Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Sākas NFL sezona

Sākas NFL sezona
p_manning_colts

Šonakt, "RCA Dome" stadionā, ar spēli starp Indianapolisas "Colts" un Ņūorleānas "Saints" sāksies nu jau kārtējā Nacionālās Futbola Līgas (NFL) regulārā sezona.

Šis ir ļoti svarīgs datums visā Ziemeļamerikas profesionālā sporta sezonas kalendārā, jo tiek dots starts pasaules bagātākajai un ietekmīgākajai sporta organizācijai. Šī spēle ievadīs 17 nedēļas ilgu spēļu maratonu, kas vēlāk turpināsies ar izslēgšanas spēļu turnīru un visa noslēgums'būs jau ierastais "Superbowl", jeb finālspēle, kura ik gadus piesaista daudzmiljonu skatītāju auditoriju pie TV ekrāniem un kura šogad risināsies Arizonā, "Cardinals" mājvietā.

Šonakt tiksies divas komandas, kurām daudzi eksperti pirmssezonā paredzēja vietu "Superbowl", jeb NFL finālā un, iespējams, tā tas arī būs, tieši tāpēc būs ļoti interesanti pavērot šo abu komandu cīņu sezonas sākumā, lai kas zina, sezonas beigās varētu izdarīt dažus secinājumus.

Šajā spēlē būs daudz interesantu divcīņu: "Colts" galvenais spēks šajā cīņā, neapšaubāmi, būs saspēles vadītājs (QB) Peitons menings, kurš šīsnedēļas "Sportingnews" žurnālā tika atzīts par Nacionālās Futbola Līgas pašreiz labāko spēlētāju, taču, tajā pašā laikā, nevajag aizmirst arī par citiem Indianapolisas spēlētājiem, piemēram, Mārvinu Harisonau, Redžiju Veinu un pagājušās sezonas debitantu Džozefu Addai, bet "Saints" pretī var likt savu QB Drū Brīsu, Deuci Makalisteru un citu pagājušās sezonas debitantu Redžiju Bušu.

Protams, visvairāk uzmanības tiks pievērsts tieši Meninga un Brīsa cīņai. Abi aizvadīja lielisku pagājušo sezonu - Brīss aizveda "Saints" līdz "play-off", bet Menings, ar Indianapolisas "Colts", izcīnīja čempionu gredzenus. Arī viņu statistika bija diezgan līdzīga - aptuveni 65% precīzas piespēles, kas kopā deva 4400 jardus. Pats Menings sakarā ar šo dueli ir kodolīgs: "Es pazīstu Drū jau kopš koledžas un viņš ir lielisks spēlētājs un ir daudz darījis "Saints" labā. Šovakar, ar savu aizsardzību, mēs mēģināsim viņu "izslēgt" no spēles".

Katrā gadījumā šonakt skatītājus gaida interesanta un bezkompromisu cīņa, kas ievadīs, paredzams, aizraujošu sezonu.

Izmantotie resursi:
nfl.com
Foto: AP


, 2007-09-06 19:43, pirms 17 gadiem
sitie trakie atkal vareees kaulus palaust
, 2007-09-06 19:44, pirms 17 gadiem
cikos sākas spēle? kkāds viasats nerādīs, vai varbūt NASN ?
, 2007-09-06 19:57, pirms 17 gadiem
yeah, beidzot sākas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-09-07 23:25, pirms 17 gadiem
Es par Laciem un Delfiniem!
, 2007-09-10 16:04, pirms 17 gadiem
Indianapolis Colts ar Peitonu priekšgalā visus uzvarēs!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.