Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

„V.O.V.A.” un „Medze” soļo pretim uzvarām

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 26. un 27. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas kārtējās spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā. Kopumā tika aizvadītas 10 spēles un pie divām uzvarām divu dienu laikā tika „V.O.V.A.” futbolisti, tādējādi kļūstot par čempionāta līdervienību.

Interesantas cīņas norisinājās jau sestdienas rītā, kad vispirms, „UPTK” ļoti pārliecinoši ar rezultātu 5:1 pārspēja „Kurzemes Vārds/LP” komandu, bet pēc tam otrajā spēlē „V.O.V.A.” ļoti spraigā cīņā pārspēja „Nīcas” futbolistus ar rezultātu 3:2.

Svētdien visai negaidīti pārliecinošu uzvaru izcīnīja „Medzes” komanda ar rezultātu 5:1 pārspējot „Tosmares” komandu, kurai šis bija otrais zaudējums otrajā grupu turnīra kārtā. Vēl „Kurzemes Vārds/LP” ar rezultātu 7:3 pārspēja „Nīcas” futbolistus, sagādājot nīceniekiem jau otro zaudējumu divu dienu laikā.

Bet dienas trešajā spēlē „V.O.V.A.” ļoti līdzīgā cīņā ar rezultātu 4:3 pārspēja „UPTK” futbolistus, tādējādi nostiprinoties čempionāta līderpozīcijās. Savukārt, „UPTK” futbolistiem tas bija otrais zaudējums līdz šim trijās aizvadītajās spēlēs, tādējādi komanda ir zaudējusi cerības cīnīties par šā gada čempiona titulu.

Cīņā par 7. līdz 12. vietu pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt „Grobiņas” futbolisti, kuri trijās spēlēs ir izcīnījuši trīs pārliecinošas uzvaras. Šajā nedēļas nogalē grobiņnieki izcīnīja divas uzvaras, vispirms, pārspējot „Ezermala” komandu ar rezultātu 9:3, bet svētdien tik pat viegli ar 7:2 triumfēja pār „SLV PLUSS" komandu.

Nākošās spēles tiks aizvadītas jau šo sestdien, 2. aprīlī, kad tiks aizvadītas nākošās piecas otrās kārtas spēles. Sākums pulksten 11:00.

Liepājas pilsētas telpu futbola čempionāta rezultāti (26. marts):

"Kurzemes Vārds/LP" - "UPTK" 1:5
"Nīca" - "V.O.V.A." 2:3
"Rajoņiki" - "SLV PLUSS" 1:0
"Ezermala" - "Grobiņa" 3:9
"Martens" - "Olymp Sports" 3:8

Liepājas pilsētas telpu futbola čempionāta rezultāti (27. marts):

"Tosmare" - "Medze" 1:5
"Nīca" - "Kurzemes Vārds/LP" 3:7
"V.O.V.A." - "UPTK" 4:3
"Olymp Sports" - "Ezermala" 3:4
"SLV PLUSS" - "Grobiņa" 2:7

Spēļu kalendārs (2. aprīlis):

11:00 "Martens" - "SLV PLUSS"
12:00 "Rajoņiki" - "Ezermala"
13:00 "UPTK" - "Tosmare"
14:00 "Medze" - "Nīca"
15:00 "Kurzemes Vārds/LP" - "Tosmare"

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.
Ieeja: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".