Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Foto: Sešu valstu 39 komandas cīņā par ceļazīmi uz "Moscow Open"

Sešu valstu kopumā 39 komandas ceturtdien, 13. jūlijā Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā cīnījās par vienīgo ceļazīmi uz FIBA 3x3 basketbola Pasaules tūres "Challenger" kategorijas turnīru "Moscow Open", kas 28. un 29. jūlijā notiks Krievijas galvaspilsētā. Uzvarēja ceļazīmi jau saņēmušie "Ghetto Basket", bet uz Maskavu brauks arī otro vietu ieguvušie "RC Būvnieks/Black Sports". Foto: Renārs Koris


Publicitātes foto .

Rīt Grīziņkalnā sāksies lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā

28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā, risināsies 2023. gada futbola frīstaila pasaules tūres sacensības "Pulse Riga", Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, informē organizatori.
Foto: ghetto.lv
1

Lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā šajā nedēļas nogalē notiks Rīgā

2023. gada futbola frīstaila pasaules tūre ir sākusies: Pulse Riga, Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, notiks 28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā. 29. jūlijā kopā ar Pulse Riga notiks arī ielu futbola turnīrs 3v3 Ghetto Football Round 11 visām vecuma grupām. Ieeja skatītājiem bez maksas.
Foto: ghetto.lv

Rīgā ieradīsies pasaules labākie futbola frīstaileri

Jūlija beigās Latvijā tiksies labākie pasaules futbola frīstaileri, lai piedalītos 2023. gada “Freestyle Football” pasaules čempionāta finālā. Pirms tam notiks “Pulse Riga” Eiropas kvalifikācijas posms, informē portāls balticevents.info.