Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Hamiltons pievienojas investoru grupai, kļūs par vienu no NFL kluba īpašniekiem

Hamiltons pievienojas investoru grupai, kļūs par vienu no NFL kluba īpašniekiem
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Titulētais F1 pilots Lūiss Hamiltons pievienojies investoru grupai, kas augusta turpinājumā kļūs par oficiālajiem NFL kluba Denveras ''Broncos'' īpašniekiem.

Septiņkartējais pirmās formulas čempions Lūiss Hamiltons tuvākajā laikā kļūs par vienu no Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Denveras ''Broncos'' īpašniekiem. Britu pilots pievienojies ''Walmart'' īpašnieka Roba Voltona vadītajai investoru grupai, kas 9. augustā oficiāli kļūs par NFL kluba īpašniekiem.

Kopējā komandas iegāde izmaksās 4,6 miljardus ASV dolāru.

Denveras ''Broncos'' ir viena no titulētākajām NFL vienībām Super Bowl ērā. Kolorādo štata komanda trīsreiz tajā triumfējusi, kopumā piedaloties sešos superboulos.

Šajā F1 sezonā Hamiltons ar 146 punktiem ieņem sesto vietu kopvērtējumā.

F1 posmu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.


Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.