Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

“Ghetto Basket” 31. jūlijā viesosies Alūksnē

“Ghetto Basket” 13. sezonas otrais izbraukuma turnīrs notiks sestdien, 31. jūlijā Alūksnē, kad laukumā pie Alūksnes kultūras centra notiks 3x3 basketbola sacensības deviņās grupās, kā arī jauniešu “Slam Dunk” konkurss un labāko tālmetienu izpildītāju turnīrs. “Ghetto Basket” atklāšana plkst. 12:00.

“Ghetto Basket” šīs vasaras pirmās izbraukuma sacensības notika 24. un 25. jūlijā Ventspilī, bet jau šīs nedēļas nogalē 3x3 basketbolisti pulcēsies pie Alūksnes Kultūras centra izveidotajos laukumos (Alūksne, Brūža iela 7). Vēl pēc nedēļas “Ghetto Basket” viesosies Rēzeknē (7. augusts) un Krāslavā (8. augusts).

Alūksnes dienas programmā plkst. 14:00 plānots jauniešu “Slam Dunk” turnīrs, kurā atļauts piedalīties U14 vecuma spēlētājiem, viņiem sacenšoties uz mazāka augstuma groza. Uzvarētājs saņems ne tikai balvas, bet arī vietu “Slam Dunk” finālsacensībās Rīgā.

Deviņās grupās – “Open”, “Ghetto Ladies”, U19 grupā, kā arī U16, U14 un U12 grupā gan zēniem, gan meitenēm – komandas krāj kopvērtējuma punktus, lai varētu piedalīties “Ghetto Basket” finālturnīrā. Alūksnē katras grupas uzvarētāji izcīnīs tiešās ceļazīmes uz sezonas svarīgāko turnīru, bet “Open” grupā šādu balvu saņems arī otrās vietas ieguvēja.

Alūksnes turnīrā būs pieejama tikai (!) iepriekšējā komandu pieteikšanās, kas ilgs līdz piektdienas, 30. jūlija plkst. 20:00.

“Open”, “Ghetto Ladies”, U19 grupas (2002. g. dz. un jaunāki) un U16 grupas (2005. g. dz. un jaunāki) zēnu un meiteņu aicinātas pieteikties Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) mājas lapā, bet U14 grupas (2007. g. dz. un jaunāki) un U12 grupas (2009. g. dz. un jaunāki) komandu pārstāvjiem līdz noteiktajam laikam nepieciešams iesūtīt pieteikuma vēstuli uz renars32@gmail.com, norādot šādu informāciju – grupa, komandas nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai vieta, spēlētāju vārds (vārdi), uzvārds, dzimšanas diena, mēnesis un gads.

Dalības maksa “Open” grupā noteikta 30 eiro no komandas, U19 grupā – 20 eiro, pārējās grupās – 15 eiro. Dalībai “Ghetto Basket” nepieciešama “Ghetto Games” licence. Vienreizējās licences cena noteikta divi eiro, bet licences uz visu sezonu – pieci eiro. Dalības apmaksa un licenču iegāde būs atvērta sacensību norises vietā no plkst. 11:00.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/lv/turniri/ba...


Publicitātes foto .

Rīt Grīziņkalnā sāksies lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā

28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā, risināsies 2023. gada futbola frīstaila pasaules tūres sacensības "Pulse Riga", Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, informē organizatori.
Foto: ghetto.lv
1

Lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā šajā nedēļas nogalē notiks Rīgā

2023. gada futbola frīstaila pasaules tūre ir sākusies: Pulse Riga, Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, notiks 28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā. 29. jūlijā kopā ar Pulse Riga notiks arī ielu futbola turnīrs 3v3 Ghetto Football Round 11 visām vecuma grupām. Ieeja skatītājiem bez maksas.
Foto: ghetto.lv

Rīgā ieradīsies pasaules labākie futbola frīstaileri

Jūlija beigās Latvijā tiksies labākie pasaules futbola frīstaileri, lai piedalītos 2023. gada “Freestyle Football” pasaules čempionāta finālā. Pirms tam notiks “Pulse Riga” Eiropas kvalifikācijas posms, informē portāls balticevents.info.