Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Laukumā izskrējušais cūku tiesību aizstāvis uzraksta iesniegumu policijā

Laukumā izskrējušais cūku tiesību aizstāvis uzraksta iesniegumu policijā
Bobijs Vegners veic spēka paņēmienu pret cūku tiesību aizstāvi. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmdienas nakts spēles laikā starp Sanfrancisko "49ers" un aktuālo Super Bowl čempioni Losandželosas "Rams" laukumā izskrēja kāds aktīvists, kura skrējienu ar efektīgu spēka paņēmienu apturēja centra aizsargs Bobijs Vegners. Protestētājs pēc notikušā veicis iesniegumu policijā.

Amerikāņu futbola sezonas ceturtās spēļu nedēļas izskaņā Losandželosas "Rams" viesojās Sanfrancisko un jau otro reizi sezonā tieši aunu spēles laikā uz laukuma izskrēja kāds protestētājs ar rozā dūmu sveci. Tā kā drošības darbiniekiem laicīgi neizdevās pa laukumu skrienošo personu apturēt, tad lietas savās rokās ņēma viens no pēdējās desmitgades jaudīgākajiem NFL centra aizsargiem Bobijs Vegners, kurš starpsezonā no Sietlas "Seahawks" pārgāja uz čempioni "Rams". 32 gadus vecais un 110 kilogramus smagais Vegners darīja to, ko laukumā pieprot vislabāk - notrieca gar zemi oponentu, šajā gadījumā spēles gaitu apturējušo laukuma iebrucēju.

Protestētāja vēstījums spēles laikā gan īpaši saprotams nebija, plašākai publikai kļūstot zināms vien pēc tam, kad laukuma iebrucējs iesniedza prasību policijā par Vegnera "brutālo uzbrukumu", pēc kā protestants guva rokas apdegumus pats no savas dūmu sveces. Protestētājs esot mēģinājis vērst uzmanību uz tiesas procesu, kurā apsūdzēti dzīvnieku tiesību aktīvisti par divu cūku zādzību no fermas Jūtas štatā. Pagaidām pret Bobiju Vegneru apsūdzības nav izvirzītas, tomēr ASV tiesu sistēmas īpatnības rada jautājumus par šāda veida situācijām, kurās atlētiem varētu draudēt tiesiskais process par miesas bojājumu nodarīšanu laukumā nepiederošām personām.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2022/10/05/activ...


, 2022-10-06 18:22, pirms gada
Vāgneram jāiesūdz tiesā čalis par morālajiem pārdzīvojumiem. Var teikt, ka domāja ka čalis granātu metīs un uztraucās par visu dzīvībām. Varonis
, 2022-10-06 22:09, pirms gada
droši vien cenšas pievērst lielāku uzmanību savai akcijai, kuru izpildīšanas brīdī neviens īsti nesaprata. Ja nē, tad diezgan greiza loģika un izpratne par savas rīcības sekām.
, 2022-10-06 22:17, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: droši vien cenšas pievērst lielāku uzmanību savai akcijai, kuru izpildīšanas brīdī neviens īsti nesaprata. Ja nē, tad diezgan greiza loģika un izpratne par savas rīcības sekām.
Tev ar likumdošanu ir jaiepazīstās puiss.
Ja nerubī, tad neraksti, spēles dalībniekiem nav likumiskas tiesības izmantot nekādu spēku, agresiju lai apturētu protestētāju vai kādu laukumā uzskrējušo, tam ir domāti apsargi, ja tas sportists būtu salauzis viņam kaut ko, asv tiesa 100% piešķirtu sodu sportistam, visticamāk naudas kompensācijas apmērā.
, 2022-10-07 10:08, pirms gada
Luka Magic rakstīja: Tev ar likumdošanu ir jaiepazīstās puiss.
Ja nerubī, tad neraksti, spēles dalībniekiem nav likumiskas tiesības izmantot nekādu spēku, agresiju lai apturētu protestētāju vai kādu laukumā uzskrējušo, tam ir domāti apsargi, ja tas sportists būtu salauzis viņam kaut ko, asv tiesa 100% piešķirtu sodu sportistam, visticamāk naudas kompensācijas apmērā.
Tātrad, pēc Tevis tiektā, sanāk: Ja mnaā ofisā ienāk čalis ar dūmu sveci un trauce man strādāt un pelnīt iztiku maniem bērniem, tad man nav tiesību viņu izmest /apturēt? Man jāieziet no ofisa? vai jāturpina sēdēt un skatīties kā viņš izpildās?
, 2022-10-07 10:28, pirms gada
wolf rakstīja: Tātrad, pēc Tevis tiektā, sanāk: Ja mnaā ofisā ienāk čalis ar dūmu sveci un trauce man strādāt un pelnīt iztiku maniem bērniem, tad man nav tiesību viņu izmest /apturēt? Man jāieziet no ofisa? vai jāturpina sēdēt un skatīties kā viņš izpildās?
Tā ir Amerika! Izmantojot visiem labi zināmās "Home Alone" piemēru, slapjie bandīti Marvs un Harijs varētu iesūdzēt Makkalisteru rezidences īpašnieku par gūtajām traumām un tikt pie iespaidīgas fizisko un morālo sāpju kompensācijas.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.