Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā
Ogres novada pašreizējā čempione "Ogres Prestižs"
Foto: Ritvars Raits

Ogrē un tās apkārtnē viena no populārākajām sporta spēlēm viennozīmīgi ir telpu futbols. Lai Ogres novada 2017./2018. gada čempionāts telpu futbolā būtu pēc iespējas augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām.

Ogrē ir visi apstākļi, lai aizvadītu augstas klases turnīrus. Ne velti Ogres novada sporta centra hallē notikušas arī Latvijas čempionāta telpu futbolā izšķirošās spēles. Starptautiskajiem standartiem atbilstošs laukums ar ideālu koka grīdu, jauns LED apgaismojums, rezultātu tablo, izvelkamas skatītāju tribīnes, plašas un ērtas ģērbtuves ar dušām - katrai komandai savas. Tas vēl nebūt nav viss, ko Ogres novada atklātā čempionāta dalībniekiem var piedāvāt turnīra rīkotāji. Spēļu norises vieta ir ērti sasniedzama, izmantojot sabiedrisko transportu, bet tie, kuri ieradīsies ar personiskajām mašīnām, varēs izmantot plašu stāvlaukumu tieši halles priekšā. Potenciālie turnīra dalībnieki paši var pārliecināties, ka pat no Rīgas līdz Ogrei var atbraukt pusstundas laikā. Spēles notiks tikai nedēļas nogalē - sestdienās un svētdienās.

Visi spēļu rezultāti operatīvi parādīsies portālā Ogres sporta jaunumi, turpat arī gan komandu, gan spēlētāju individuālā statistika un prognožu konkurss, par katru kārtu būs atsevišķi apraksti, kā arī fotogalerijas. Ogrē jau par labu tradīciju kļuvis, ka aizraujošākās spēles ar savu klātbūtni un priekšnesumiem krāšņākas padara karsējmeiteņu deju grupas. Sacensību rīkotāju plānos ir pēc iespējas labāku tiesnešu piesaistīšana, bet spēļu sekretariāta darbinieki jau ir ļoti pieredzējuši un profesionāli.
Ogres novada atklātajā čempionātā telpu futbolā jau arī agrāk sekmīgi piedalījušās ne tikai vietējie spēlētāji, bet arī komandas no Lielvārdes, Ķeguma, Ikšķiles, Aizkraukles, Salaspils, Rīgas un pat Dobeles. Šobrīd čempionu kauss pieder mājiniekiem - komandai "Ogres Prestižs". Čempionāta četras labākās komandas iegūst tiesības cīnīties par "Osports.lv" kausu, šīs ceļojošās trofejas īpašniece pašlaik ir cita Ogres komanda - "Osports/ONSC". Vai jaunajā atradīsies pietiekami meistarīgi pretendenti, kuri ne tikai gribētu, bet arī spētu šos titulus iegūt sev?

Lai turnīra norise būtu maksimāli optimāla, čempionāta rīkotāji cer piesaistīt 20 komandas. Turnīrs notiks no 2017. gada oktobra līdz 2018. gada martam. Vairāk informācijas - pielikumā pievienotajā Nolikumā. Čempionāta rīkotāji vērš dalībnieku uzmanību uz to, ka Nolikuma prasības tiks ievērotas skrupulozi. Sevišķi tas attiecas uz noteikumu par to, ka komandas spēlētājiem obligāti jābūt vienādas krāsas sporta krekliem ar numuru, šortiem un getrām. Prasības neievērošanas gadījumā spēlētājam/iem spēle būs jāizlaiž. Dalības maksa no komandas - 400 EUR, samaksājot līdz 5. oktobrim, vai 450 EUR, samaksājot līdz komandas pirmajai spēlei.

Komandu iepriekšējā pieteikšanās Ogres novada atklātajām čempionāta telpu futbolā noteikta līdz 5. oktobrim, aizpildot pieteikuma formu, kas pievienota pielikumā. Citas formas pieteikumu netiks pieņemti. Pieteikums iesniedzams kopā ar drošības naudu 50 EUR apmērā. Vairāk informācijas, rakstot uz e-pasta adresi info@osports.lv vai zvanot uz tālr. Nr. 22081093 (Intars).

Vairāk informācijas: ŠEIT


Ogres novada pašreizējā čempione "Osports/ONSC". Foto: Ritvars Raits

Sākusies pieteikšanās Ogres atklātajam čempionātam telpu futbolā

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī ar 2020./2021.gada sezonas tuvošanos tiek izsludināta pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam. Lai čempionāts būtu pēc iespējams augstākā līmenī un interesantāks, turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas ne tikai no pašu novada, bet arī no tuvākām un tālākām kaimiņu pašvaldībām. Turnīra sākums paredzēts ar 24./25.oktobra nedēļas nogali.
1

Ghetto Games 12. sezona šogad sāksies 21. martā Barselonā

Grandiozu nospiedumu ielu sporta vēsturē plāno atstāt viena no lielākajām ielu sporta un kultūras organizācijām “Ghetto Games”, kas kopā ar vēl desmit valstu partneru līdzdalību organizēs pirmo ielu futbola Eirolīgas tūri. Atklāšanas posms jau 21. martā Barselonā. Savukārt Rīgā, ar grandiozu Eirolīgas finālturnīru 13.maijā, tiks atklāta jaunā “Ghetto Games” sezona Latvijā.
"Streka". Foto: Ritvars Raits

Ogres čempionāta laureātes - "Streka", "Dinamo Ogre" un "Techniba"

Noslēdzies Ogres novada atklātais čempionāts futbolā (7:7), kas visu vasaru risinājās Ogres 1. vidusskolas stadionā. Par čempioni kļuva Rembates komanda "Streka", vicečempiones godā "Dinamo Ogre", bet bronzas medaļas izcīnīja vēl viena Ogres komanda - "Techniba". Balvu kā turnīra korektākā komanda saņēma Rīgas vienība "Antidopings".