Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Aicina pieteikties Ogres novada atklātajam čempionātam telpu futbolā

Aicina pieteikties Ogres novada atklātajam čempionātam telpu futbolā
Publicitātes foto

Ogrē jau gadiem ilgi viens no populārākajiem sporta veidiem bijis telpu futbols. Lai jaunais čempionāts būtu pēc iespējas augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no Ogres novada, bet arī tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām.

Ogrē ir visi apstākļi, lai aizvadītu augstas klases turnīrus. Ne velti Ogres novada sporta centra hallē notikušas arī Latvijas čempionāta telpu futbolā izšķirošās spēles. Starptautiskajiem standartiem atbilstošs laukums ar svaigi nolakotu koka grīdu, izvelkamas skatītāju tribīnes, plašas un ērtas ģērbtuves ar dušām - katrai komandai savas. Tas vēl nebūt nav viss, ko Ogres novada atklātā čempionāta dalībniekiem var piedāvāt turnīra rīkotāji. Spēļu norises vieta ir ērti sasniedzama, izmantojot sabiedrisko transportu, bet tie, kuri ieradīsies ar personiskajām mašīnām, varēs izmantot plašu stāvlaukumu tieši halles priekšā. Potenciālie turnīra dalībnieki paši var pārliecināties, ka pat no Rīgas līdz Ogrei var atbraukt pusstundas laikā.

Visi spēļu rezultāti operatīvi parādīsies portālā Ogres sporta jaunumi, turpat arī gan komandu, gan spēlētāju individuālā statistika un prognožu konkurss, par katru kārtu būs atsevišķi apraksti, kā arī fotogalerijas. Ogrē jau par labu tradīciju kļuvis, ka aizraujošākās spēles ar savu klātbūtni un priekšnesumiem krāšņākas padara meiteņu deju grupas. Sacensību rīkotāju plānos ir pēc iespējas labāku tiesnešu piesaistīšana, bet spēļu sekretariāta darbinieki jau ir ļoti pieredzējuši un profesionāli.

Ogres novada atklātajā čempionātā telpu futbolā jau arī agrāk sekmīgi piedalījušās ne tikai vietējie spēlētāji, bet arī komandas no Lielvārdes, Ķeguma, Ikšķiles, Aizkraukles, Salaspils, Rīgas un pat Dobeles. Šobrīd čempionu kauss pieder mājiniekiem - komandai "Ogres SC". Čempionāta astoņas labākās komandas iegūst tiesības cīnīties par "Osports.lv" kausu, šīs ceļojošās trofejas īpašniece pašlaik ir cita Ogres komanda - "DEPPO/MIX". Vai atradīsies pietiekami meistarīgi pretendenti, kuri gribētu un spētu šos titulus iegūt sev?

Lai turnīra norise būtu maksimāli optimāla, čempionāta rīkotāji cer piesaistīt 20 komandas, kas, ņemot vērā meistarības pakāpi, tiktu sadalītas divas līgās. Uzvarētāji tiks apbalvoti abās līgās, 2. līgas labākās komandas iegūs tiesības nākamajā sezonā spēlēt 1. līgā. Dalības maksa no komandas varētu būt 350 - 400 EUR (atkarībā no komandu skaita).
Apzinot komandas - Ogres novada atklātā čempionāta telpu futbolā potenciālās dalībnieces, turnīra rīkotāji aicina līdz 5. oktobrim sazināties, lai iegūtu vairāk informācijas, rakstot uz e-pasta adresi info@osports.lv vai zvanot uz tālr. Nr. 22081093 (Intars).


, 2016-09-29 14:06, pirms 7 gadiem
Visiem iesaku šo Ogres čempionātu futbolā. 20 min. braucienā no Rīgas, bet dalības maksa 2-3 reizes zemāka nekā Rīgā + labs rezultātu atspoguļojums, vienīgi tiesnešu darbība jāuzlabo.
Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".