par vienu no nozīmīgākajiem NCAA futbola turnīra otrās kārtas notikumiem var saukt Oklahomas štata universitātes zaudējumu Centrālmičiganai, taču šoreiz vaina nav Oklahomas komandā, bet gan tiesnešos, kuri nepareizi pielietoja noteikumus ļaujot mičiganiešiem vēlreiz spēlēt pēdējo izspēli, kas beigu beigās noveda pie rezultatīvām uzbrukuma beigām un, kā rezultātā, Oklahomas štata “Cowboys”, kas pirms nedēļas bija 22. vietā, izkrita no spēcīgāko sabiedrības.

Tāpat ievērojamu kritienu, zaudējot piecas pozīcijas, piedzīvoja Klemsona, kas no otrās vietas noslīdēja uz piekto, jo otrajā kārtā vien ar 30:24 pārspēja nebūt ne to spēcīgāko Trojas komandu. Līdz ar to, par vienu vienu augstāk pašlaik ir Floridas štata universitāte, Ohaio štata universitāte un arī Mičigana. Pirmā vieta paliek nemainīga un to ieņem Alabama.

Vislielākais kāpums kāds fiksēts salīdzinoši ar iepriekšējo nedēļu ir trīs pozīcijas un tāds ir fiksēts Luivilai (10.), Aiovai (13.) un Teksasas A&M (17.), bet lielākais kritums ir fiksēts Džordžijai, kura noslīdēja uz 16. pozīciju, t.i., zaudēja septiņas vietas.

NCAA Top25, 3. nedēļa

#Komanda
1.Alabama
2.Floridas št.
3.Ohaio št.
4.Mičigana
5.Klemsona
6.Hjūstona
7.Stenforda
8.Vašingtona
9.Viskonsina
10.Luivila
11.Teksasa
12.Mičiganas št.
13.Aiova
14.Oklahoma
15.Tenesī
16.Džordžija
17.Teksasas A&M
18.Notrdama
19.Ole Miss
20.LSU
21.Beilora
22.Oregona
23.Florida
24.Arkanzasa
25.Maiami

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.