Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Seahawks" atlaiž Šermanu, "Titans" - Mareju

"Seahawks" atlaiž Šermanu, "Titans" - Mareju
Ričards Šermans
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sietlas "Seahawks" šodien ir atlaidusi vienu no savas komandas līderiem, malējo aizsargu Ričardu Šermanu.

Šodien ir kļuvis zināms, ka Nacionālās futbola līgas komanda Sietlas "Seahawks" ir lauzusi līgumu ar vienu no komandas un arī visas NFL labākajiem malējiem aizsargiem, Ričardu Šermanu. Jāpiebilst, ka šī ziņa nav nekas negaidīts, jo vēl 7. martā Šermans paziņoja, ka savu pēdējo maču Sietlas "Seahawks" rindās jau ir aizvadījis un arī jau paspēja atvadīties no saviem komandas biedriem.

Sietlaas komandai šis solis, iespēajms, bija smags, taču vienībai ir jāatjauno sastāvs un Šermana atlaišana tai deva 11 miljonus brīvas vietas jaunu spēlētāju nolīgšanai.

Ričards Šermans Sietlas komandas sastāvā spēlēja kopš 2011. gada un šajā laikā izcīnīja gan vienu "Super Bowl" titulu, gan arī četras reizes tika iebalsots "Pro Bowl" mača dalībnieku sastāvā. Kopumā viņš aizvadīja 105 spēles, no kurām 99 gāja sākumsastāvā, izpildīja 367 tvērienus un pārtvēra 32 piespēles.

Līdz ar Šermana atlaišanu "Seahawks" ir palikusi bez viena no "Legion of Boom" dalībnieka, proti, tā sauca Sietlas komandas ārējās līnijas aizsargus, kas kopš 2011. gada veidoja vienu no labākajām ārējo aizsargu komandām visā līgā.

Tāpat ir jāpiebilst, ka aizvadītās pāris dienas Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāju tirgū bija patiesi spraigas un arī interesantas, jo vairāki spēlētāji, kurus var saukt ja ne par visas līgas, tad noteikti savu komandu zvaigznēm ir mainījuši komandas, bet daži ir pāris mirkļu attālumā lai darītu tāpat.

Tenesī "Titans" ir nolēmusi, ka nevēlas turpināt sadarbību ar bijušo visas līgas produktīvāko pussargu Demarko Mareju un pēc divu sezonu kopīga darba ir paziņojuši, ka atlaiž šo spēlētāju. Interesanti, ka abās sezonās, kuras Marejs pavadīja "Titans" rindās, viņš bija komandas produktīvākais pussargs, taču 2017. gadā aizvadīja vienu no vājākajām sezonām karjerā, kas, iespējams, arī bija iemesls 30 gadus vecā spēlētāja atlaišanai.

Sietlas "Seahawks" uz pašreizējo līgas čempionvienību aizmainīja aizsardzības līnijas endu Maiklu Benetu. Šis darījums, bez tā, ka Sietla atbrīvojās no viena no vadošajiem aizsardzības spēlētājiem, uzmanību piesaistīja arī ar to, ka, kā runā, Jaunanglijas "Patriots", kas iepriekšējās sezonas NFL finālspēlē zaudēja, arī bija izteikusi piedāvājumu "Seahawks" komandai, turklāt, Jaunanglijā spēlēja arī Maikla brālis Marteluss, kurš bija gatavs pat piekrist algas samazinājumam, ja vien Maikls spēlēs "Patriots" rindās. Sliktā ziņa "Patriots" komandai bija tā, ka arī šeit Filadelfija izrādījās labāka un aizsargs Benets spēlēs "Eagles" rindās.

Jāpiebilst, ka pēc šī darījuma "Patriots" arī paziņoja, ka pārtrauc līgumattiecības ar balsta uzbrucēju Martelusu Benetu.

Savukārt Losandželosas "Rams" veica maiņu, kur par drafta izvēles tiesībām tika pie malējā aizsarga Akiba Taliba, kurš iepriekš aizstāvēja Denveras "Broncos" krāsas.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/


, 2018-03-09 22:29, pirms 6 gadiem
Lai arī cik labs viņš bija labākajās sezonās, bet ir, bija pārlieku jau lecīgs tas Šerman, Šerman!! Treš ir normāla parādība, bet šis tipiņš pārcentās un bieži sevi pataisīja par m.uļķi! Bet faniem jau patīk. Vismaz Shawks faniem noteikti!
, 2018-03-09 23:57, pirms 6 gadiem
Šērmans ir rēcīgs čalis, ''I'm better at life than you''
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.