Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Jaunnedēļ klāt "Ghetto Games" superfināli florbolā, futbolā un basketbolā

Jaunnedēļ klāt "Ghetto Games" superfināli florbolā, futbolā un basketbolā
Foto: Raimonds Subatovičs/Ghetto.lv

Ghetto Games karstākā nedēļa šajā sezonā ir klāt - laiks superfināliem! Gan spēlētājiem, gan skatītājiem visas nedēļas garumā, sākot jau ar pirmdienu, būs iespēja vērot jaudīgas spēles un cīņas.

Ghetto Games 12. sezona šajā gadā Covid-19 ierobežojumu dēļ bija neierasti īsa, bet pasākumu ziņā tā tika aizvadīta produktīvi un bagātīgi. Kolizeja laukumā esam pieredzējuši rekordlielus komandu skaitus, kas priecē, ar lielāku enerģiju un cīņassparu pēc gada pārtraukuma atgriezās florbols, kurš noteikti būs uz palikšanu.

Viens no sezonas lielākajiem jaunumiem bija Ghetto Basket organizētie 1v1 un 2v2 turnīri katru pirmdienu. Šāda formāta turnīri pārbaudīja spēlētāju meistarību un izturību, un jau 24. augusta vakarā tiks noskaidroti labākie laukuma karaļi šajā sezonā.

Ghetto Football un Ghetto Basket ar saviem izbraukuma turnīriem viesojās Tukumā un Alūksnē, parādot, ka arī reģionos ir spēlētāji, kuri var sniegt pozitīvas emocijas un spraigas spēles. Mainot formātus un konceptus, Grīziņkalnā norisinājās ģimeņu diena, kurā tika veiktas dažādas sporta disciplīnas un kā ierasti arī futbola un basketbola spēles. Mīlestības meklētāji šajā sezonā tikās Ghetto Tinderī, kas lika runāt arī tantiņām no Latgales, bet jaunie dankeri savas pirmās ugunskristības jau ir piedzīvojuši divos atlsases posmos, un tagad slīpē savus iznācienus, jo jau Ghetto Basket superfinālā, kas norisināsies 27. augustā, ikvienam būs iespēja piedzīvot kaut ko Latvijā vēl nebijušu - Jauniešu Slam Dunk konkursu, kurš tiek rīkots sadarbībā ar Maxima.

Katrs sporta veids ir padomājis kā pārsteigt gan spēlētājus, gan skatītājus šajā sezonas noslēgumā. Būs gan Telpu futbola virslīgas labākie spēlētāji, kā arī jauni un ambiciozi jaunieši, priekšnesumi no Latvijā zināmiem māksliniekiem un skatītāju konkursi visas nedēļas garumā.

Šī sezona bija notikumiem bagāta un ieguldītais darbs tiek reizināts ar divi, bet ir pienācis laiks atdot sevi visu, lai nākošajā rītā pēc superfināla nebūtu sajūta, ka esi pievīlis sevi un savu komandu. Katrs iemestais punkts bija tā vērts un katra uzvara tika izcīnīta spraigās cīņās, šī sezona paliks atmiņā gan organizatoriem, gan pašiem dalībniekiem. Ir pienācis laiks uguņot un parādīt, kurš rajons Rīgā ir vissportiskākais. Tiekamies Ghetto Games superfinālu nedēļā!

24. augusts Ghetto Basket 1v1 un 2v2 Superfināls
18.00 - 1v1 turnīra atklāšana
19.30 - 2v2 turnīra atklāšana

25. augusts Ghetto Floorball
14.00 - U12/U14/U16 turnīra atklāšana
16.00 - U16 All star games
18.00 - Grandu un Lēdiju turnīra atklāšana
19.00 - “Masters of skill’’ un ‘’King of asphalt’’
20.00 - Grandu All star game

26. augusts Ghetto Football
16.00 - U12, U14, U16 turnīra atklāšana
18.00 - U19, 20+ turnīra atklāšana

27. augusts Ghetto Basket
11.00 turnīra atklāšana U11, U13, U15 vecuma grupām
14.00 turnīra atklāšana U12, U14, U16 vecuma grupām
18.00 turnīra atklāšana Ghetto Basket, Lady un PRO grupām
20.00 “Maxima Junior Slam dunk” konkurss

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2020. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros" Atbalstītāji: Rīgas dome, Latvijas Nafta, Maxima, JSPA, Ķekava, Nike, LFF, lampa.lv, Decathlon, Fazer, Lemon Gym, Stenders, Bioderma, Skrīveru saldumi.

Izmantotā informācija:
https://www.ghetto.lv/


Publicitātes foto .

Rīt Grīziņkalnā sāksies lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā

28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā, risināsies 2023. gada futbola frīstaila pasaules tūres sacensības "Pulse Riga", Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, informē organizatori.
Foto: ghetto.lv
1

Lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā šajā nedēļas nogalē notiks Rīgā

2023. gada futbola frīstaila pasaules tūre ir sākusies: Pulse Riga, Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, notiks 28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā. 29. jūlijā kopā ar Pulse Riga notiks arī ielu futbola turnīrs 3v3 Ghetto Football Round 11 visām vecuma grupām. Ieeja skatītājiem bez maksas.
Foto: ghetto.lv

Rīgā ieradīsies pasaules labākie futbola frīstaileri

Jūlija beigās Latvijā tiksies labākie pasaules futbola frīstaileri, lai piedalītos 2023. gada “Freestyle Football” pasaules čempionāta finālā. Pirms tam notiks “Pulse Riga” Eiropas kvalifikācijas posms, informē portāls balticevents.info.