Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

"VEF Rīgas skolu superlīgas" otrās tiešraides ieraksts

8. februārī, "Ghetto TV" "YouTube" kanālā notika tiešraide par aktuālo šī gada "VEF Rīgas skolu superlīgas" "online" sacensībās un bija iespēja pakavēties senākās atmiņās kopā ar Lauri Zalānu un Renāru Zeltiņu! Studijā kā parasti bija jaunie, bet asprātīgie vadītāji Jānis Burmistris un Reinis Hugo Kalniņš. Tiešraides ieraksts publicēts!

Ierakstā varēsi uzzināt par jaunumiem Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) pasaulē, Renāra Zeltiņa "All-Stars" komandu un atskatīties uz iepriekšējo “VEF Rīgas skolu superlīgas” sezonas notikumiem 12 jautājumu viktorīnā. Tiešraides ieraksts!

Pašlaik turnīram pieteikušās un par čempionu titulu ir gatavas cīnīties 20 Rīgas skolas – Rīgas 64. vidusskola, Mežciema pamatskola, pamatskola “Rīdze”, Rīgas Teikas vidusskola, Rīgas Valsts 1. ģimnāzija, Rīgas 13. vidusskola, Rīgas 21. vidusskola, Rīgas 25. vidusskola, Rīgas 28. vidusskola, Rīgas 47. vidusskola, Rīgas 6. vidusskola, Rīgas 64. vidusskola, Rīgas 7. pamatskola, Rīgas Igauņu pamatskola, Rīgas Juglas vidusskola, Rīgas Kultūru vidusskola, Rīgas Rīnūžu vidusskola, Rīgas Valsts 2. ģimnāzija, Rīgas Valsts 3. ģimnāzija un Āgenskalna Valsts ģimnāzija.

Kopš 2010. gada “VEF Rīgas skolu superlīga” Rīgas skolu sporta zālēs norisinājusies jau 11 reizes, taču šogad, ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, turnīrs norisināsies “online” vidē un tam būs iespējams sekot līdzi video translācijās. Turnīrā var piedalīties gan zēni, gan meitenes no 6. līdz 12. klasei. Sacensības norisināsies piecās kategorijās, un katrā no tām dalībnieku uzdevums būs veikt aktivitātes un žūrijas novērtējumam iesūtīt atskaites foto vai video. Dalībniekiem būs jāveic soda metieni un metieni no centra, kā arī trīs un četru punktu metieni. Turnīra laikā norisināsies arī “Slam Dunk” jeb konkurss bumbas triecienos grozā no augšas.

Būs iespējams piedalīties arī e-sporta sacensībās starp skolām basketbolā, spēlējot “NBA2K21” “Xbox” un “PlayStation” platformās. E-sportā komandas un to dalībnieki netiks dalīti vecuma grupās.

Papildus tam ikvienam būs iespēja sevi pierādīt arī skriešanas un iešanas disciplīnās.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Podāns
"VEF Rīgas skolu superlīgas" projekta menedžeris
e-pasts: kpodans@gmail.com


Publicitātes foto .

Rīt Grīziņkalnā sāksies lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā

28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā, risināsies 2023. gada futbola frīstaila pasaules tūres sacensības "Pulse Riga", Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, informē organizatori.
Foto: ghetto.lv
1

Lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā šajā nedēļas nogalē notiks Rīgā

2023. gada futbola frīstaila pasaules tūre ir sākusies: Pulse Riga, Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, notiks 28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā. 29. jūlijā kopā ar Pulse Riga notiks arī ielu futbola turnīrs 3v3 Ghetto Football Round 11 visām vecuma grupām. Ieeja skatītājiem bez maksas.
Foto: ghetto.lv

Rīgā ieradīsies pasaules labākie futbola frīstaileri

Jūlija beigās Latvijā tiksies labākie pasaules futbola frīstaileri, lai piedalītos 2023. gada “Freestyle Football” pasaules čempionāta finālā. Pirms tam notiks “Pulse Riga” Eiropas kvalifikācijas posms, informē portāls balticevents.info.