Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

“VEF Rīgas skolu superlīgas” tiešraides ieraksts ar pirmās nedēļas rezultātiem

“VEF Rīgas skolu superlīgas” tiešraides ieraksts ar pirmās nedēļas rezultātiem
Ralfs Reņģītis tiešraidē. Publicitātes foto

Pirmdien, 22.februārī “Ghetto Games” “YouTube” kanālā “Ghetto TV” tiešraides laikā varēja uzzināt “VEF Rīgas skolu superlīgas” pirmā posma – “Run for Fun” un “Walk for Fun” - rezultātus, kā arī svarīgu informāciju par turpmāko turnīra norisi. Jānis Burmistris un Reinis Hugo Kalniņš iesaistīja skatītājus un studijas viesi dažādās izklaidējošās un informatīvās aktivitātēs.

Noslēdzoties pirmajam turnīra posmam, kura laikā Rīgas skolu pārstāvji sacentās par lielāko noieto un noskrietu kilometru skaitu, vadībā pārliecinoši izvirzījies Rīgas Franču licejs. Skolēni un pedagogi, kas pārstāvēja Rīgas Franču liceju, sakrāto kilometru skaita ziņā pārspējuši otrās vietas ieguvējus teju četras reizes. Precīzu sakrāto kilometru skaitu ikvienai no Rīgas skolām ir iespējams atrast tiešraides ierakstā.

Papildus pirmā posma apskatam tiešraides laikā skatītāji tika aicināti piedalīties tiešsaistes konkursā, kura noslēgumā kādam no dalībniekiem bija iespēja iegūt balvas no turnīra atbalstītājiem. Ikviens varēja arī sekot līdzi rubrikai “Spļauj ārā vai rij nost” kopā ar Ralfu Reņģīti, kuras laikā viņam tika uzdoti dažādi interesanti un personiski jautājumi.

Skatītāji tika informēti arī par nākamā “VEF Rīgas skolu superlīgas” posma norisi. Nākamajā posmā notiks e-sporta sacensības basketbolā, spēlējot “NBA 2K21”. Dalībnieki tika salozēti pa grupām. A grupā spēlēs Rihards Ieviņš, Nils Baumeisters, Kristaps Ālmanis, Henrijs Spēks un Ralfs Reņģītis, B grupā - Rets Veinbergs, Kevins Sarkans, Tihans Belenkovs, Reinis Hugo Kalniņš un Kristaps Vanags. Abas grupas spēlēs “PlayStation platformā”. Spēles notiks 4x5 minūšu formātā, izmantojot “All-Stars” grūtības pakāpi.

“VEF Rīgas skolu superlīgas” trešās tiešraides ieraksts.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Podāns
"VEF Rīgas skolu superlīgas" projekta menedžeris
e-pasts: kpodans@gmail.com


Publicitātes foto .

Rīt Grīziņkalnā sāksies lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā

28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā, risināsies 2023. gada futbola frīstaila pasaules tūres sacensības "Pulse Riga", Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, informē organizatori.
Foto: ghetto.lv
1

Lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā šajā nedēļas nogalē notiks Rīgā

2023. gada futbola frīstaila pasaules tūre ir sākusies: Pulse Riga, Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, notiks 28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā. 29. jūlijā kopā ar Pulse Riga notiks arī ielu futbola turnīrs 3v3 Ghetto Football Round 11 visām vecuma grupām. Ieeja skatītājiem bez maksas.
Foto: ghetto.lv

Rīgā ieradīsies pasaules labākie futbola frīstaileri

Jūlija beigās Latvijā tiksies labākie pasaules futbola frīstaileri, lai piedalītos 2023. gada “Freestyle Football” pasaules čempionāta finālā. Pirms tam notiks “Pulse Riga” Eiropas kvalifikācijas posms, informē portāls balticevents.info.